Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

nasıl gelişme varmı canım

eh isde biraz yaglanma oldu yani bakınca eskiye göre fark oldugu hissediyorum canım, bi de alt çizgisi oluyo ya hani büyüdügü zaman olur o da belirginlesti.. hatta 19 ve 20. günümde agrı basladı ve 2 gün geçmedi daha bugün durdu sızlamalar.. yarından sonra 1 hafta ara verip tekrar baslycam

eh isde biraz yaglanma oldu yani bakınca eskiye göre fark oldugu hissediyorum canım, bi de alt çizgisi oluyo ya hani büyüdügü zaman olur o da belirginlesti.. hatta 19 ve 20. günümde agrı basladı ve 2 gün geçmedi daha bugün durdu sızlamalar.. yarından sonra 1 hafta ara verip tekrar baslycam

ayy çok sevindim senin adına canım yaa :)) zamanla daha güzel sonuçlar alacağız inş :26:

ayyyy cok heycanliyim kizzzllaaarrrrrr ben ya bu gece yada yarin baslicam....
kulakliga takacam sabaha kadar dinlerim 6 saat...sizce bu olurmu yani gece dinlememin bi sakincasi varmidir

büyüyorlar büyüyorlar:52:

Bilmiyorum göğüslere bakarken o çıktı yani. 80 dir herhalde. O kadar büyük memiş kaç olur bilemedim. :1:

Hepimiz istiyoruz büyük göğüs. İnşallah herkese gönlündeki nasip olur canım. :46:

AMA BEN AŞAĞIDAKİ FOTOĞRAF GİBİ OLSUN İSTİYORUM. GEÇEN GÖRDÜM BAYILDIM. :65:
NASIL AMA. :62:

offffff offfffffffffff offfffffffffff wooowww süper ötesi bayıldım resmenn işte gögüs die buna derim ben bizimkiler minyatür :9:

a benim bugun 12. günüm ölçmicemtim ama sabah dayanamadım siz büyümüş gibi görünüyosunuzz bi ölçeyim bakalım dedim bi baktım eski ölçülerime ilerlemişim üsstten 83dü bi gün sabhatan akşama kadar dinlemiştim 86 die ölçtüm ama bugün yine 83dü. moral sıfır. keşke ölçmeseydim.

kızlar artık ben çok sıkıldım dinlerken kendımı garip hissedyrm off nıye böyle olyr 4 günüm kaldı belkı de sona yaklastgm ıcın boyle oldu :26:

Slm kızlar ara ara girip bakıyorum ama merak ettim beden olarak büyüme elde eden oldun mu?

ya kızlar benim kafam karıştı şimdi cm olarak büyüme kimsede olmuyor sanırım sadece dolgunluk oluyor dolgunluk olduktan sonra ne kadar süre sonra cm olarak artış olur ki bazı arkadaşlar cm artmasın dolgunluk olsun dio evet ama o zman çamaşırda nasıl cup atlıcaz yani benim şuanki ölçülere göre 75 B miş ben nasıl 75D olcam gögüsün altından ölçtügümüzdecmtim olarka genişleme çok bekleyemeyiz anca kilo almamız gerekir ama ortadan cm ilerlemesi gerekmiyor mu yani benim 75e 83 se artık 75 83 değilde yavaş yavaş 85 88 90 diyere yukarıya çıkmamız gerekmiyor mu yanlış mı düşünüyorum

@misslady06

Bizim de senden farkımız yok. Küçük memişliyyiz yatınca nasıl olduğunu biz de biliyoruz. Ama bu derdine artık son ver. Çünkü çaresi var! :46:

O da telkin. Hiç vakit kaybetmeden başla derim. Pişman olmayacaksın. :61:

Kızlar benim göğsümün ortasının aralığı 3 parmakdı. Şimdi 2 parmak fark var ve büyümeye devam ediyor. Çok mutluyum büyüyor ya. :64:
Ama birşey söyleyim bugün baş ağrım tavan yaptı. Bir anda girdi çıkmadı ağrım. Hafif de boyun ağrım var. :59:

