Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ya ama müzik içimi kıyıyo valla günde 6 saat bide çok fazla mesela günde 1 saat olsa ve 21 gün değilde hergün dilesek nası olur ki

her seyın bı kuralı var cnm degısmez yanı cok abartıyosun kendı gozunde cok buyutuyosun bende ılk dedım kı ooo 6 saat mı nasıl dınlenır yaa falan ama sonra basladım vee ıkıncı 21 de 8 10 saat arası dınlemeye cıkardım sonuc aldıkca ınan kı fıkırler de degısıyo heves gelıyo ınsana ama denemeden basta on yargıyla olmuyo dersen o zaman bısey elde edemezsın

her seyın bı kuralı var cnm degısmez yanı cok abartıyosun kendı gozunde cok buyutuyosun bende ılk dedım kı ooo 6 saat mı nasıl dınlenır yaa falan ama sonra basladım vee ıkıncı 21 de 8 10 saat arası dınlemeye cıkardım sonuc aldıkca ınan kı fıkırler de degısıyo heves gelıyo ınsana ama denemeden basta on yargıyla olmuyo dersen o zaman bısey elde edemezsın

:16::16::16::16::16::16:

biriside gerçek olmasını dilerdim demiş :59: niye bu kadar önemli bu göğüs meselesi erkekler için ya:2:

Her erkek ister onu biliyorum,ama biz kızlar olarak da istiyoruz baksana:) Nedenini ben de bilmiyorum,cinsel bir his ya da haz sanırım onlarınki..Ben ilerde eşimin kötü amaçlı olmasa bile,yazın böööyyyle güzel göğüsleri olan bi kadına bakmasına tahammül edemem heralde..O yüzden ve kendimi daha iyi hissetmek için göğüs istiyorum.Ama denediğim hiç bir yöntem olmazsa,her seferinde üzülücem ondan bu tarz bir şey hissettiğimde..off gene moralim bozulduu..Umarım eşim olcak şahsiyet,bana kendimi ezik ve de eksik hissettirmezzzzz!!!

ya ama müzik içimi kıyıyo valla günde 6 saat bide çok fazla mesela günde 1 saat olsa ve 21 gün değilde hergün dilesek nası olur ki
Canım,6-8 saat boyunca sadece o müziği dinlemek zorunda değilsin ki!Örneğin bilgisayar başındayken winamptan telkinin sesini duyabileceğin kadar aç,media playerdan ya da netten de başka bi müzik dinle.Ya da tv seyrederken,yine duyabileceğin gibi aç sesini öyle dinle.Sonuçta sen farkında olmasan da bilinçaltı zaten duyup alıyo o telkini:71:

Her erkek ister onu biliyorum,ama biz kızlar olarak da istiyoruz baksana:) Nedenini ben de bilmiyorum,cinsel bir his ya da haz sanırım onlarınki..Ben ilerde eşimin kötü amaçlı olmasa bile,yazın böööyyyle güzel göğüsleri olan bi kadına bakmasına tahammül edemem heralde..O yüzden ve kendimi daha iyi hissetmek için göğüs istiyorum.Ama denediğim hiç bir yöntem olmazsa,her seferinde üzülücem ondan bu tarz bir şey hissettiğimde..off gene moralim bozulduu..Umarım eşim olcak şahsiyet,bana kendimi ezik ve de eksik hissettirmezzzzz!!!

tatlım o insan senin eşin olabildiyse başka hiçbişeyi gözü görmemeli zaten.. hem göğüs büyütmenin erkekler için olmasından çok bence bi bayanın kendi kendini çekici bulmasından kaynaklanıyo, bi özgüven geliyo sanki (göğüslerimle döverim sizi uleeeyyn :66:) :10::10:

