Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğal Göğüs Büyütme YöntemleriGöğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası
yeni baslayanlara moral olsun diye söyliyim tekrardan ilk zamanlar etkisi olmayabilir çok normal çnkü asil olan etkiler 21. Günden sonra ortaya çikmasi önce sizlama agrilar sonra yanlardan belirginlesmeler... Nezde biliyo zaten öyle degil miydi cnm
evet tatlım aynen oyle hele kı ıkıncı 21 gunde daha da artıyo fark valla ılk basladıgım gunle bugun arasındakı fark gozlede elle de bellı olacak sekılde dısardanda anlasılacak sekılde kızlar dınleyın pes etmeyın
evet tatlım aynen oyle hele kı ıkıncı 21 gunde daha da artıyo fark valla ılk basladıgım gunle bugun arasındakı fark gozlede elle de bellı olacak sekılde dısardanda anlasılacak sekılde kızlar dınleyın pes etmeyın
ne güzel ama hep söyleyip kendine nazar degdirme kız bende ikinci 21. güne basladm bugün ilk günüm bi degisiklik yok sızlamalar fln yani.. ama yaglanmanın ardından henüz toparlanmadı daha :26:
ya benimde kalbimde ağrı hissettim bidee böle ellerim boşaldı sankii çok kötü oldum hatta noluyo bana deddimm sonra bu müzikten diye şaşırdımmm ilk günüm bu arada tam 6 saatten fazla dinledim
Benimde o senin hissetiğin ağrı çörekotu yağıyla göğsüme masaj yaptığım zamanlarda oluyordu saplanıyordu resmen göğsümün üstünde damarlarda belirmişti, göğüslerde bir dirileşme ve büyüme olmuştu bu ağrılarla...Ama yine diyorum yağlarla olan büyüme geçici iki defa denedim çünkü..
ne güzel ama hep söyleyip kendine nazar degdirme kız Bende ikinci 21. Güne basladm bugün ilk günüm bi degisiklik yok sızlamalar fln yani.. Ama yaglanmanın ardından henüz toparlanmadı daha :26:
valla cnm ne yapayım ınsallah nazar degmez herkes heveslensın dıye guzel haberlerı soyluyom yanıbenım bu ara cok sıkılastı cnm cıvıma yok toplandı Benım ıkıncı 21ın ılk haftası bıttı cnm ıkıncı haftasındayım sızılar devam edıyo dun cok kotuydu mesela sende de baslar tatlım agrılar cıdden buyuyolar yaa
ya son günüm nerdeyse tüm gün dinledim sayılmasada sayılır. dayanamadım ölçtüm gözle görülür elle hissedilir bi büyüme var ama buna ragmen neden cm de bi büyüme yok anlamıyorum dolgunluk bu tamam ama ileriye giden 2 memişim var ama cmde değişim yok ne iş çözebilmiş değilim.
Ama inanınki o eski halindennn eserr yokk şimdiiiiiiii
daha bi başkalar.
valla cnm ne yapayım ınsallah nazar degmez herkes heveslensın dıye guzel haberlerı soyluyom yanıbenım bu ara cok sıkılastı cnm cıvıma yok toplandı Benım ıkıncı 21ın ılk haftası bıttı cnm ıkıncı haftasındayım sızılar devam edıyo dun cok kotuydu mesela sende de baslar tatlım agrılar cıdden buyuyolar yaa
aynen bende gelismeler oldukça moral olsun diye heves yapip brakmasnlar diye söylüyorum çnkü bende ilk 10 gün bisey olmaynca brakcm demistim bosuna yapiyorum demistim ama öyle degil isde sabredip sonuç alana kadar beklemek grk eskiye göre gözle fark edilir oldular, valla evlilik öncesi ne iyi oldu
Bonbonsekeri,sen öyle diyince şarkı geldi aklıma.O eskiii haaliimmdeeen eseer yokk şimdiiiiiii Off kızlar ya ders çalışmam lazım takılıp kalıyorum buraya size,sınavda artık memişlerinizi nasıl büyütüyosunuz,kızların yorumları nelerdir die sorarlar bana,anlatırım ben de katılıyorum bestdream sana ,bir de bazı arkadaşcıklarımız daha sabırlı olsa,ii olacak
Nezcim bişey soracam sana malum popo küçülüyor ya.Bende 36 bedenim ama küçüldüler moralim bozuldu biliyorum geçici ama yazda geldi malum.Protein ağırlıklı beslendiğini biliyorum ama yağlandırmayı hızlandırmakiçin başka ne yapıyorsun ya da bana vereceğin bir tavsiyen var mı?
Kızlar ben bişe sorcam bu telkini dinliyorum fakat kulaklık kullanamıyorum hoprlerden dinliyorum evde genelde annem ve 3 yaşında erkek kardeşim oluyor, annem neysede kardeşimin duyması onu etkiler mi ? :18: :18:
Kızlar ben bişe sorcam bu telkini dinliyorum fakat kulaklık kullanamıyorum hoprlerden dinliyorum evde genelde annem ve 3 yaşında erkek kardeşim oluyor, annem neysede kardeşimin duyması onu etkiler mi ? :18: :18:
Kardeşinde senin kadar dinliyorsa etkileyebilir..Neden böyle dedim çünkü daha önceki sayfalarda buna benzer bir konu geçmişti bir anne zayıflama telkinini dinlerken çocuğuda onla dinlemiş ve ikisi zayıflamış öyle yazıyordu.Ama ben şahsen başka bir konuda telkin için bu işi yapan birine sordum telkin metininde ayrıca kişinin ismini okuyordu bunun nedeni kişiye daha çabuk etki etmesi ve kişi bunu genel dinlerken( yani haporlerden) bu telkini duyan başka kişinin bundan etkilenmemesi içindi.Sonuç olarak bizim bu telkin kişiye özel olmadığı için kardeşinin bilinçaltı etkilenebilir..Ben uzman değilim ama fikrim bu.
