Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar bugun ve yarın izinliyim haftasonu finallerim var ders çalışmam lazım. sabah uyandım baktım ağrım sızım yok ve sönükler. hemen geçtim pc başına. telkinim geceden beri zaten hep çalıyordu. sesini açtım göğüs telkini metnini yavaş yavaş okudum sonra bi 10 sn gözlerimi kapadım adapte oldum sonra istediğimi göğüse baktım telkin metinlerini tekrarladım sonra tekrar gözlerimi kapadım benim göğüslerim olduğunu düşündüm. resmen bi bıçak saplandı göğsüme. defalarca acı çektim hemen ama gülüyorum nasıllll :D ulan diyom kapıyı biri açsa derken . bi baktım babam odamın kapısını açmış beni iziliyo. kızım sen iyimisin dedi bana :D kafAmdan resmen kaynar sular döküldü...:52: bütün ağrımı sızı mı aldı götürdü korkudan:60:

günaydın kızar ben de gece açtım çalsın diye uyurken bi uyandım elektrikler gitmişş şansa bakk ya dineleyemedim 8 saat telafi etmem lazım:5:

kızlar bence inanmayanlar çoktan indirip dinlemeye başlamıştır bile yoksa burda işleri ne:60::60:

kızlar bugun ve yarın izinliyim haftasonu finallerim var ders çalışmam lazım. sabah uyandım baktım ağrım sızım yok ve sönükler. hemen geçtim pc başına. telkinim geceden beri zaten hep çalıyordu. sesini açtım göğüs telkini metnini yavaş yavaş okudum sonra bi 10 sn gözlerimi kapadım adapte oldum sonra istediğimi göğüse baktım telkin metinlerini tekrarladım sonra tekrar gözlerimi kapadım benim göğüslerim olduğunu düşündüm. resmen bi bıçak saplandı göğsüme. defalarca acı çektim hemen ama gülüyorum nasıllll :D ulan diyom kapıyı biri açsa derken . bi baktım babam odamın kapısını açmış beni iziliyo. kızım sen iyimisin dedi bana :D kafAmdan resmen kaynar sular döküldü...:52: bütün ağrımı sızı mı aldı götürdü korkudan:60:

Yai ilahi fena yakalanmışsın. Bu yakalanma korkusu hepimizde var cicim. :1:

Aynanın karşısında duruyorum ama gelin bir de bana sorun ne hallere girdiğimi. Yani seni anlayabiliyorum canım. :60:

Konu nerden nereye geldi yaa. şuna bak, "bunun aslı yok, göğüs ırsi, mantıksız bu" diye geldi. sonra gülümseyerek konuştu, yok faydasını görenler varsa yapsın inşllh sonuç almaya devam edersin falan. "destekli taktım ağzıma geldi. bana da bacak için bulun o zaman." ne gereksiz konuşmalar. insanların moralini bozmak için gelmiş sanki. cevap bile vermemek lazım. En başta insan gibi "gerçekten büyütüyormu inanılır gibi değil " tarzı konuşsaydı ki çoğu insan böyle tepki veriyor ilk duyduğunda, biz de böyle tepki vermezdik. bazı insanları anlamak zor.

bn konusmasını bilen biriym.burası bi forum istersem tartısmayada girerm konusmasınıda bilirm.sna nye yaranıyım nye gülymsiym ki sna..tanıymuyum sni.burdaki cgu insanla knsup anlasablmişsem sorun snde cnm.ayrıca tkrar diyrum burası bi forum ne mantıksız bi konusmalar diye laf sylemen oldukca luzumsuz.sn bu yazıları yazıdıgına göre bi luzmu varsa bnmkiler dha luzumlu cnm.dha laf atma bnce.bn tartsmak içn gelmdm cnkü.

bn konusmasını bilen biriym.burası bi forum istersem tartısmayada girerm konusmasınıda bilirm.sna nye yaranıyım nye gülymsiym ki sna..tanıymuyum sni.burdaki cgu insanla knsup anlasablmişsem sorun snde cnm.ayrıca tkrar diyrum burası bi forum ne mantıksız bi konusmalar diye laf sylemen oldukca luzumsuz.sn bu yazıları yazıdıgına göre bi luzmu varsa bnmkiler dha luzumlu cnm.dha laf atma bnce.bn tartsmak içn gelmdm cnkü.
bana gülüyosun demedim gülümseyerek konuşmalarından bahsettim başkalarına. o kadar değişkensin ki insanı haklıyken haksız konumuna düşürüyorsun. ilk baştan sana cevap verdiğime pişman oldum.. neyse..

kızlar bide bu 6 saati arka arkaya ara vermeden mi dinlemek lazım yoksa mesela 3 saat 3 saat ayırabilirmiyiz??

