Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

tatlım senin aldığın telkini bize gönderme ihtimalin war mı acaba??

gönderirim hiç sorun değil, yalnız isme özel hazırlanıyor o telkinler :50:

Cd'ler seri üretim mi? Yani bir tane yapıp kopyalıyor musunuz?
İsme özel CD hazırlıyorum yani o mp3’ün içinde o kişinin ismi geçiyor. Böylece hem telkinler daha fazla etkili oluyor hem de aynı anda çevrede dinleyenlerin etkilenmesi önlenmiş oluyor. Kilo verme mp3’ünü oğlu ile birlikte dinleyen bir kişi hem kendisinin hem oğlunun iştahının kesildiğinden bahsetti. Bu nedenle kişiye özel CD yapılması daha verimli olacaktır.

siteden alıntı yaptım canımm :77:

gönderirim hiç sorun değil, yalnız isme özel hazırlanıyor o telkinler :50:

Cd'ler seri üretim mi? Yani bir tane yapıp kopyalıyor musunuz?
İsme özel CD hazırlıyorum yani o mp3’ün içinde o kişinin ismi geçiyor. Böylece hem telkinler daha fazla etkili oluyor hem de aynı anda çevrede dinleyenlerin etkilenmesi önlenmiş oluyor. Kilo verme mp3’ünü oğlu ile birlikte dinleyen bir kişi hem kendisinin hem oğlunun iştahının kesildiğinden bahsetti. Bu nedenle kişiye özel CD yapılması daha verimli olacaktır.

siteden alıntı yaptım canımm :77:

hmm anladım tatlım tşk yine de :34: :34: :34:

Şey ben şu çekicilik telkinini anlamadım tam olarak :26: Şimdi onu dinleyince biz kendimizi çekici görürüz en fazla yani başkasının bizi çekici bulmasıyla nasıl alakası olabilir dinleyen onlar değilki öyle çekici gelelim :26:

ben bu konuda bi demeç vermiştim :9: önceki sayfalara bakarsan uzuun uzun anlattım da özetle evet; biz kendimizi çekici buluyorsak etrafa verdiğimiz mesaj da ben çekici bir hatunum şeklinde oluyor ve gerçekten girdiğimiz ortamdaki insanlar da bizi çekici buluyor... bu her konuda böyle aslında kendimizi nasıl hissediyorsak oyuz :21:

iki ayrı hazırlamış bi tanesi piyano sesi onu da sevmedim :36: diğeri su sesi, ben su sesini dinledim hepp
çekicilik ve ilişki telkinlerini dinlediysen ikisini de bundan daha çok beğendim, çok bayılmadım da ne biliim en azından doğa sesi veya su sesine saklansaydı :24:

yarım değil de bana yazılı metin olarak hepsini göndermedi telif hakkından dolayı

saka yapıyorum zaten tatlım elbette yarım olmaz anladım sende bızımkını dınle dıye takılıyorum oyle sana:1: yok yaa su sesı daha sıkıcı bence tuvalete gıtme ıhtıyacı falan olur ben bundan memnunum valla belkı ıkı telkını aynı anda dınledın ondan sıkıntı oldu sende cnm:37:

ben bu konuda bi demeç vermiştim :9: önceki sayfalara bakarsan uzuun uzun anlattım da özetle evet; biz kendimizi çekici buluyorsak etrafa verdiğimiz mesaj da ben çekici bir hatunum şeklinde oluyor ve gerçekten girdiğimiz ortamdaki insanlar da bizi çekici buluyor... bu her konuda böyle aslında kendimizi nasıl hissediyorsak oyuz :21:

Hmmm güzel telkinmiş bu da :) Havalı görmesinler de bu sefer :9:

kızlar telkin kadar etkili bir şey yok zamanım olsa da ikinciyi de dinleyebılsem sınavlarım var zaman bulamyrm 3- 4 saat dınlemekte ıstemyrm geçen 6 saat dınlyrdm artık ıkıncsınde 8 saat dınlemek ıstyrm artık sınavlardan snra dınlerım aslında uyurken bır dınleyebılsem ne guzel olur uyuyamyrm dınlerken. göğüslerim telkin sayesınde cm olarak buyumese de şekillendı dolgunlastı o da son hafta pek dınleyemedım. inşallah yakın zamanda yıne başlayabılırım

Canım,uyurken kulaklıkla mı dinliyosun sen?Ben normalde telkinleri dinlerken mp3 den,sesi rahatsız etmeyecek şekilde ama duyabileceğim gibi ayarlıyorum,başucuma koyuyorum,öyle dinliyorum.Zaten bilinçaltı biz uykudayken de etraftaki sesleri algılayabiliyo o yüzden sesini çok rahatsız edecek şekilde açmasan da olur.

