Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

merhaba arkadaşlar ben size küç nedir onu sorucaktım ,okuyorum da telkinede başladım ama küç merak ettim açılımı nedir yazarsanız çok sevinirim :50:

kızlar nasıl gdyr benım son 3 günüm bugunden snra pazar günü btyr telkin . bugun bitkisel yağa başladım telkin btnce dğer cızırtılı melodıyı tekrar dınlycgm belkı faydası olur dolgunluk arttı fakat küçükler cm olarak da artsın ıstyrm. inşallah bir ay sonunda istedgm göğüslere kavuşurum.

merhaba arkadaşlar ben size küç nedir onu sorucaktım ,okuyorum da telkinede başladım ama küç merak ettim açılımı nedir yazarsanız çok sevinirim :50:

kara üzüm çekirdeğiii

bende burda küç le ilgili bölümü okumaya başlarken hep tersten okuyodum ki bende ya sonunu uydrma vardır yada tersten okuma ç ü k derken nasıl yanii ne yiyo bunlar diyodumm

kara üzüm çekirdeğiii

bende burda küç le ilgili bölümü okumaya başlarken hep tersten okuyodum ki bende ya sonunu uydrma vardır yada tersten okuma ç ü k derken nasıl yanii ne yiyo bunlar diyodumm

ya aynısını bende yaptım zaten ordan aklımda kaldı :1: peki nasıl kullanıcam siz kullandınızmı hiç böyle bi uğraşım yokru kabullenip oturmuştum ben ama okuyunca bende neden olmasın diye heveslendim hayırlısı bakalım :26:

ya aynısını bende yaptım zaten ordan aklımda kaldı :1: peki nasıl kullanıcam siz kullandınızmı hiç böyle bi uğraşım yokru kabullenip oturmuştum ben ama okuyunca bende neden olmasın diye heveslendim hayırlısı bakalım :26:

aynen canın bende kabullenmiş mutlu mesuttum bu siteye bi geldim bi heves okuduklarımın hepsini uygulamaya başladım hayıt tohumu iyi işe yarıyormu bilmiyorum ama küç tozu aldım ben suya karıştırdım içtim böğğğğğğğğğğğğğ
yoğurtda karıştıdım yedim iğgençç aldıgım gibi duruyo yok yani gitmiyo ya kuscam ya kuscam dedim ki sonuçta bünyeye zorla bişi verirsen mideye zorla bişi sokmaya çalışırsan ne faydasını görebilirsin ki çok iğrençç kara üzüm çekirdeği almadım belki onu tek tek yutabilirmiydim tozu iğrençse çekirdeği kim bilir nasıldır. en iyisi çekirdekli kara üzüm al onu ye çekirdeğinide yutarsın hiç olmazsa ağzın tatlanır.

günaydın kızlarrrr 2. 21. Günümün 2. Günündeyim. Yani 2 nin 2 si :)) inancım son derece yerinde. Nez cim memiş boyutlarımız aynı gözüküyor. Koyduğun resim kadar benimki de canım. şuan dokununca sadece ağrım var. Bunun dışında gün içindeki gelişmeleri yazarım size. Haerkese büyük göğüsler diliyorumm canlarımmm :))))
aynen bugun benımde 2.gunum ıkıncı 21 ın benımde telkınden sonra bu resme yakın oldu cnm onceden dolgunluk yoktu boyle benım dokununca agrı yok kendı kendıne oluyo sızı dınlerken ve uzun suruyo artık agrı cnm bende gelısme oldukca paylasacam:16:
keşke bu kadar olsa yaaa :50: Bunun kadar olsa telkin melkin dinlemem

daha mı kucuk cnm benımde telkınden sonra buna yakın oldu bır ay once benımde daha sonukdu tatlım

aynen canın bende kabullenmiş mutlu mesuttum bu siteye bi geldim bi heves okuduklarımın hepsini uygulamaya başladım hayıt tohumu iyi işe yarıyormu bilmiyorum ama küç tozu aldım ben suya karıştırdım içtim böğğğğğğğğğğğğğ
yoğurtda karıştıdım yedim iğgençç aldıgım gibi duruyo yok yani gitmiyo ya kuscam ya kuscam dedim ki sonuçta bünyeye zorla bişi verirsen mideye zorla bişi sokmaya çalışırsan ne faydasını görebilirsin ki çok iğrençç kara üzüm çekirdeği almadım belki onu tek tek yutabilirmiydim tozu iğrençse çekirdeği kim bilir nasıldır. en iyisi çekirdekli kara üzüm al onu ye çekirdeğinide yutarsın hiç olmazsa ağzın tatlanır.