çok güzel yaaa büyüsünler büyüsünler o ara bir milim kalıcak :8: başağrısı telkinin yan etkisi, muhakkak oluyor o, ben dinleyemiycem heralde demiştim çok şiddetli vuruyor ağrı, ama yine de o gün geçmesin diye az da olsa dinlemiştim hafifleyince... dinlemeye devam, amacımıza ulaşmak için sonuna kadar :34:

bugun ıkıncı 21 de ılk gunum kızlar 6 saatı tamaladım 2 saatım daha kaldı ılk gunlerdekı dınledıgımle bugun dınledıgm arasında oyle fark oldukı anlatamam agrılar bellı belırsız falandı ya hanı sımdı bı gırıyo dınlerken agrı saatler suruyo belkı ıkısıne bırden hemde :1: benım fıkrım dolgunluk arttıkca cm de artar :32:

Benimde 3. günüm. bugün 6 saat dinleyemedim:( Afrodit resmindeki göğüsler aynı benim göğüslerin deforme olmamış hali baktıkça hüzünleniyorum..Benim derdim doğumda kilodan göğüslerim çatladı yani derisi malum iç hacim aynı dış deri genişleyince sarktı. ben içi dolsun dik diri olsun istiyorum, göğüslerim 75 bedendi ama dolgundu şimdi sarkık:) Bu arada benimde sivilcelerim çıktı göğsümün üst kısımlarında bu telkinden önce çörekotu yapıyordum ondanda olabilir diye düşündüm ama...

bugun ıkıncı 21 de ılk gunum kızlar 6 saatı tamaladım 2 saatım daha kaldı ılk gunlerdekı dınledıgımle bugun dınledıgm arasında oyle fark oldukı anlatamam agrılar bellı belırsız falandı ya hanı sımdı bı gırıyo dınlerken agrı saatler suruyo belkı ıkısıne bırden hemde :1: benım fıkrım dolgunluk arttıkca cm de artar :32:

inşallh canım dedigin gibi olur dolgunuk arttıkca cm de artar çünkü benim cm cmede ihtiyacım var. ben daha önce hiç bişi denememiştim önce hayıt tohumunu duydum ertesi hafta bunu daha önce çok takıntılıydım ama doğal yöntemle büyütebileceği aklıma bile gelmezdi para biriktip silikon taktırırım yada evlendiğim günün ertesi günü çocuk yaparım diyodum.

13. günümmüş ama öle gözle görülür pek bişi yok arada kaşıntı hafif batma sızı o ada arada ki reglmde başlamış bulunuyor bugun reglimin bittikten 3 4 gün sonrada telkin bitmiş olcak nasıl bi sonıuç alırım bilemiyorum. :50:

evet kesinlikle, dolgunluk arttıkça cm de artıcak haliyle, az sabırla dolgunlar cmlere cmler cuplara yani bedenlere dönüşecek :65:

inşallh canım dedigin gibi olur dolgunuk arttıkca cm de artar çünkü benim cm cmede ihtiyacım var. ben daha önce hiç bişi denememiştim önce hayıt tohumunu duydum ertesi hafta bunu daha önce çok takıntılıydım ama doğal yöntemle büyütebileceği aklıma bile gelmezdi para biriktip silikon taktırırım yada evlendiğim günün ertesi günü çocuk yaparım diyodum.

13. günümmüş ama öle gözle görülür pek bişi yok arada kaşıntı hafif batma sızı o ada arada ki reglmde başlamış bulunuyor bugun reglimin bittikten 3 4 gün sonrada telkin bitmiş olcak nasıl bi sonıuç alırım bilemiyorum. :50:
zamanla sende farka ınanamayacaksın cnm emın ol dınlemeye devam et aksatmadan ben suan aldıgım sonucdan fazlasıyla memnunum mucıze beklemıyorum zaten bır ayda cok guzel sonuc elde ettım ıkı uc ayın sonunda ıstedıgıme yaklasmıs olacam ınsallah ben oyle dıyorum cnm dolgunlukla cmde gelır sen rahat ol telkıne ınanarak dınle ok olacak cnm hepsı olacak:16:

Back
X