Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

hehehe neyse eski dinlediklerin boşa gitmemiş zaten, hemen sızlamaya başlamışlar. kolay gelsin :)

appleco, istediğim gibi olcaklar inşallah, güveniyorum telkine :)

kız lar korktum ben bu memelerden ya.bunlara memiş denmez zaten. bunlar bildiğin MEME . ııyyy uçları kapkara olan neydi ya
hem onlar çok çabuk sarkar

hmm bazı arkadaşlar 80d istiyorum diyor .o zaman 80 bedenin en büyüğünü istiyorlar. şimdi anladım tşk ederim.

Yeni dinlemeye başladım bugün az önce kolum ve sırtım ağrımaya başladı ve birdeeee iğne batmaları sanki vücuduma yayılıyorr göğüsler,kollar,bacaklar,koltuk altıma doğru batıyor batıyor ohh

aynen canım ben de nerdeyse 1 saattir dinliyorum ama ağrılar fena ve göğüs kafesim daralıyor sanki... bi arkadaşımın ergenlik belirtileri de aynı böyle olmuş hatta kalp krizi mi geçiriyor acaba diye ailesi şüphelenmiş ağrıdan dolayı :) doktor kızınız sadece erken gelişiyor endişe etmeyin falan demiş :)

Evet evet göğüs kafesim daralıyor sanki benimde öyle oluyor müziği ilk defa dinlemeye başladığım andada olmuştu bu daralma olsun olsun ben dayanırım razıyım

Evet evet göğüs kafesim daralıyor sanki benimde öyle oluyor müziği ilk defa dinlemeye başladığım andada olmuştu bu daralma olsun olsun ben dayanırım razıyım

bazen çok şiddetli oluyor ağrılar ama ağrılarımla mutluyum ben.. ağrılı günlerimde daha da keyfime keyif geliyor.valla mazoşist oldum çıktım ben :))

Demin sağ göğsüme dış taraftan öyle bir iğne battı ki valla sanki gerçekti senin ne kadar oldu canım dinleyeli?

ben 2. 21 deyim canım. ama benim erik kadarken kayısı kadar oldu yavaş yavaş ilerliyor ama ilerliyor yine de... temeli sağlam olsun da zamanla olsun razıyım ben.. yalnız ben 6 saati zor doldurabiliyorum ama ona rağmen etkilerini alıyorum. sen ne kadardır dinliyorsun canım?

Ben daha önce 14 güne yakın dinlemiştim ama sonra bir haftada 3 kez felan dinleyebilmişimdir ve bi kaç gün aradan sonra tekrar geçen hafta salı dinlemeye başladım,çok şükür bende geç göstermedi etkilerini yavaş yavaş olacak canım istediğimiz gibi ben gece gündüz dinliyorum dinleyebildiğim kadar :87:

senin alt yapın var mıydı? yani bedenin kaçtı canım? benim yükseklerde gözüm yok şöyle 75 i tam doldursun yeter. zaten vücut olarak zayıfım öyle büyükler inek memesi gibi durur bende :) dik ve dolgun durmaları tercihim.

kızlaarrr telkinde bugn benim 18nci günüm 2nci 21 i kesinlikle dinlicem bu son gelişmeden sonra,gelişmeyii anlatıyoooruuumm:)) ben sütyensizm evde normalde önceden giydiğim tişörtlerde göğüslerim dümdüzz tahta gibi olurdu şimdi ise yuvarlak ve dolgun tişörtten çok bellileeerrrrr en baştan ölçmemiştim şimdide ölçmedim,ama eşim bile hayretle bu nasıl oldu dedi,eşim küçükkende seviodu ama şimdi daha çok dikkatini çekiyoo,hiç alışık değilim löp löp göğüslere aynada bakıyorum arada

İlk başladığımda ölçmemiştim ama şu sıralar ölçülerim 78-84-82,sütyen 80AA olması gerekiyormuş bana şu an.. bende üstleri felan biraz dolsun ve birazda çatal olsun istiyorum

Senin adına çok sevindim canım :81: inşallah daha çok belli olacaklar ve eşinin daha çok dikkatini çekecekler

ahh canım çok sevindim özellikle eşinin hayrette kalacak kadar değişikliğin belli olmasna.Allahım darısı başıma
ben de evde sütyensiz gezdiğim zaman dümdüz oluyor.benm de o kadar belli olur mu yaaaaa

herkese merhabalar. ben dün gördüm bu konuyu ve hemen üye oldum baktım boy uzatma konusunda da varmış telkin. e durur muyum onu da indirdim tabi. faydası olsun olmasın uğraştığı için partfait teşekkür ederim

soruma geçiyorum: şimdi 2-3 tane dinlersek olur mu o kafama takıldı? bilinçaltımızı bölmeden tek şeye mi odaklamak gerek onu tam şey yapamadım sonuçta bu da önemli boy da

ben daha ergenlikteyim 15 yaşındayım ama benim yaşımdaki kızların göğüsleri çok büyük bu telkini dinlemeye karar verdim umarım işe yarar ama sizce bi zararı olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…