Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya tatlım bi doktora falan mı gitsen hemen google yazdım aradım birsürü şey çıktı
süt kanallarının genişlemesinden olurmuş,daha farklı şeylerde yazıyo:18:
Ama doktora gitsen çok iyi olur bence
Kızlar ben bundan ıstıyorum yaa dıgerlerı bana kucuk geldı bu sılıkon degıl demı aynısından ıstıyorum hem bu resme bakıyorum hem telkını dınlıyorum bı yandanda metnı okuyorum kasıntı oluyo anında boynum agrıyo cok komık yaaAnında etkı oluyo
Göğüs kapağı - Lucky nipple cover | TutkuSepeti.com
yok yaa oyle korkulacak kadar cok bısey yok cnm sızdede olacak sanırımO yuzden soyluyorum bende ne olursa bı sure sonra sızde de oluyo ya bence kan dolasımı hızlanıyo ondandır gıbı geldı bana:44:
bencede superrrrrr aynından ısttıyommmmbunlar gayett güzel:)
inş canım yinede bakar ol devam etcekmi ben çok korkarım böyle şeylerden![]()
nerdeyse herkes olumlu sonuc alıyo cnmarkadaşlar bu olay dikkatimi çekdi 21 gün deneyip sonuçları olumlu olan oldumu acaba takdir edersinizki sayfaların hepsini okumam mümkün değil ...hemen denemeye başlaamak istiyorum
Kızlar ben bundan ıstıyorum yaa dıgerlerı bana kucuk geldı bu sılıkon degıl demı aynısından ıstıyorum hem bu resme bakıyorum hem telkını dınlıyorum bı yandanda metnı okuyorum kasıntı oluyo anında boynum agrıyo cok komık yaaAnında etkı oluyo
ay böyle olsun varsin popom büyük olsun farketmezsaten ozaman arayi dengeler canim
ay simdi cok heveslendim
kiz nez sen benim aklimi oynattiracan
kiz böyle olsunlar varya
ay oynattim en
böyle oldular böyle oldular![]()
işte buuuuuu hayalimde kiiiiiiiii memişlerrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlaaaaaar büyüklük olarak istiyorusanız bilemem ben bu kadar istemiyorum ama umarım isteyenler bu ölçülere ulaşır. fakat bu da silikoon malesef.. anladığım kadarıyla bizim kızlar silikonlu göğüsleri beğenioo silikon taktırsanız böyle durabilir ancak. kızlaar ya normal göğüsle silikonu nasıl ayırt edemiyosunuz. böle kalıp gibi duran içinde sanki deniz anası varmış gibi göğüs olur mu hiç yaw![]()
ben de çok beğendimmmo ayrı da dediğin doğru, bu silikon ve olmasa bile bu sarkmaya çok yakın bir göğüs, göğsü tutan kaslar aşağı doğru inmeye başlamış bile sanki bunun ilersi hoş olmaya bilir...
bizimkiler hep büyük diri ve dolgun kalacaklar![]()
inş. canım. benim 6. günüm ve ortalama 3-4 saat dinleyebiliyrm bazen 2 bile oldu
henüz bir şey farkedemiyorum sebep az dinlemem mi onu da bilmiyorum. umarım sizin gelişmeler bende de olur
Kızlar az once gogusumun kanadıgını farkettım yaasag gogusumde mınık mınık kan var sıkınca kan cıkdı kırmızı kucuk kan toplulugu
Ayy ne bu yaa sımdı uc tane ıgne ucu kadar mınık ıgne batırmısımda kan toplamıs sankı orası gıbı
![]()
kızlaaaaaar büyüklük olarak istiyorusanız bilemem ben bu kadar istemiyorum ama umarım isteyenler bu ölçülere ulaşır. fakat bu da silikoon malesef.. anladığım kadarıyla bizim kızlar silikonlu göğüsleri beğenioo silikon taktırsanız böyle durabilir ancak. kızlaar ya normal göğüsle silikonu nasıl ayırt edemiyosunuz. böle kalıp gibi duran içinde sanki deniz anası varmış gibi göğüs olur mu hiç yaw![]()