Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

işte 10 kilo var aramızda... kilomuz eşit olsa göğüslerimiz de eşit olabilirmiş demekk :44:

kılomla goguslerımın alakası yok ben yıllar once bu kılodaykende mınıkdı tamamen kendı cabalarımla bu hale geldı ve devamda edıyo 65e kadar cıkdıgım oldu bı gram buyumedı goguslerım cnm almıyo ordan hep alttan alıyorum yapım boyle sanırım kıloyla ılgısı yok yanı

kızlar ıkı gundur dınlıyorum ve bas agrım oluyo:43:ayrıca sol gogusume bı agrı gırıyo dınlerken asırı kotu dayanılmaz yaa ıkı gundur boyle oluyo az once yıne oldu ozellıkle solda ayy cıkarıp atacakdım kulaklıgı oyle sıddetlı yanı allahdan uzun surmedı dunkı gıbı gectı gerı:37:

Tarif ettiğin baş ağrısı bende de oldu canım nedenine bakındım biraz nette paylaşayım;

4-Kadınlarda adet döneminde yaşanan baş ağrısı
• Çoğunlukla yumurtlama veya adet döneminde veya hemen önce veya sonra oluşur.
• Migrene benzer bir ağrı yaşanır
• Östrojen düzeyindeki artma veya azalma

kılomla goguslerımın alakası yok ben yıllar once bu kılodaykende mınıkdı tamamen kendı cabalarımla bu hale geldı ve devamda edıyo 65e kadar cıkdıgım oldu bı gram buyumedı goguslerım cnm almıyo ordan hep alttan alıyorum yapım boyle sanırım kıloyla ılgısı yok yanı

benim de göğüsten almaz, yapım öyle, ama göğüslerin büyümesi için vücudun belli bir yağ oranına ihtiyacı var, bende o yağ yeterli değil işte o aralığın en düşüğündeyim, ve yeni girdim... yoksa benim 55 kilo olduğum zaman da yine küçüktü, ama o zaman lisedeydim, büyütmeyle işim yoktu hatta büyümesinler dediğimi bile hatırlıyorum işte kadınlığı kabullenmemek gibi bişey o zamanki..

Tarif ettiğin baş ağrısı bende de oldu canım nedenine bakındım biraz nette paylaşayım;

4-Kadınlarda adet döneminde yaşanan baş ağrısı
• Çoğunlukla yumurtlama veya adet döneminde veya hemen önce veya sonra oluşur.
• Migrene benzer bir ağrı yaşanır
• Östrojen düzeyindeki artma veya azalma
yanı son sık ostrojen artması yuzunden oluyo cnm o zaman anlasıldı:1: bıde sınır olustu bende yaa cok agresıf oldum:44:
benim de göğüsten almaz, yapım öyle, ama göğüslerin büyümesi için vücudun belli bir yağ oranına ihtiyacı var, bende o yağ yeterli değil işte o aralığın en düşüğündeyim, ve yeni girdim... yoksa benim 55 kilo olduğum zaman da yine küçüktü, ama o zaman lisedeydim, büyütmeyle işim yoktu hatta büyümesinler dediğimi bile hatırlıyorum işte kadınlığı kabullenmemek gibi bişey o zamanki..
tamam ne demek ıstedıgını anladım cnm oo bende yag fazlasıyla var o yonden sıkayetım yok normal yanı vucudum hatta popodan oraya transfer etsem yeter:9:

Son düzenleme:
ben de kan hapları b vitaminleriyle aldım valla hep 48deydim yıllardır o arada onca göğüs büyütme hapları losyonlar falan boşa gitmiş meğer önce kilo almam lazımmışş :97:

bende her yolu deniyorum kilo almak için bende kilo göbeğe gidiyo bitek biraz daha üste gitse keşke:9::9: ben açıkçası losyonlara falan inanmıyorum ya geçici onların hepsi

tamam ne demek ıstedıgını anladım cnm oo bende yag fazlasıyla var o yonden sıkayetım yok normal yanı vucudum hatta popodan oraya transfer etsem yeter:9:

yaa kalça da iyidir, ben severim, dolgun olacak vücudun her yanı :21: işte vücut göğüs büyütmek için ayrı yağ üretmiyor mevcut olanı kullanması lazımm neyse ben kilo almaya devammm bol bol da protein bi de telkinn :64:

