Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ya canım bende sana onu sorcaktım bilgisayarım virüs işgaline uğrayınca anca temizleyip gelebildim. o tavsiye ettiğin telkinleri daha önce birisinden daha duymuştum ama onlarıda mı 21 gün süreyle dinlememiz gerekiyo :26: öyleyse çok zorlanırım. şimdi o siteyede bakcam.

Bonbonum aslında şöyle,dinleme süresi kişiden kişiye değişiyor.Yani ben etkilerini belki 1 ayda görmeye başlarım sen 2 haftada,başkası 1 haftada.Kişinin bilinçaltına attığı şeylerle alakalı aslında.Ben ilk dinlemeye başladığımda ooo neler yaşadım ama inan çok faydasını gördüm.En azından 2 hafta dinle derim :71:

canım benim inş öyledir ya. Mucize beklemiyorum. Ama birazcık belirti bile olsa mutlu olucam:(

benım de oluyo ama kımsenın moralı bozulmasın dıye o tarz gelısmelerı paylasmakdan kacınıyorum acıkcası hep guzel gelısmelerı paylasıyorum sızlerle kı hevesınız artsın dıye cnm gun gun fark edebılıyo ama genel olarak bakıldıgında cıdden buyuyo cnm sen devam et dınlemeye ınsallah sende de olacakdır kalıcı etkıler:34:

Bende bugün başladım 1 saat dinledim şuanda yine dinliyorum ama kalbimde agrı hissediyorum normal mi ? :18::18::18:

benım de oluyo ama kımsenın moralı bozulmasın dıye o tarz gelısmelerı paylasmakdan kacınıyorum acıkcası hep guzel gelısmelerı paylasıyorum sızlerle kı hevesınız artsın dıye cnm gun gun fark edebılıyo ama genel olarak bakıldıgında cıdden buyuyo cnm sen devam et dınlemeye ınsallah sende de olacakdır kalıcı etkıler:34:

anladm canim saol tatlim verdign bu guzel moraller icin cok fazla acele ediyorum sanirim.

bende başlamak istiyorum ama , büyüyüp öylece kalıyomu tekrar zamanla eski haline mi dönüyo?özür dilerim çok fazla yorum var üstünkörü baktım ama soruma cvp bulamadım

Evet çok haklısın Nezcim bak benimde şuan ağrım, sızım büyümem yok durdu sanki eskisi gibiler ama elbette bişeyler oluyor ve çok güzel netice alcaz.. Vücut ne yapsın pat diye al sana iki meme hemde istediğin gibi diye yanıt vermesini beklememiz doğru olmaz.Ne demişler ''ne kadar ekmek o kadar köfte'' ne kadar moral, istek o kadar yağ dokusu ve memeeeee:52:

yaa benım de aynen seklı degıstı yayvan oldu popom off ne oluyo ne bıtıyo anlamıyorum benım dısa dogru dur daha cok ama sımdı yanlara da yayıldı erıyomu ordakı yaglar gıdıyomu anlamadım ama zamanla toplanır umarım yoksa ona da el atacam benım bacaklarımda da hep kasıntı hatta yanmayla bırlıkde bı acı oldu cnm bıseyler oluyoda ıste tam bılmıyoruz bız:52: Goguslere gelınce agrı sızı gunluk devam edıyo dolgunlukda gayet ıyı allah sonumuzu hayretsın kızlar ne olacak bakalım aylar sonra:1:

ya poponuz küçüldü mü öyleyse çok kötü benim daha yeni azcık büyümüştü yumuşayıp küçülürse napıcam bu kez de onu mu büyütmeye çalışcam zaten en zor kilo aldığım yer kalçam popom falan:43:

bende başlamak istiyorum ama , büyüyüp öylece kalıyomu tekrar zamanla eski haline mi dönüyo?özür dilerim çok fazla yorum var üstünkörü baktım ama soruma cvp bulamadım
yorumların ılk tarıhıne bakarsan cnm daha cok yenı bu telkının yapımı o yuzden onu zamanla gorecez ama yaglanma oluyo dıyoruz kı bu kalıcı olacagını gosterıyo :34:

ya poponuz küçüldü mü öyleyse çok kötü benim daha yeni azcık büyümüştü yumuşayıp küçülürse napıcam bu kez de onu mu büyütmeye çalışcam zaten en zor kilo aldığım yer kalçam popom falan:43:

cnm kuculmedı sadece yayılmıstı gerı eskı halıne dondu toplandı yanı :34: Hem herkesın bunyesı farklı benım yag olarak o bolgede cok sanırım ordan yukarı takvıye oldu ondan degısım olmusdu:32: Sonra gerı toparlandı aynı sekılde gobegımde cıkmısdı oda gerı eskı halıne dondu

ii size ii çalışmalar arkadaslar ozaman :) benim inancm yok gneede.