bazen goguslerımdekı agrının sıddetı dayanılmaz oluyo yaa buyusun de bıtsın bu ıs dıyorum off agrının sıddetı kadar buyumesıde hızlı olsa ne olur sankı:1:

saka yapıyorum zaten tatlım elbette yarım olmaz anladım sende bızımkını dınle dıye takılıyorum oyle sana:1: yok yaa su sesı daha sıkıcı bence tuvalete gıtme ıhtıyacı falan olur ben bundan memnunum valla belkı ıkı telkını aynı anda dınledın ondan sıkıntı oldu sende cnm:37:

onun diğer telkinlerini dinlerken de yapıyordu, dinlemeyi bıraktım uzuun süre sonra normale döndü rüyalarım, en güzeli onu dinlemiim madem bunda öyle bi sorun da olmuyormuş hemm :kkk:

Canım,uyurken kulaklıkla mı dinliyosun sen?Ben normalde telkinleri dinlerken mp3 den,sesi rahatsız etmeyecek şekilde ama duyabileceğim gibi ayarlıyorum,başucuma koyuyorum,öyle dinliyorum.Zaten bilinçaltı biz uykudayken de etraftaki sesleri algılayabiliyo o yüzden sesini çok rahatsız edecek şekilde açmasan da olur.

evet ben de öyle yapıyorum kulaklık çekilmiyor zaten gece yatarken

onun diğer telkinlerini dinlerken de yapıyordu, dinlemeyi bıraktım uzuun süre sonra normale döndü rüyalarım, en güzeli onu dinlemiim madem bunda öyle bi sorun da olmuyormuş hemm :kkk:

bencede bunu dınle tatlım kımsede yok ruya sorunu senden baska baksana hem daha oncekılerde de oluymus madem bunu dınle hem bak sonucda alıyoruz yanı:8:

Canım,o rüyaları görmen aslında iyi biliyo musun? bilinçaltında ne var ne yok sana gösteriyo,aslında bunu kullanıp o konuda çalışmalar bile yapabilirsin.Olumlamalar fln.Ben Atakan beyin telkinlerini dinlemeye başladığımda rüyalarımda neler yaşadım:)Ama sonra çok rahatladım.Bilinçaltın olumsuz düşüncelerden temizlendiği için bi şekilde onları atıyo işte:34:

oluyodur belki kimbilir, yakında çıkar ortaya bizi de sevindirirsin :34:

ınsallah cnm bende onu umuyorum sıze guzel mujdelı haberler vermeyı beklıyorum suan acayıp agrıyo anlatamam cnm veee bosluk duzluk olan yerler varya ust kısımda oralar da agrı var:52: kemık uzerı yanı sıra oraya geldı anlasılan:32:

bencede bunu dınle tatlım kımsede yok ruya sorunu senden baska baksana hem daha oncekılerde de oluymus madem bunu dınle hem bak sonucda alıyoruz yanı:8:

olmuştur bu iş, sadece parfaitinkini dinliycem salı günü başlıyorum ama insan hakkaten tekrar başlamak için sabırsızlanıyormuş :69: etkileri gördüğümüz için arttırma isteği doğuyor :8:

Canım,o rüyaları görmen aslında iyi biliyo musun? bilinçaltında ne var ne yok sana gösteriyo,aslında bunu kullanıp o konuda çalışmalar bile yapabilirsin.Olumlamalar fln.Ben Atakan beyin telkinlerini dinlemeye başladığımda rüyalarımda neler yaşadım:)Ama sonra çok rahatladım.Bilinçaltın olumsuz düşüncelerden temizlendiği için bi şekilde onları atıyo işte:34:

hiç öyle düşünmemiştim ama çok uzun süredir yanii ne bilinçaltıymışşş bi de mutsuz uyanıyordum günüm kötü geçiyordu... çeşit çeşit rüyalar görüyordum hangi birine olumlama yapayımm... uyanır uyanmaz ilk işim banyoya gidip musluğu açmak ve evet şimdi rüyam bu suyla beraber gidiyor bi daha geri gelmemek üzere falan demek oluyordu... yok öyle bile olsa ben o rüyalara dönmek istemiyorum gerçekten de :19: o kadar gerçekçi ve etkileyici rüyalar ki hatırladıklarım bile var, onlar üstünde olumlama yapayım bari :1:

ınsallah cnm bende onu umuyorum sıze guzel mujdelı haberler vermeyı beklıyorum suan acayıp agrıyo anlatamam cnm veee bosluk duzluk olan yerler varya ust kısımda oralar da agrı var:52: kemık uzerı yanı sıra oraya geldı anlasılan:32:

süper yaa bi de senin o ara ağrımıştı bi ara, benim orası ağrımadı daha, üst kısım da henüz ağrımadı, ama yavaş yavaşş bekliyorum bakalımm.. ikinci evrede ben de 8 saat dinlemeye çalışıcam :32:

Back
X