ben ıkıncıden sonra 20 gun ara verdım bısey olmaz cnm hatta verılen arada etkı dahada artıyo ılk 21den sonra bı hafta daha ıyı ama ıkıncıden sonra cok fark etmıyo yanımerhaba kızlar, 2. 21im bitti, 1 hafta ara da bitti, ama tatile gideceğim ve orda dinleyemem, döndüğümde de 3 hafta ara vermiş olacağım. Bu kadar ara vermek olur mu acaba?? Ne yapsam bilemedim :44::44:
nezciiim çok güzel bişi bu 75 i dolduracak kadar büytmenSayende umutlanıorumm :) bişi merak ediorum 3. Den snra geklişmelerin arttı mıı yoksa 3. Telkini dinlerken dasha mı hızlı gelişiodu
bende 18 yasındayım . bu hayıt bı yan etkısı var mı gercekten yararlı geliyomuuuuuuuuuu :)
Öncelikle hoşgeldin aramızaBen de sana yazacaktım ama internet gitti yazamadım. 18 yaşındayım diye belki daha da büyürler daha vakti var diyordum ama büyüyünce de bir şey değişmiyormuş bunu söyleyecektim. :) Evet hayıtın yararı var buna da. Ama bazıları içmeyi bırakınca eski haline dönüyor demişler. Ben yine de kullanıyorum çünkü bir çok şeye yararı var. İnternetten bir araştır istersen. Ama en iyi yöntem telkin.
Yuppiiii 15 dk önce ben de telkine basladım bi yandanda hayıt tohumunu demledim onu iciyorum
Hoş buldummEvet baktım kadınlar uzerinde gercekten baya yararı varmıs adet sancısı,duzensızlıgı vs vs.. östrojen hrmonunu artıyrmus :) bnımde korkum braktıktan snra eskı halıne donmesii :S
Tatlım ben hayıt+ısırgan içtim benim göğsümde kıllanma yaptı haberin olsun
NOZZPLUS ile ameliyatsız, ağrısız dolgun göğüsler! kızlar bir sitede bunu okudum ama ne kadar doğru kullanan varsa yazabilirmi lütfen..
cnm bak burda konuşulmuş oku istersen , http://www.kadinlarkulubu.com/arsiv/388842-nozzplus-kremi-kullananlar-arkadaslar-buraya.html
Telkin işe yarıyor ve geri dönen de olmamış. Hem sadece telkinlerle ilgili bir site vardı ben oradan da bazı telkinler indirdim. Bir çok üyesi var sitenin ve dinleyen insanlar geri dönüşün olmadığını söylüyorlar.O yüzden hayıtı adet için ve hormonlarım için içiyorum artık
Sabır canım sende bu etkilerini,dolgunluğu görürsün inşaallaahhaklıma türk filmini getirdin kız darısı tüm küçük göğüslülerin başına
Evet canım aynı zamanlarda başlamıştık ve inanarak dinliyorsun biliyorum ama her bünye aynı olmuyor canım sende etkilerini gördün yani çok şükür,seninde yine iyi bozma moralini daha 3. 21 var
İnşallah sizlerinde büyür ve dolgunlukları artar,sütyensiz sadece tişörtle durduğunuzda yuvarlak yuvarlak dururlarAllah'ııımmmmm dualarımızı kabul eyleeee (AMİİİİİİNNNN)
Telkin işe yarıyor ve geri dönen de olmamış. Hem sadece telkinlerle ilgili bir site vardı ben oradan da bazı telkinler indirdim. Bir çok üyesi var sitenin ve dinleyen insanlar geri dönüşün olmadığını söylüyorlar.O yüzden hayıtı adet için ve hormonlarım için içiyorum artık
biliyorum telkinle alakası yok konumuzun ama yinede paylaşmak istedim içinde aynı maddeden bulunan kremlerin fiyatlarına bakın http://www.stherb.com.tr/ueruenlerimiz?page=shop.browse&category_id=6 burdan neden yurt dışından getirtmek istediğimi anlıcaksınız ben hemen arkadaşın yazdığından sipariş verdim gelişmeleride paylaşıcam sizinle fiyatıda uygun geldi umarım sperme gerek kalmaz
NOZZPLUS ile ameliyatsız, ağrısız dolgun göğüsler! kızlar bir sitede bunu okudum ama ne kadar doğru kullanan varsa yazabilirmi lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?