Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

evet evett :) bn ztn zayfım bu ara kiloda alıyrm püsküütle :) 155 boyunda 45 kilym..bizde klo alnca kalca ve gögse gıdyo bacaklarmda birz alsınn..alt backlarm birazckk ayrık..bunun ıcn telkn bul bnaa :) ınancam ozmn:d

buluruz tatlım yeterkı on yargından sıyrıl sen:34: Yaa kılon az ama goguslerın nasıl oyle buyuk:44:

bnde bcaklarmı hc bgenmyrm ona bkarsan:) herkesn herşeyi mükemml olmyabliyo ama allah yaratms karsı gelmek olmz.tbi yapılabilcek bşeyse ypılabilr ama gidp sahsen slikon veya estetk gbi bişe yaptrmam asla.seninde bacak yönünden tuzun kuru olabilr mesela :D

Tabi ki haklısın herşey mükemmel olmayabilir ama doğal yollardan güzelleştirmek düzeltmek mümkünse neden olmasın, neden denenmesin. Mesela ben kesinlikle silikon estetik istemem, böyle kalsın daha iyi doğal olsun yani. Bu gerçekten ergenlikteki gibi büyütüyo göğüsleri öyle geliştiriyo. Mesela bacakların için deseler ki sana "şu şu hareketler düzeltiyormuş bacakları" , denemez misin?

evet evett :) bn ztn zayfım bu ara kiloda alıyrm püsküütle :) 155 boyunda 45 kilym..bizde klo alnca kalca ve gögse gıdyo bacaklarmda birz alsınn..alt backlarm birazckk ayrık..bunun ıcn telkn bul bnaa :) ınancam ozmn:D

parafite yazalım bunu gelince yapıcak telkinleri şimdilik sadece 4 tane paylaştı diye hatırlıyorum gelince hazırlar ama sen sabırlı ol biraz bak biz telkini öğrenene kadar neler neler çektik ne yöntemler denedik fos çıktı şimdi mutluyuz çünkü işe yaradığı kanıtlandı inş. senin sorununa da çözüm olur telkin :46::46::46:

Tabi ki haklısın herşey mükemmel olmayabilir ama doğal yollardan güzelleştirmek düzeltmek mümkünse neden olmasın, neden denenmesin. Mesela ben kesinlikle silikon estetik istemem, böyle kalsın daha iyi doğal olsun yani. Bu gerçekten ergenlikteki gibi büyütüyo göğüsleri öyle geliştiriyo. Mesela bacakların için deseler ki sana "şu şu hareketler düzeltiyormuş bacakları" , denemez misin?

tbiki de denerim :) ya bn ztn bişey demedm ki sdce garip geldi

parafite yazalım bunu gelince yapıcak telkinleri şimdilik sadece 4 tane paylaştı diye hatırlıyorum gelince hazırlar ama sen sabırlı ol biraz bak biz telkini öğrenene kadar neler neler çektik ne yöntemler denedik fos çıktı şimdi mutluyuz çünkü işe yaradığı kanıtlandı inş. senin sorununa da çözüm olur telkin :46::46::46:

sağol tatlımm :54:

haava atıcak kadar ii bi fiziğe sahip dgilm cnm :) burası doğal yoldn gogus büytme bolumu.buraya goguslerımı cok büyük bulmadıgım içn grdm ztn

ayy gırdıgıne pısman oldun sanırım cnm:1: Saka bı yana cıdden ıse yarıyo yoksa bu kadar sayfa yazmazdık bırde gunde 6 8 saat arası dınlıyoruz fayda etmese emın ol dınlemeyız yanı :34:

Konu nerden nereye geldi yaa. şuna bak, "bunun aslı yok, göğüs ırsi, mantıksız bu" diye geldi. sonra gülümseyerek konuştu, yok faydasını görenler varsa yapsın inşllh sonuç almaya devam edersin falan. "destekli taktım ağzıma geldi. bana da bacak için bulun o zaman." ne gereksiz konuşmalar. insanların moralini bozmak için gelmiş sanki. cevap bile vermemek lazım. En başta insan gibi "gerçekten büyütüyormu inanılır gibi değil " tarzı konuşsaydı ki çoğu insan böyle tepki veriyor ilk duyduğunda, biz de böyle tepki vermezdik. bazı insanları anlamak zor.

konu nerden nereye geldi yaa. şuna bak, "bunun aslı yok, göğüs ırsi, mantıksız bu" diye geldi. Sonra gülümseyerek konuştu, yok faydasını görenler varsa yapsın inşllh sonuç almaya devam edersin falan. "destekli taktım ağzıma geldi. Bana da bacak için bulun o zaman." ne gereksiz konuşmalar. Insanların moralini bozmak için gelmiş sanki. Cevap bile vermemek lazım. En başta insan gibi "gerçekten büyütüyormu inanılır gibi değil " tarzı konuşsaydı ki çoğu insan böyle tepki veriyor ilk duyduğunda, biz de böyle tepki vermezdik. Bazı insanları anlamak zor.

