yok canım ben buranın eski takipçisiyim,bıraktım ama hep takipteyim ama ,2yavrum var ve onlarla ilgilenmem gerekiyo pcden kulaklıkla dinlemem gerekiyo ama izin vermiyolar,bide telimin kulaklığı bozuldu,yenisininde çin malı olduğu için bulamadım satan yer,neyse teli değiştirdim bende neyse şimdi uyurken dinliycem için çocuklardan yana sıkıntım olmıycak seviniyorum,etkisinin olduğunu çok önce hissettim ama malum şartlar yüzünden bırakmak zorunda kalmıştım,neyse hepimize kolay gelsin
Bu güzel gelişmeleri okudukça tekrar başlayasım var uufff yaaa.. ben ilk 21 de kaldım ama yine bile hafif hafif ağrılarım oluyor hatta bu 2 gündür özellikle sağ koltuk altıma iğne batmasEki Görüntüle 237497 Eki Görüntüle 237498 Eki Görüntüle 237499 Eki Görüntüle 237500 ı gibi bi ağrı girio solda yok enteresan... ? Yapabileceğimi bilsem başlaayacağım gene
Şu resimdeki ablalar gibi olsun isterdim ufff yaaaolurmu kızlaaarrr. bukadar büyürmü yaa..
bende de memüş olmadığı için yakın zamana kadar pek ilgilendiğim söylenemez
ya sanırım şöyle oluyo
bu 70, 75 falan bedenin genişliği, a b c d falan da memüşün büyüklüğü
emin değilim ama
a en küçük, d en büyük falan
Yeni dinlemeye başladım bugün az önce kolum ve sırtım ağrımaya başladıve birdeeee iğne batmaları sanki vücuduma yayılıyorr göğüsler,kollar,bacaklar,koltuk altıma doğru batıyor batıyor ohh
aynen canım ben de nerdeyse 1 saattir dinliyorum ama ağrılar fena ve göğüs kafesim daralıyor sanki... bi arkadaşımın ergenlik belirtileri de aynı böyle olmuş hatta kalp krizi mi geçiriyor acaba diye ailesi şüphelenmiş ağrıdan dolayı :) doktor kızınız sadece erken gelişiyor endişe etmeyin falan demiş :)
Evet evet göğüs kafesim daralıyor sanki benimde öyle oluyormüziği ilk defa dinlemeye başladığım andada olmuştu bu daralma olsun olsun ben dayanırım razıyım
bazen çok şiddetli oluyor ağrılar ama ağrılarımla mutluyum ben.. ağrılı günlerimde daha da keyfime keyif geliyor.valla mazoşist oldum çıktım ben :))
Demin sağ göğsüme dış taraftan öyle bir iğne battı ki valla sanki gerçektisenin ne kadar oldu canım dinleyeli?
ben 2. 21 deyim canım. ama benim erik kadarken kayısı kadar oldu yavaş yavaş ilerliyor ama ilerliyor yine de... temeli sağlam olsun da zamanla olsun razıyım ben.. yalnız ben 6 saati zor doldurabiliyorum ama ona rağmen etkilerini alıyorum. sen ne kadardır dinliyorsun canım?
Ben daha önce 14 güne yakın dinlemiştim ama sonra bir haftada 3 kez felan dinleyebilmişimdir ve bi kaç gün aradan sonra tekrar geçen hafta salı dinlemeye başladım,çok şükür bende geç göstermedi etkileriniyavaş yavaş olacak canım istediğimiz gibi ben gece gündüz dinliyorum dinleyebildiğim kadar :87:
senin alt yapın var mıydı? yani bedenin kaçtı canım? benim yükseklerde gözüm yok şöyle 75 i tam doldursun yeter. zaten vücut olarak zayıfım öyle büyükler inek memesi gibi durur bende :) dik ve dolgun durmaları tercihim.
kızlaarrr telkinde bugn benim 18nci günüm 2nci 21 i kesinlikle dinlicem bu son gelişmeden sonra,gelişmeyii anlatıyoooruuumm:)) ben sütyensizm evde normalde önceden giydiğim tişörtlerde göğüslerim dümdüzz tahta gibi olurdu şimdi ise yuvarlak ve dolgun tişörtten çok bellileeerrrrr en baştan ölçmemiştim şimdide ölçmedim,ama eşim bile hayretle bu nasıl oldu dedi,eşim küçükkende seviodu ama şimdi daha çok dikkatini çekiyoo,hiç alışık değilim löp löp göğüslere aynada bakıyorum arada
kızlaarrr telkinde bugn benim 18nci günüm 2nci 21 i kesinlikle dinlicem bu son gelişmeden sonra,gelişmeyii anlatıyoooruuumm:)) ben sütyensizm evde normalde önceden giydiğim tişörtlerde göğüslerim dümdüzz tahta gibi olurdu şimdi ise yuvarlak ve dolgun tişörtten çok bellileeerrrrr en baştan ölçmemiştim şimdide ölçmedim,ama eşim bile hayretle bu nasıl oldu dedi,eşim küçükkende seviodu ama şimdi daha çok dikkatini çekiyoo,hiç alışık değilim löp löp göğüslere aynada bakıyorum arada
bu müzik nasıl iniyo premium falan diyo.paralmıki bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?