bugün 21. günüm ve ben kendimi mükemmel hissediyorum. önceden iki küçük tepeciğim vardı şimdi 2 küçük dağım var ellerimi gögüsümn altına koydugumda avucuma bişi gelmiyodu ama şimdi üstünde gögüslerim var. gögüs uclarım hep sönükdü şimdi eskiye göre daha belirgin cm olarak ölçmedim yarın yada akşama ölçerim bu arada ben 21 günden sonra ara vermicem 1 yada 2hafta daha dinlicem sonra ara vereceğim ki bu 2 haftalık sürede de zayıflama telkini boy uzatma telkini 3ünü karışık dinleye bilirim 3 karışık dinlesem bi sorun olur mu bilemiyorum ama belki sadece gögüs büyütmekle zayıflamayı dinleyebilirim. benimkiler 15. günden sonra atağa geçti ilk 14 15 gün dogru düzgün bişi olmuyordu. cm olarak pek bi değişiklik yok ama ahh bu dolgunluk yokmu herşeyi bambaşka yapıyoo. :66: :66: :66:

tatlım o insan senin eşin olabildiyse başka hiçbişeyi gözü görmemeli zaten.. hem göğüs büyütmenin erkekler için olmasından çok bence bi bayanın kendi kendini çekici bulmasından kaynaklanıyo, bi özgüven geliyo sanki (göğüslerimle döverim sizi uleeeyyn :66:) :10::10:

Haklısın ama evlenip de bu konuda ne olacağını görmeden,bu düşünceyi atamıcam sanırım kafamdan..Ben kendim için istiyorum tabi ki,arkadaş öyle yazınca düşüncemi dile getirdim.Ama sonuçta eşimizin düşüncesinin ne olcağını da kendimizi iyi hissetmek için bilmek istiyoruz.Böyle de özgüven gelir insana,şu an ben göğsüm yok diye üzülüyorum,başkalarına özeniyorum,büyük bir güven eksikliği var bu konuda.İşte ben böyle hissetmeme rağmen,bir erkek,hem de aşık olduğum kişi,bana kendimi bu halimle dünyanın en güzel kadını hissettirirse,asıl özgüveni o zaman gör sennnn:32::90:

bugün 21. günüm ve ben kendimi mükemmel hissediyorum. önceden iki küçük tepeciğim vardı şimdi 2 küçük dağım var ellerimi gögüsümn altına koydugumda avucuma bişi gelmiyodu ama şimdi üstünde gögüslerim var. gögüs uclarım hep sönükdü şimdi eskiye göre daha belirgin cm olarak ölçmedim yarın yada akşama ölçerim bu arada ben 21 günden sonra ara vermicem 1 yada 2hafta daha dinlicem sonra ara vereceğim ki bu 2 haftalık sürede de zayıflama telkini boy uzatma telkini 3ünü karışık dinleye bilirim 3 karışık dinlesem bi sorun olur mu bilemiyorum ama belki sadece gögüs büyütmekle zayıflamayı dinleyebilirim. benimkiler 15. günden sonra atağa geçti ilk 14 15 gün dogru düzgün bişi olmuyordu. cm olarak pek bi değişiklik yok ama ahh bu dolgunluk yokmu herşeyi bambaşka yapıyoo. :66: :66: :66:

Canım bence şöyle yap,sen o 2 haftalık sürede benim söylediğim telkinleri dinle sadece.2 hafta sonra da diğer istediklerini eklersin listene,öyle dinlersin.Hepsini birden bire karıştırma.:34:

arkadaşlar burda sürekli birbirine moral veriyorlar bu çok güzel ama diğer arkadaşlardan rica ediyorum lütfen olumsuz en ufak bir şey yazmayın insan etkilenebiliyor:34:

neyse bayanlar bni sevglm cagırıyoor :) [ telefondan ] sizlere butun gögüs büyütenlere iyi geceler allah yrdmnz olsn :) bu arada destekli takarsanız daha büyük duruyo oyle deneyin.ben gecen taktm agzıma gırıcekti :) öptümmm:9:
Uzun zamandır burayı takip etmeme ragmen günlerdir yazmıyordum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca tutamadım kendimi.. Siz nasıl dengesiz bir insansınız Gögsüm büyük diyosunuz daha sonrada gögsüm küçük olmasa girmezdim.. ???