cnm tamam sakın ol ılk tepkı olarak o sekılde vermıs olabılır :34: Gecen gun bırısı bıseyler yazmıs ama bakdımda kımse cevap vermedı bende dahıl resmen satasıp burda moral bozacak yanı ama fırsat veren olmayınca gıttı cnm okudunmu parfaıte laf atmıs falan ınanmıyomus da ıcınde baska sozler varmıs sacmalamıs durmus kımse dıkkate bıle almamıs zor tuttum cvp vermemek ıcın valla kendımı

cnm tamam sakın ol ılk tepkı olarak o sekılde vermıs olabılır :34: Gecen gun bırısı bıseyler yazmıs ama bakdımda kımse cevap vermedı bende dahıl resmen satasıp burda moral bozacak yanı ama fırsat veren olmayınca gıttı cnm okudunmu parfaıte laf atmıs falan ınanmıyomus da ıcınde baska sozler varmıs sacmalamıs durmus kımse dıkkate bıle almamıs zor tuttum cvp vermemek ıcın valla kendımı

evet onu da gördüm. yok zaten ben yazarken başka şeyler de yazılmış onları okuyunca benim en son yazdığım mantıksız oldu :) en son sevgilisi çağırıyodu onu okuyup yazdım bunları, sonra yumuşamış yine. neyse...:34:

evet onu da gördüm. Yok zaten ben yazarken başka şeyler de yazılmış onları okuyunca benim en son yazdığım mantıksız oldu :) en son sevgilisi çağırıyodu onu okuyup yazdım bunları, sonra yumuşamış yine. Neyse...:34:

boyle seyler olabılır bak sana bısey deyım belkı ınanmazsın ama bu melodıyı ılk okudum benımde kafamda hemen bı on yargı olustu sonra ben baslattım bu melodı ısını bazen ınsan farklı tepkıler verebılıyo yanı olabılır :34: Ama gecen gun yazan resmen tahrık ıcın yaptı ama kımsede o oyuna gelmedı ne gereksız seyler burda herkesın moralı yuksek olsun da faydalansın dıye ugrasıyorum sacma sapan bırısı cıkmıs ınsanların ıcıne kurt dusurmeye calısıyo zaten herkesın kafasında soru ısaretlerı var yenı basladıkları ıcın acayıp zor tuttum valla kendımı:47:

boyle seyler olabılır bak sana bısey deyım belkı ınanmazsın ama bu melodıyı ılk okudum benımde kafamda hemen bı on yargı olustu sonra ben baslattım bu melodı ısını bazen ınsan farklı tepkıler verebılıyo yanı olabılır :34: Ama gecen gun yazan resmen tahrık ıcın yaptı ama kımsede o oyuna gelmedı ne gereksız seyler burda herkesın moralı yuksek olsun da faydalansın dıye ugrasıyorum sacma sapan bırısı cıkmıs ınsanların ıcıne kurt dusurmeye calısıyo zaten herkesın kafasında soru ısaretlerı var yenı basladıkları ıcın acayıp zor tuttum valla kendımı:47:

evet ben de güzel gelişmeleri hep yazıyorum sırf yeni başlayanlar ya da başlayacak olanlar, başlamak isteyip de başlayamanlar için. nezcim ben de ilk gördüğümde içimde bi umut oluştu, sonra acaba olur mu dedim, bilinçaltyla ilgili olduğu için kötü bişey olur mu diye de düşündüm ama buraya girip de aklımdakileri tamamen olumsuz bir şekilde yazmadım. hem ben takip ederken (daha yazmadığım zamanlarda) o zamanlar bu kadar yapan insan da yoktu, birkaç kişi yazıyodu. ki şimdi sayfalarca yazı var bir sürü insan olumlu etkileri yazıyor, buna rağmen böyle yapıldığında insanın içinde kötü niyet arıyorum haklı olarak.

evet ben de güzel gelişmeleri hep yazıyorum sırf yeni başlayanlar ya da başlayacak olanlar, başlamak isteyip de başlayamanlar için. Nezcim ben de ilk gördüğümde içimde bi umut oluştu, sonra acaba olur mu dedim, bilinçaltyla ilgili olduğu için kötü bişey olur mu diye de düşündüm ama buraya girip de aklımdakileri tamamen olumsuz bir şekilde yazmadım. Hem ben takip ederken (daha yazmadığım zamanlarda) o zamanlar bu kadar yapan insan da yoktu, birkaç kişi yazıyodu. Ki şimdi sayfalarca yazı var bir sürü insan olumlu etkileri yazıyor, buna rağmen böyle yapıldığında insanın içinde kötü niyet arıyorum haklı olarak.

evet kımsenın hevesını kırmaya hakkımız yok cunku canım dogru dıyosun ben telkıne en basından berı hep olumlu bakdım ama cep melodısını ılk duydugumda kafamda olustu ıster ıstemez bıseyler ama tabı bunu da paylasmadım yanı olumsuz yonde bende hep guzel gelısme oldukca hemen paylasıyorum zaten herkes benden beklıyo ılk baslayanlardan oldugum ıcın bende ne olursa yazıyorum cnm:9:bırde bıseyı ıyıce arastırmak lazım sanırım yorum yapmadan once cnm neyse yarın gorusmek uzere ıı geceler tatlım:16:

herkese iyi geceler tatlı rüyalar:) bu arada nez hani bi ara göğüsümüzü değişik bir şekilde ölçmüştük ya sadece göğüsü hem dik hem de en olarak. o zaman benim 18-12 idi. şimdi 19,5-20 arası en, 13-14 gibi de dikten :) (dikten ölçtüğümde yukardan nerede bitireceğimi bilemiyorum )

herkese iyi geceler tatlı rüyalar:) bu arada nez hani bi ara göğüsümüzü değişik bir şekilde ölçmüştük ya sadece göğüsü hem dik hem de en olarak. O zaman benim 18-12 idi. şimdi 19,5-20 arası en, 13-14 gibi de dikten :) (dikten ölçtüğümde yukardan nerede bitireceğimi bilemiyorum )

pek saglıklı bı olcum degıl ama benımde en 21mıs sımdı 23 cıkdı boy16 cm mıs sımdı17 cıktı:52:

Back
X