Baş ağrısıyla birlikte bende de sinir oluştu şekerim. Dün annem akşam yemeğine seslendi ben acıktığımı söyledim mi diye çıkıştım kadıncağıza sonra toparladım tabi. Ama ergenlik dönemi de böyle olmuştu zaten normaldir :)

yaa kalça da iyidir, ben severim, dolgun olacak vücudun her yanı :21: işte vücut göğüs büyütmek için ayrı yağ üretmiyor mevcut olanı kullanması lazımm neyse ben kilo almaya devammm bol bol da protein bi de telkinn :64:
vucut ıcındekı yagımı oraya gonderıyo yanı yenı yag olmuyomu:53: ben bunu bılmıyodum bak bıde kaymaklı sut ıcıyorum kaymak yaglı ya bu aralar ıyı beslenmeye dıkkat edıyorum valla:52: evet kalca ıyıde buyuk olmamak sartıyla az fazlam var yoksa sekıl olarak sevıyorum ben yaa gıydıgım hos duruyo :62:
Baş ağrısıyla birlikte bende de sinir oluştu şekerim. Dün annem akşam yemeğine seslendi ben acıktığımı söyledim mi diye çıkıştım kadıncağıza sonra toparladım tabi. Ama ergenlik dönemi de böyle olmuştu zaten normaldir :)

benımde kımseye tahammulum yok hele cocuklara karsı ıyıce sabırsız oldum:1: hemen herseye sınırlenesım var 24den sonra ergenlık valla ıyımı:9:

aynen canın bende kabullenmiş mutlu mesuttum bu siteye bi geldim bi heves okuduklarımın hepsini uygulamaya başladım hayıt tohumu iyi işe yarıyormu bilmiyorum ama küç tozu aldım ben suya karıştırdım içtim böğğğğğğğğğğğğğ
yoğurtda karıştıdım yedim iğgençç aldıgım gibi duruyo yok yani gitmiyo ya kuscam ya kuscam dedim ki sonuçta bünyeye zorla bişi verirsen mideye zorla bişi sokmaya çalışırsan ne faydasını görebilirsin ki çok iğrençç kara üzüm çekirdeği almadım belki onu tek tek yutabilirmiydim tozu iğrençse çekirdeği kim bilir nasıldır. en iyisi çekirdekli kara üzüm al onu ye çekirdeğinide yutarsın hiç olmazsa ağzın tatlanır.

canım bende küç ü ilk denediğim zamanlar senin gibiydim. öğüre öğüre dayanamadım bırakmıştım. sonra bi ara gene heveslendim yine midem kalkıyordu. ve inanırmısın şimdilerde ise alıştım resmen seve seve suyla yutuyorum :)) hayıt içinde öyleydi 2 gündür pek zorlanmıyorum içerken. hayıt tat olarak daha ağır kaynatıp süzdükten sonra resmen zift gibi bi rengi ve kokusu var :25: ama dediğim gibi inan bana alışıyor. hele ki benim gibi midesi herşeye bulaan biri alıştıysa sen de alışabilirsin.

cnm zaten ozellıkle kucuk resım buldum bU ıstedıgımız degıl kı suan kı halını bulmaya calıstım benımde buna yakın otururken aynı boyle ama ayakda bıraz daha ufagı sankı :9: Senın sonradan kuculmus ya bu kadar vardır tam dıye dusundum cnm:34:

aslında benim bolgunlaştığı zamanda bu kadar olmuştu. şuan tabiki daha sönük canım ama bunu geçecekk eminim :66:

