Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar ben şimdi 6 mayıs da başladım bugün 15. günüm ama bugünden sonra 6 gün dinlicem ama arkadaşım hayır 7 gün dinliceksin diyo (keşke 5 mayısda burayı keşfetmiş olsaydım hıdırellezde bunu dilerdim nesee)

sizce 6 gün mü 7 gün mü kafamı karıştırdılarrr

ahahhahaha göğüslere bereket gelsinn :9: doğru, mantıklısın bugünü saymadan 6 gün daha dinliyceksin canım :34:

canım bende küç ü ilk denediğim zamanlar senin gibiydim. öğüre öğüre dayanamadım bırakmıştım. sonra bi ara gene heveslendim yine midem kalkıyordu. ve inanırmısın şimdilerde ise alıştım resmen seve seve suyla yutuyorum :)) hayıt içinde öyleydi 2 gündür pek zorlanmıyorum içerken. hayıt tat olarak daha ağır kaynatıp süzdükten sonra resmen zift gibi bi rengi ve kokusu var :25: ama dediğim gibi inan bana alışıyor. hele ki benim gibi midesi herşeye bulaan biri alıştıysa sen de alışabilirsin.

kızlar bende küç yemeğe başladım ama ;meyveli yoğurla yiyorum tadı kötü gelmedi özellikle çilek sanki dengeliyor sabah akşam bir tatlı kaşığıı ..Şimdilik bişey yok ama ağrı başladı biraz birde çörek otu yağı ciddi ciddi işe yaradı :) hee unutmadan telkinde üçüncü günüm patronumun çok hoşuna gitti müzik :) adamla dinliyoruz vallahi onunkiler büyürde ben de bi değişiklik olmazsa çok üzülücemm :1::66:

ewt cnm masaj gerçkten işe yarıyo bn telkini 7 gün dnledm masajda yaptm dolgunlaştılarrr :53:

Benim üst taraflarda bişey yoktu sanırım çalışmalar yukardan başlamış :) dolgunluk var belli oluyor şimdide sancıları başladı popomuda büyütebilirsem süper olucak nerdeye göğüs ölçümle aynı hatta göğüsler daha iyi diyebilirim :)) Allah hepimize bol bol memeiş versin yaaaaa:1::52:

masajı bır sene yapmıs bırı olarak dıyebılırım kı masajlada cm kalıyo dolgunluk zamanla gıdıyo kızlar:43:

ve yorucuuuuuu kolların kopuyor sırtın ağrıyor masaj hiç işime gelmiyor yaa telkine dayadım ben kendimi oooh yattığın yerden büyüme :9: tabii benimkiler büyürse herkes örnek gösterilecek durumda valla hakkaten merakla bekliyorum gelişmeleri :64:

kızlar ben 21gün tamamladım ..
Suan aradayım sınava kadar dinlemicem
bugün baktıgımda daha dolgun geldiler üstler dolmuş gibi:66:
çok sevindim ,, unutmadan ben günde 2 tanede hurma yiyorum
bide şu yumruk yapıp sıkıyruz ya elimizi o hareketi yapıyrum hadi bakalım hayırlısı:70:

senın adına sevındım tatlım evet cnm benımde ustler dolgunlastı 21gunun sonunda sutyen takınca daha bellı oluyo bıde yerınde olsam o sıkılastırma hareketını yapmazdım kuculme oluyomus yaa oncesınde ben bırakdım yaa kas olacak dıye yaglarmı ne erıyomus o yuzden spordan korktum tek telkını dınlıyorum ve proteın agırlıklı beslenıyorum:34:

ve yorucuuuuuu kolların kopuyor sırtın ağrıyor masaj hiç işime gelmiyor yaa telkine dayadım ben kendimi oooh yattığın yerden büyüme :9: Tabii benimkiler büyürse herkes örnek gösterilecek durumda valla hakkaten merakla bekliyorum gelişmeleri :64:

aynen cnm bende hem masaj kollarda kas yapıyo kalınlastırıyo yaa:43: En guzelı bu dınle buyusun ohh zahmetsız valla :9: Buyur cnm buyur ınsallah ıhtıyacımız olan tek sey sabır ve zaman:32:

nezcim bunu okuduktan sonra aklıma gelen ilk şey hepimizi sevindiricek bişey :) ben diş hekimliği öğrencisiyim ve anatomi dersinde hocamızın anlattığı bişey geldi benim aklıma bunu okuduğumda.
Kadınlarda göğüs en damarlı yapıya sahip yerlerden biridir. Burdaki yağ dokusunun ve hücrelerin sürekli beslenmesi için geniş bir kılcal damar yapısına sahiptir.
Az önce yaptığım küçük bi araştırma sonucunda edindiğim bildilerse şöyle:
Göğse yağ enjeksyonu ile göğüs büyütmede buraya enjekte edilen dokuların tamamının kanlanması sağlanamamaktadır(yani damar oluşumu) bu nedenle enjekte edilen yağlar zaman içerisinde erimekte ve kaybolmakta, bunun sonucu alarak göğüs ilk büyüklüğünü kaybetmektedir.
Aslında oluşan bu kılcalların yüzeye çıkmamaları gerekir ama bunun gibi durumlar çok fazla yaşanıyormuş

sonuç olarak ben senin gördüğün bu kanamanın kılcal damar oluşumuna bağlı olduğunu düşünüyorum canım bence korkulcak bişey yok. Ben herşeyi iyiye yormayı seven biriyimdir. Okuduğumda aklıma gelen ilk şey bu oldu. Umarım doğru düşünüyorumdur çünkü düşüncem doğruysa kalıcı ve sağlıklı bir büyüme elde ediyoruz demektir.
bende zaten korkulacak bısey olmadıgını dusundum cnm cunku oyle kanama falan yok ıgne ucu kadar uc yerde kırmızı noktacık ben sıkınca kan cıkdı yanı bıde dogrudur bencede dedıgın gıbıdır kolaymı cunku resmen gogus olusuyo ıcerde muhakkak etkısı dısada yansır senın dedıklerın dahada ıcımı rahatlattı cnm sagol bu yontemın kalıcı oldugunu zaten dusunuyorum cunku vucut ergenlıkdekı gıbı kendı kendıne buyume saglıyo valla cok sevınıyorum yaa:52:

kızlar yaa kesinlikle konuyu dağıtmak istemiyorum fakat sizlerin yorumlarına çok ihtiyacım var.
http://www.kadinlarkulubu.com/akrep-burcu/68635-akrep-sevgilisi-esi-olanlar-55.html
buraya yazdığım konuyla ilgili bilgisi olan varsa yorum yazabilir mi yardımmm:32:

o konu pek aktif değil kimse yorum yazmadı sizlere ihtiyacım var açıkcası burçlarla ilgim hiç yoktu taa ki bu çocuk ile karşılaşana kadar pek de bilmiyorum ama ne kadar etkilidir kişilk üzerine. bu yüzden sizin samimiyetinize güvenerek buraya yazdım konuyu dağıtmamak için linki gönderdim

hakkaten nerden çıktı bu anlamadımm :44:

yaaa şöyle aslında bu ara sıkıntılıyım sanırım birilerinin yorumuna ihtiyaç duydum. bu siteye üye olunca orada bu başlığı gördüm ama konu aktif değil fikri olan yazarsa sevinirm.

bi yerden çıktığı yok aslında canım sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım :1:

Back
X