benim o resimdeki kadar olsa yatar kalkar dua ederim
kizlar yok diyorum yoooookkkk![]()
hah işte benim de öyle

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim o resimdeki kadar olsa yatar kalkar dua ederim
kizlar yok diyorum yoooookkkk![]()
hah işte benim de öyle![]()
kizlar ne ölcüsü....bunun ölcüsümü olur.....
Evlenmeden önce cok kücüklerdi ama tas gibilerdi.....
Sonra cocuklardan sonra dahada kücülüb öyle bir sarktilarki ooooofffff ooofffff
Ay bu telkinden öyle bir umutluyumki...
Gece uyurken dinlesem olurmu??? Gün icerisinde mümkün degil cocuk ev is güc......
Keske popomda kücük olsa bari uyumlu olurdu ust tarafla![]()
Nez cim seni uzun zamandir takib ediyorum....azmine hayranim dogrusu canim
Ya bide benim nettim cok takiliyor hemen cevab veremiyorum eeee bide böcüklerim yanimda durmuyorlar![]()
http://www.welt.de/multimedia/archive/00804/busen_mossbesser_dw_804117p.jpg
kizlar bu resimdeki bile benimkinden daha büyük.....esim benden daha iyi![]()
benim istediklerim böle fazlasında gözüm yok
Eki Görüntüle 196752 Eki Görüntüle 196753 Eki Görüntüle 196754
bunun zaten dumduz cnm yaa bıde bu halıyle nasıl acmıs cok ılgınc valla
Benım de oyle yuvarlaklık bıle yokdu en olarak ucgen kucuk bıseydı ama senın nasıl evlenınce oyle oldu evlenınce buyuyo genelde ama
Popo konusunda bende parfaıtı beklıyorum cnm gelsınde onuda ısterız ben zaten ıstemısdım
![]()
kızlar ingiliz bi kullanıcı buna bir yanıt vermiş. "bu müziğin göğüsleri büyüttüğü doğru çünkü süt bezelerini arttıyor ve anne sütünü meydana getiriyor bu da göğüslerin büyümesine neden oluyor fakat biriken anne sütü dışarıya çıkmazsa meme kanseri oranını yüksetiyor" demiş :s sizce doğrumu acaba ?? :44: :44: :44: :44: :44:
ayyy ben çok korkarımayy dınledıgıme pısman oldum valla yaaAma sutlenme olacak kadar dınlemedım yanı hem sut olsa dolgunluk da kalırdı demekkı olmadı yanı:44: Dogrudur bence cnm olabılır yanı sadece sut bezlerını artırmıs olabılır o yuzden cm olarak kaldı dolgunluk gıttı
![]()
ASAGI YUKARI HEPIMIZIN KI BU KADAR MI KIZLAR BENIM BUNUN GIBI FALAN SacitAslan.com - FotoGaleri - PENCEREDEKİ ÇIPLAK KADIN!..
vallahı ne yalan soyleyım utanıyorum yazarken :) 75 2 e tam doluyor goguslerım ama bırazcık daha olsa olmaz mı yaaa dıye takmıstım son gunlerde..
göğüs buyutmek ıcın ılacsız kremsız ne bulabılırım dıye dusunurken, bı doktorun sıtesınde gordum..basınclı masaj yapıyorlarmıs..aslında tam ismi bu değil..daha teknik bır ısımdı fakat bır baktım kı bıldıgımız vakum tarzında bırsey...
sonra göğüs vakumu dıye arastırma yaptım ınternetten ..gercekten buyutuyormus vakum fakat onların satıldıgı site nası desem ayıp olur mu bılmem ama malum fantezi sıtelerı ... hayatta alısverıs yapmam oyle yerden![]()
neyse benım kafama bı esti 3 gun once aksam 1 mılyoncular varya hani ucuzluk pazarları :)) oraya gıttım ve bıldıgımız lavabo tıkandıgında kullandıgımızz vakum aldım 1.5 lıraya :)) amaa 2 gundur cok fazla yaptım galıba...acaıp acıyor...
yabancı bır sıteden ızledıgım masajı gorunce baktım kadın elındekı aletını ucuna surmeden vakumlayıp gezdırıyor...sanırımm bı mantıgı vardır ıste ama caresızlık mı dıyeyım yada adı her ne ise yaptım ıste...bildiğiniz deli gibi şişti..sutyenımden tastı..sabah bı uyandım sutyen cuplarının kenarlarının izi cıkmıs...:S nası sıkmıs...
amaa ben denedım sız yapmayın yada yapın dıyemem..belkı saglık acısından zararlıdır bılmıyorum...
cesaretım olsa bıcak altına bıle yatarım ama yok ıstee:// daha evlenıp coluk cocuga karıscazz...zaten nısanlım da ızın vermıyor..amaa ısteee bugun yatmadan yıne yapıcam daha hafıf..
kızlar ingiliz bi kullanıcı buna bir yanıt vermiş. "bu müziğin göğüsleri büyüttüğü doğru çünkü süt bezelerini arttıyor ve anne sütünü meydana getiriyor bu da göğüslerin büyümesine neden oluyor fakat biriken anne sütü dışarıya çıkmazsa meme kanseri oranını yüksetiyor" demiş :S sizce doğrumu acaba ?? :44: :44: :44: :44: :44:
benım vucuduma gore bunlar kucuk sankı az daha buyuk olsa bıle kaldırır ben azcık daha buyugunu ıstıyom bunların![]()
ASAGI YUKARI HEPIMIZIN KI BU KADAR MI KIZLAR BENIM BUNUN GIBI FALAN SacitAslan.com - FotoGaleri - PENCEREDEKİ ÇIPLAK KADIN!..
hayır işte benim daha küçükk![]()