Hay Allahım daha neler duyacağızz işe yarıyo mu ki yarıyosa bizde başlayalımm
Anneme her türlü yakalanmışlığım var birde elimde lavoba vakumuyla gögüsümü vakumladıgımı görse önce bi okur üfler suratıma sonra direk bakırköye yatırır benii

sana aynen katılıyorum yaaaa :D:D:D anneme o kadar rezil oldumki kadın beni öyle görse valla bayılır :52:

canım bende küç ü ilk denediğim zamanlar senin gibiydim. öğüre öğüre dayanamadım bırakmıştım. sonra bi ara gene heveslendim yine midem kalkıyordu. ve inanırmısın şimdilerde ise alıştım resmen seve seve suyla yutuyorum :)) hayıt içinde öyleydi 2 gündür pek zorlanmıyorum içerken. hayıt tat olarak daha ağır kaynatıp süzdükten sonra resmen zift gibi bi rengi ve kokusu var :25: ama dediğim gibi inan bana alışıyor. hele ki benim gibi midesi herşeye bulaan biri alıştıysa sen de alışabilirsin.

aa hayıtdan ben rahatsız olmuyorum hiç zamanında yeşil çay filan çokiçtim ondan mıdır bilmem ama içtiğimin bile farkına varmıyorum nerdeyse 1 tatlı kaşıgına yakın hayıt tohumun üstüne bi su bardagı su döküyorum sarımtrk bi rengi oluyo ılıyınca yada soguyunca içiyorum sen çok mu koyuyosun ki yada eziyomusun.

ya ben iğrendim küç den 1 kere suya karıştrıp içtim 2 3 kerede yogurtla ama öhh yani nasıl bi tat tekrar başlamayı gözüm yemiyo açıkcası

aa hayıtdan ben rahatsız olmuyorum hiç zamanında yeşil çay filan çokiçtim ondan mıdır bilmem ama içtiğimin bile farkına varmıyorum nerdeyse 1 tatlı kaşıgına yakın hayıt tohumun üstüne bi su bardagı su döküyorum sarımtrk bi rengi oluyo ılıyınca yada soguyunca içiyorum sen çok mu koyuyosun ki yada eziyomusun.

ya ben iğrendim küç den 1 kere suya karıştrıp içtim 2 3 kerede yogurtla ama öhh yani nasıl bi tat tekrar başlamayı gözüm yemiyo açıkcası

evet canıkm ben tohumları havanda dövüyorum öyle kullanıyorum.tabi toz gibi olmuyo ama prçalanıyor. o yüzden çok ağır oluyor. bak küç ü bi çay kaşığının yarısı kadar al dilinin sonuna dök, ardından küçük petşişeyle suyu dik kafana. ben öyle öyle alıştırdım kendimi. midemden geri yukarı çıkcak gibi oluyo bazen ama artık iyice alıştım. 2-3 kaşık iç böyle

evet canıkm ben tohumları havanda dövüyorum öyle kullanıyorum.tabi toz gibi olmuyo ama prçalanıyor. o yüzden çok ağır oluyor. bak küç ü bi çay kaşığının yarısı kadar al dilinin sonuna dök, ardından küçük petşişeyle suyu dik kafana. ben öyle öyle alıştırdım kendimi. midemden geri yukarı çıkcak gibi oluyo bazen ama artık iyice alıştım. 2-3 kaşık iç böyle

ben iyi gelcek diye dolu dolu bi tatlı kaşığı yogurda karıştrdım yogurdu resmen yuttum ama gel bide bana sor nasıl yuttugumu bide senin dedigin gibi deniyeyim yarın filan :18:

kızlar ben 1 hafta öncesinden aybaşı oldum ve telkinin 4. günündeyim, şuan cıvıklar inşallah olacak!:65:

Son düzenleme:
Back
X