Hani gece yatarken gögsün agzına girmiş yaa, Dikkat et bogmasınlar seni..

kızlar yaa nolur yardım edin. gene yok oldular :((( siz sadece bu müziği mi dinliyosunuz. başka hiç bişi yapmıyonuzmu. masaj, çay, ot, çöp ne bileyim :( ilk 21 ' in ortalarında aldığım verimin 10 da 1' i bile yok bu sefer. başlarken ölçüm alt 77 üst 90 iken, şimdi alt 75 üst 87 çıkıyo. ayrıca kiloda vermedim aksine epey aldım göbeğim popom kocaman oldu. nolur ekstra ne yapabilirim. birazcık olsun morale ihtiyacım var :43:

Canım bence şöyle yap,sen o 2 haftalık sürede benim söylediğim telkinleri dinle sadece.2 hafta sonra da diğer istediklerini eklersin listene,öyle dinlersin.Hepsini birden bire karıştırma.:34:

ya canım bende sana onu sorcaktım bilgisayarım virüs işgaline uğrayınca anca temizleyip gelebildim. o tavsiye ettiğin telkinleri daha önce birisinden daha duymuştum ama onlarıda mı 21 gün süreyle dinlememiz gerekiyo :26: öyleyse çok zorlanırım. şimdi o siteyede bakcam.

Bu arada ben de Özge ulusoyun göğüslerini çok beğeniyorum.Resmini bulamadım ama survivor'ı izlerken hep dikkatimi çekiyo.Onun yarısı kadar olsa bile razıyım yaa offfff:26::5:

Bu arada ben de Özge ulusoyun göğüslerini çok beğeniyorum.Resmini bulamadım ama survivor'ı izlerken hep dikkatimi çekiyo.Onun yarısı kadar olsa bile razıyım yaa offfff:26::5:

off evet yaa :(( nefret etmiştim survivor'dan bu yüzden. sevgilim hiç bi bölümünü kaçırmıyordu. az kaldı bitsede kurtulsam

kızlar yaa nolur yardım edin. Gene yok oldular :((( siz sadece bu müziği mi dinliyosunuz. Başka hiç bişi yapmıyonuzmu. Masaj, çay, ot, çöp ne bileyim :( ilk 21 ' in ortalarında aldığım verimin 10 da 1' i bile yok bu sefer. Başlarken ölçüm alt 77 üst 90 iken, şimdi alt 75 üst 87 çıkıyo. Ayrıca kiloda vermedim aksine epey aldım göbeğim popom kocaman oldu. Nolur ekstra ne yapabilirim. Birazcık olsun morale ihtiyacım var :43:
cnm benım gobek gıttı gerı bı ara cok cıkmıstı tatlım bu bı surec dıyorum yaa elbette degısım olacak gun gun yanı bı gun bakacaksın buyumus ertesı gun bakacaksın enı genısledıgı ıcın yayılmıs hemen herkesde oluyo bu degısımler takılma dınlemene devam et kımsenın ektra bısey yaptıgı yok sadece dınlıyoruz hem o dedıgın seylerın etkısı zaten gecıcı :34:

Uzun zamandır burayı takip etmeme ragmen günlerdir yazmıyordum ama sizin yazdıklarınızı okuyunca tutamadım kendimi.. Siz nasıl dengesiz bir insansınız Gögsüm büyük diyosunuz daha sonrada gögsüm küçük olmasa girmezdim.. ???

Hani gece yatarken gögsün agzına girmiş yaa, Dikkat et bogmasınlar seni..

asırı buyk grmyrum cnku cnm gguslerimi anlatabildmmi acaaba..yatrken gogslerm agzma grd diyede bi laf etmedm cnm :D destekli takınca geneli boyleoluyo biraz gogsu olanlr içn.arkadasa sadeece önerdim büyk gözükmesi için.sna bi laf göndermedm anlycagn .. ne gögsüm buyuk dedm nede kcüükkk..ii oku bidahakne.ne büüyk dedm ne kcük .boyle bi yorumda blunmadm

cnm benım gobek gıttı gerı bı ara cok cıkmıstı tatlım bu bı surec dıyorum yaa elbette degısım olacak gun gun yanı bı gun bakacaksın buyumus ertesı gun bakacaksın enı genısledıgı ıcın yayılmıs hemen herkesde oluyo bu degısımler takılma dınlemene devam et kımsenın ektra bısey yaptıgı yok sadece dınlıyoruz hem o dedıgın seylerın etkısı zaten gecıcı :34:

canım benim inş öyledir ya. mucize beklemiyorum. ama birazcık belirti bile olsa mutlu olucam:(

Back
X