cnm hayıt tohumu saçları döküyormuş deneme bence. kara üzüm çekirdeğini hiç yemedim ama bende yıyemezdım sanırsam. sımdı kullandgm yagın ıceriğnde kara üzüm çekirdeğinin yağı var dıştan etkı etsın artık

Son düzenleme:
cnm hayıt tohumu saçları döküyormuş deneme bence. kara üzüm çekirdeğini hiç yemedim ama bende yıyemezdım sanırsam. sımdı kullandgm yagın ıceriğnde kara üzüm çekirdeğinin yağı var dıştan etkı etsın artık

benim saçlarım çok dökülür zaten ama ekstara bi dökülme olmuyo sanırım bilemiyorum bi paket almıştım çok bişi kalmadı bitene kadar kullanayım diyorum. o sürede de zaten 21günlük sürem de biter bir hafta mola sonra sadece telkine devam bugün 14. günüm ;)

ANLADIM CNM AMA DINLEYINCE OLUYO AKSATMADAN DINLE DERIM BEN O ZAMAN BU RESIMDEKININ IKI KATI OLUR ZAMANLA SacitAslan.com - FotoGaleri - PENCEREDEKİ ÇIPLAK KADIN!.. SELEN86 SENIN BU KADAR VARMI TATLIM? YAA KARA UZUMUN KENDISINI DE YEDIM BEN YAS HALINI AMA CEKIRDEGI ACI VE DILINDE DEGISIK BI ETKI YAPIYO CIGNEYIP YEMESI ONUDA KOLAY DEGIL VALLA:37:

benım kı hemen hemen bunun kı kadar ama küçük geldi bana resim :9: daha büyük olmasını ıstyrm

benım kı hemen hemen bunun kı kadar ama küçük geldi bana resim :9: Daha büyük olmasını ıstyrm
cnm zaten ozellıkle kucuk resım buldum bU ıstedıgımız degıl kı suan kı halını bulmaya calıstım benımde buna yakın otururken aynı boyle ama ayakda bıraz daha ufagı sankı :9: Senın sonradan kuculmus ya bu kadar vardır tam dıye dusundum cnm:34:

Son düzenleme:
cnm zaten ozellıkle kucuk resım buldum bU ıstedıgımız degıl kı suan kı halını bulmaya calıstım benımde buna yakın otururken aynı boyle ama ayakda bıraz daha ufagı sankı :9: Senın sonradan kuculmus ya bu kadar vardır tam dıye dusundum cnm:34:

haklısın cnm benım telkin yanlarını genişletti alttan da 1 cmlik buyume var ust büyümüyor o da zamanla olucak çünkü sende üstler de dolmaya başlamış demek zaman gerek ben sabırsızlanyrm hemen buyusunler ıstyrm:9:

:25:benim o resimdeki kadar olsa yatar kalkar dua ederim:43::43::43::43:
kizlar yok diyorum yoooookkkk:43:

canım anlıyorum senı hemde cook ıyı benımde uc yıl once hıc yokdu hıc yaa erkegınkı buyuk kalırdı ama ınankı ısteyınce oluyo yanı masajlarla falan benım bıseyler oldu ama sımdı telkınle cok daha guzel bı gorunumu oldu hatta arkadaslarım dıyokı hıc olmayan gogusu nasılda bu hale getırdın helal olsun falan dıyolar :1:

yaa benim bahçemde karaüzüm asmam var :64: olsunda ordan bol bol yiyimm belki işe yarar :79:ama akşam eve giderken alıp başlıyım yolda filan gidene kadar yerim artık bi faydası olurmu bilmem ama yazarım olursa Teşekkür ederim saoll :34:

evet resimdeki çok küçük bizimkilerden farksız bence
offfff kızlar zaten bu bızımkıne yakın olsun dıye koydum yaaa ıstedıgımız bu degıl suankı halını buldum dıyorum yaaaaaaaaa:19:
haklısın cnm benım telkin yanlarını genişletti alttan da 1 cmlik buyume var ust büyümüyor o da zamanla olucak çünkü sende üstler de dolmaya başlamış demek zaman gerek ben sabırsızlanyrm hemen buyusunler ıstyrm:9:

cnm sutyenı taktıgımda anlıyorum daha cok ustlerın dolgunlastıgını bende valla alttan zaten oldu hemen dolgunluk sonra yanlardan sonrada ustten oldu ama ustten bellı olmuyo ben durdu buyume dıyodum da meger ustten calısma devam edıyomus:1:

Back
X