Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

nılım senın ruyalarda ne gıbı bı degısıklık oldu kabus gıbımı anlayamadım cnm bende hıc sorun yok o yonden ayrıca 50 mılyon da cok yaa parfaıt sagolsun hıc boyle bısey talep etmedı paylastı bızlerle allah razı olsun gercekden:16: nasıl aldın cd sını cnm para verıp nerden satın aldın netten mı yoksa yerı mı var onun bıde ıcınde gecen sozlerı bılıyomusun bızımkıyle aynımı:32:

kabus değil de kabusa yakın hep karamsar, karanlık karmaşık sıkıcı çok yorgun ve bunalmış uyanıyorumm önceki telkinleri dinlerken de öyleydi
telkincd . comdan aldım canım ben cd olarak değil de mp3 olarak mailime istedim

kızlar sanırım şu anda sağ taraf çalışıyor, sağda hep hassasiyet sızlama ve koltuk altına yakın yerde ağrı varr ayy eşitleniyorlar yaa :64: demek ki aynı anda büyümüyor bunlar önce biri sonra biri :44:

kabus değil de kabusa yakın hep karamsar, karanlık karmaşık sıkıcı çok yorgun ve bunalmış uyanıyorumm önceki telkinleri dinlerken de öyleydi
telkincd . comdan aldım canım ben cd olarak değil de mp3 olarak mailime istedim

kredı kartından mı odedın yanı cnm pekı ıcerıgı sozlerı verılmemıs mı tatlım bende ruya olarak sıkıntı olmadı cnm

pekii parfaitin telkinini dinleyen diğerleri de söyleyebilir mi rüyalarında değişme oldu mu diyee ona görer karar vericem aradan sonra hangisini dinleyeceğime :77:

canım ya yanlış anlama da gerçekten ben bu resme bakamıyorum. gerçek anlamda görünce midem bulandı. sen daha güzellerine layiksin:69:

kızlar bu yorumu yazamn bendim. annemin hesabı açık kalmış :)) ben farketmedim direk ondan girmişim :)) bu arada annemde telkine inanıyor ve düzenli dinliyor. onun göğüsleri bile sızlıyor :52:

kredı kartından mı odedın yanı cnm pekı ıcerıgı sozlerı verılmemıs mı tatlım bende ruya olarak sıkıntı olmadı cnm

ay canım kusura bakma yarısına cevap vermişim yarısına vermemişim; telkin içeriğini vermemişti ben istedim tekrar maille, atmış o da evet buna benzer sözler ama tamamını vermiyor telif hakkı olduğu için... evet kredi kartıyla ödedim canım :77:

kızlar sanırım şu anda sağ taraf çalışıyor, sağda hep hassasiyet sızlama ve koltuk altına yakın yerde ağrı varr ayy eşitleniyorlar yaa :64: demek ki aynı anda büyümüyor bunlar önce biri sonra biri :44:

oyle cnm oyle sırayla oluyo agrı sızı ama benım artık her ıkısınde de aynı anda gırıyo agrılar sızılar ayy koltuk altı agrısıyla beraber ter bezlerıde aktıf hale gelıyo malesef:27: yazın ne yapacaz bılmıyorum

iki kişinin rüyası hiç değişmediyse değişmiyor demektir o zaman aradan sonra onu dinlerim ben :82: ah bi de müziği değişseydi benim istediğim gibi bişey olsaydı daha iyi olacaktı :24:

ay canım kusura bakma yarısına cevap vermişim yarısına vermemişim; telkin içeriğini vermemişti ben istedim tekrar maille, atmış o da evet buna benzer sözler ama tamamını vermiyor telif hakkı olduğu için... evet kredi kartıyla ödedim canım :77:

cnm senın telkın ruyaları etkılıyo sanırım ıcerıgıde yarımmıs baksana sen onu bosver bunu dınle :1: anladım tatlım sagol merak ettım de sadece:1:

canım ya yanlış anlama da gerçekten ben bu resme bakamıyorum. gerçek anlamda görünce midem bulandı. sen daha güzellerine layiksin:69:

Vıyhhhh :53: Biberon ucu gibi ne kadar çıkıkmış öyle o kısım:9: Gerçekten ilk açtığımda korktum yani :53:
Hepimiz daha güzellerine kavuşuruz umarımm =)

İnşallah öyle olur ya benim de eşitlenmesi gerekiyo ahh bi kıpraşma olsa artık ..

İnşallah öyle olur ya benim de eşitlenmesi gerekiyo ahh bi kıpraşma olsa artık ..[/QUOTE]

aynen yaa bende biraz hareketlenem olsun diye belkiyorum. ağrım sızım geçti gene ya. ama hala biraz dolgunlar :))

aynen yaa bende biraz hareketlenem olsun diye belkiyorum. ağrım sızım geçti gene ya. ama hala biraz dolgunlar :))

Telkinden sonuç almışsan ne güzel ben daha ilk haftamdayım siz anlatınca dolgun memişler için sabırsızlanıyorum =))

Son düzenleme:
pekı senın dınledıgının muzıgı nasıl cnm

iki ayrı hazırlamış bi tanesi piyano sesi onu da sevmedim :36: diğeri su sesi, ben su sesini dinledim hepp
çekicilik ve ilişki telkinlerini dinlediysen ikisini de bundan daha çok beğendim, çok bayılmadım da ne biliim en azından doğa sesi veya su sesine saklansaydı :24:

kızlar telkin kadar etkili bir şey yok zamanım olsa da ikinciyi de dinleyebılsem sınavlarım var zaman bulamyrm 3- 4 saat dınlemekte ıstemyrm geçen 6 saat dınlyrdm artık ıkıncsınde 8 saat dınlemek ıstyrm artık sınavlardan snra dınlerım aslında uyurken bır dınleyebılsem ne guzel olur uyuyamyrm dınlerken. göğüslerim telkin sayesınde cm olarak buyumese de şekillendı dolgunlastı o da son hafta pek dınleyemedım. inşallah yakın zamanda yıne başlayabılırım

iki ayrı hazırlamış bi tanesi piyano sesi onu da sevmedim :36: diğeri su sesi, ben su sesini dinledim hepp
çekicilik ve ilişki telkinlerini dinlediysen ikisini de bundan daha çok beğendim, çok bayılmadım da ne biliim en azından doğa sesi veya su sesine saklansaydı :24:

Şey ben şu çekicilik telkinini anlamadım tam olarak :26: Şimdi onu dinleyince biz kendimizi çekici görürüz en fazla yani başkasının bizi çekici bulmasıyla nasıl alakası olabilir dinleyen onlar değilki öyle çekici gelelim :26:

Back
X