Kızlar biliyosunuz ben dinlenme süremdeyim 2. 21 e geçmek için. Yani müziği dinlemiyorum, ama etkiler devam ediyor:) ve az önce göğüs fotolarına bakınca göğüslerim karıncalanmaya başladı dinlemediğim halde :1::1: Nezcim o dediğin üst bölgenin ağrıması bende ilk dinlememin son haftasında oldu,(bastırınca da kemik ağrısı gibi ağrıyo dimi) hatta göğüs arası da çok ağrımıştı ve oraları dolgunlaşmıştı ağrılardan sonra. Ben 2. 21imden çok ümitliyim dinlemek için sabırsızlanıyorum. ama sınavlarıma denk geliyo nasıl yapcam bilmiyorumm.

ben de öyle ağrı falan olmuyor,biraz ateş basıyor ve karıncalanıyor.aMA BÜYÜDÜĞÜNÜ GÖREBİLİYORUM:62:

kızlar bide bu 6 saati arka arkaya ara vermeden mi dinlemek lazım yoksa mesela 3 saat 3 saat ayırabilirmiyiz??
ust uste olacak dıye bısey yok ıster bır saat bır saat dınle ara ver sadece 6 8 saat arası dınle yeterkı gunluk cnm:34:
kızlar sızlere ınanamıorum:d yanı bence tamamen psıkolojık bu :52::54:

valla hergun bırı bısey dıyo artık laf anlatmakdan bız yorulduk ısteyen ınanır dınler ıstemeyen de ınanmaz ve denemez :51::37:

ben de öyle ağrı falan olmuyor,biraz ateş basıyor ve karıncalanıyor.ama büyüdüğünü görebiliyorum:62:
bazılarında agrı olmadan buyuyo bu daha ıyı bence dun cok kotu agrı cektım cunku saka bı yana bazen zor dayanıyorum:43: Ates basması karıncalanma bunlar guzel belırtıler cnm

benim ilk zamanlar ağrılarım oluyordu. artık olmuyor ama dolgunlaşma arttı. ara sıra ağrı olunca da çok mutlu oluyorum. bu kişiden kişiye değişiyor, bu yüzden ağrısı olmayanlar merak etmesin, ağrısız da büyüme oluyor. bu arada kızlar, bugün eski bir bikinimi denedim, dolgusuz olduğu için giymiyordum uzun zamandır. ve o dolgusuz bikini acaip güzel durdu, öyle sevindim ki. büyüme yavaş yavaş ilerlediği için bazen anlayamıyoruz, ama sonuçta ilerliyoruz ve birkaç ay içinde bomba gibi oluyoruz hepimiz :46:

ya insan sevmediği uyuz bi müziği dinleyerek nası büyür bunlar ya bende yapmak istiyorum ama müzik o kadar kötü ki için almıyo dinlemeyi:37::37::37::37::37::37::37::37::37:

bence senin göğüs yapınla ilgili,benimki hafif yana doğru büyüyo..:44:
dogrudur cnm benımde yukarı dogru:9: Aslında yanlara da yayıldı bıraz ama ne bılıyım yaa buyuyo ıste onemlı olan bu daha ne sekıllere gırer buyuyene kadar tam buyume olana kadar demı:1:
benim ilk zamanlar ağrılarım oluyordu. Artık olmuyor ama dolgunlaşma arttı. Ara sıra ağrı olunca da çok mutlu oluyorum. Bu kişiden kişiye değişiyor, bu yüzden ağrısı olmayanlar merak etmesin, ağrısız da büyüme oluyor. Bu arada kızlar, bugün eski bir bikinimi denedim, dolgusuz olduğu için giymiyordum uzun zamandır. Ve o dolgusuz bikini acaip güzel durdu, öyle sevindim ki. Büyüme yavaş yavaş ilerlediği için bazen anlayamıyoruz, ama sonuçta ilerliyoruz ve birkaç ay içinde bomba gibi oluyoruz hepimiz :46:
evet cnm anlamıyoruz bencede buyume durdu falan dıyoruz ama ıcerde calısmalar son gaz devam edıyo bence:32:

ya insan sevmediği uyuz bi müziği dinleyerek nası büyür bunlar ya bende yapmak istiyorum ama müzik o kadar kötü ki için almıyo dinlemeyi:37::37::37::37::37::37::37::37::37:
ılk dınledıgımden bu yana muzıkle ılgılı en ufak bı olumsuz fıkır dahı gecmedı kafamdan cnm hem zaten oyle kotu bı muzıkde degıl kendını sartlandırma yoksa sevecek olsan dahı dınlemek gelmez ıcınden sevmıyorum bu muzıgı dıye kendıne sart kosma:34:

ılk dınledıgımden bu yana muzıkle ılgılı en ufak bı olumsuz fıkır dahı gecmedı kafamdan cnm hem zaten oyle kotu bı muzıkde degıl kendını sartlandırma yoksa sevecek olsan dahı dınlemek gelmez ıcınden sevmıyorum bu muzıgı dıye kendıne sart kosma:34:

ya ama müzik içimi kıyıyo valla günde 6 saat bide çok fazla mesela günde 1 saat olsa ve 21 gün değilde hergün dilesek nası olur ki

Back
X