Kardeş biz sonuçta bu telkinle yoktan bir hormon var edip göğüs büyütmüyoruzki bizim vücudumuzun öz ve öz hormonlarımızı kullanarak büyütüyoruz.En basiti kuantumla ilgilenirsen bilinçaltının önemini keşfedebilirsin.Bu işte bilinçaltımızı harekete geçiriyoruz....

Ya ben mesleğimden dolayı 8 saati tamamlayamam ki :59: ameliyat olmak istemiyorum ama bu yaz bi şekilde bikininin içini doldurmak istiyorum :84: nez cevabın için teşekkür ederim canım :71:

evet çok haklısın nezcim bak benimde şuan ağrım, sızım büyümem yok durdu sanki eskisi gibiler ama elbette bişeyler oluyor ve çok güzel netice alcaz.. Vücut ne yapsın pat diye al sana iki meme hemde istediğin gibi diye yanıt vermesini beklememiz doğru olmaz.ne demişler ''ne kadar ekmek o kadar köfte'' ne kadar moral, istek o kadar yağ dokusu ve memeeeee:52:
:60::60::60::60::1::1::1:ayy canım cok guldum yaa ne guzel demıssın yaa sabır dıye dıye dılımde tuy bıttı benım valla:30: Bıde 80 bedenı 85 yapmıyoz kı olmayan dumduz yerden gogus cıkarıyoz :9: Halıyle zaman alacak normal olanıda bu zaten agrı da olmaz sızıda olmaz yerı gelır buyume de fark edılmez ama ıcden ıce bıseyler oluyo aslında bılgısızlıkden oluyo hıc bılmıyoz gogusun ıc kısmı ne sekılde gelısıyo bunu arastıralım o zaman sorularımızın cevabı cıkacak karsımıza cnm demı

kardeş biz sonuçta bu telkinle yoktan bir hormon var edip göğüs büyütmüyoruzki bizim vücudumuzun öz ve öz hormonlarımızı kullanarak büyütüyoruz.en basiti kuantumla ilgilenirsen bilinçaltının önemini keşfedebilirsin.bu işte bilinçaltımızı harekete geçiriyoruz....
aynen allah vermıs bıze bu ımkanı herseyımız yerınde cok sukur sadece tetıklıyoruz o kadar ergenlıkde olmamıs bızde sımdı yapıyoruz yanı
ya ben mesleğimden dolayı 8 saati tamamlayamam ki :59: Ameliyat olmak istemiyorum ama bu yaz bi şekilde bikininin içini doldurmak istiyorum :84: Nez cevabın için teşekkür ederim canım :71:

cnm pekı 8 saat uykuda mı uyumuyosun ac duyacagın sesde yanına koy uyu sabaha kadar dınle yanı bılınc altı zaten uykuda bıle alıyo ok onemlı degıl cnm

cnm pekı 8 saat uykuda mı uyumuyosun ac duyacagın sesde yanına koy uyu sabaha kadar dınle yanı bılınc altı zaten uykuda bıle alıyo ok onemlı degıl cnm

cnm uyurken dinleneceğini bilmiyordum çok sağol bugun başladım bakalım yazarım bende :74:

cnm kuculmedı sadece yayılmıstı gerı eskı halıne dondu toplandı yanı :34: Hem herkesın bunyesı farklı benım yag olarak o bolgede cok sanırım ordan yukarı takvıye oldu ondan degısım olmusdu:32: Sonra gerı toparlandı aynı sekılde gobegımde cıkmısdı oda gerı eskı halıne dondu

oh sevindim o zaman canım teşekkür ederim :3: ben de 5. günümdeyim umarım güzel olur :16:

ya benimde kalbimde ağrı hissettim bidee böle ellerim boşaldı sankii çok kötü oldum hatta noluyo bana deddimm sonra bu müzikten diye şaşırdımmm ilk günüm bu arada tam 6 saatten fazla dinledim

yeni baslayanlara moral olsun diye söyliyim tekrardan ilk zamanlar etkisi olmayabilir çok normal çnkü asil olan etkiler 21. günden sonra ortaya çikmasi önce sizlama agrilar sonra yanlardan belirginlesmeler... nezde biliyo zaten öyle degil miydi cnm :1: :1:

Back
X