ya son günüm nerdeyse tüm gün dinledim sayılmasada sayılır. Dayanamadım ölçtüm gözle görülür elle hissedilir bi büyüme var ama buna ragmen neden cm de bi büyüme yok anlamıyorum dolgunluk bu tamam ama ileriye giden 2 memişim var ama cmde değişim yok ne iş çözebilmiş değilim.
Ama inanınki o eski halindennn eserr yokk şimdiiiiiiii
daha bi başkalar.
cnm dıyorum ya ıste her bı katman tam manasıyla doldukdan sonra cm ı etkıleyecek ve en mantıklısıda bu cnm emın ol dınlemeye devam cm de zamanla artacak cnm
aynen bende gelismeler oldukça moral olsun diye heves yapip brakmasnlar diye söylüyorum çnkü bende ilk 10 gün bisey olmaynca brakcm demistim bosuna yapiyorum demistim ama öyle degil isde sabredip sonuç alana kadar beklemek grk Eskiye göre gözle fark edilir oldular, valla evlilik öncesi ne iyi oldu
ben basından berı ınandım cnm valla bırakmayıda dusunmedım olursa bu yolla olur dedım ve oluyoda cok sukur Evet yaa senın adına ıkı kat sevınıyorum dugune yakın kocaaaman olacaklar ne guzel
nezcim bişey soracam sana malum popo küçülüyor ya.bende 36 bedenim ama küçüldüler moralim bozuldu biliyorum geçici ama yazda geldi malum.protein ağırlıklı beslendiğini biliyorum ama yağlandırmayı hızlandırmakiçin başka ne yapıyorsun ya da bana vereceğin bir tavsiyen var mı?
cnm popomda kuculme yok oyle sadece yayılmısdı sonra gerı toplandı yanı hurma yıyorum gunde bı tane cnm onun dısında et sut tavuk yumurta gıbı seyler yemeye ıcmeye ozen gosterıyorum o kadar baska yaptıgım bısı yok bıdeee gunde 10 saate cıkardım telkın dınlıyorum cnm hepsı bu
[sıze="2"]kızlar ben bişe sorcam bu telkini dinliyorum fakat kulaklık kullanamıyorum hoprlerden dinliyorum Evde genelde annem ve 3 yaşında erkek kardeşim oluyor, annem neysede kardeşimin duyması onu etkiler mi ? :18: :18: [/sıze]
sakınnnnn cnm yapma kulaklıkla kendın dınle etrafındakılere dınletme etkıler elbette ben cok dıkkat edıyorum buna valla bırısı demıstı burda yıne zayıflama telkınını cocuguda dınlemıs kendısıyle bırlıkde cocugunda ıstahı kapanmıs yanı
Kardeşinde senin kadar dinliyorsa etkileyebilir..Neden böyle dedim çünkü daha önceki sayfalarda buna benzer bir konu geçmişti bir anne zayıflama telkinini dinlerken çocuğuda onla dinlemiş ve ikisi zayıflamış öyle yazıyordu.Ama ben şahsen başka bir konuda telkin için bu işi yapan birine sordum telkin metininde ayrıca kişinin ismini okuyordu bunun nedeni kişiye daha çabuk etki etmesi ve kişi bunu genel dinlerken( yani haporlerden) bu telkini duyan başka kişinin bundan etkilenmemesi içindi.Sonuç olarak bizim bu telkin kişiye özel olmadığı için kardeşinin bilinçaltı etkilenebilir..Ben uzman değilim ama fikrim bu.
Evet çok haklısın Nezcim bak benimde şuan ağrım, sızım büyümem yok durdu sanki eskisi gibiler ama elbette bişeyler oluyor ve çok güzel netice alcaz.. Vücut ne yapsın pat diye al sana iki meme hemde istediğin gibi diye yanıt vermesini beklememiz doğru olmaz.Ne demişler ''ne kadar ekmek o kadar köfte'' ne kadar moral, istek o kadar yağ dokusu ve memeeeee
ay süpersin yaaa bazılarının öyle oluyor işte al sana istediğin (hatta kimisine istemediğin) büyüklükte memee onlar neye sahip olduklarının farkında bile değiller bizse ne kadar zahmet emek hevesle sahip olmaya çalışıyoruz Allah sağlık versin diyorum bazen önce ne kadar önemli bi mesele sanki başka yola baş koysaydık olurdu kesin bunca heves istek ve çabayla
bi de ben şöyle de olumlu düşünmeye başladım,arada söndüğü zamanlarda güneş kar topluyor misali memişlerim yağ topluyor diyorum kendime aslında bugün buldum bunu
ay süpersin yaaa Bazılarının öyle oluyor işte al sana istediğin (hatta kimisine istemediğin) büyüklükte memee onlar neye sahip olduklarının farkında bile değiller Bizse ne kadar zahmet emek hevesle sahip olmaya çalışıyoruz allah sağlık versin diyorum bazen önce ne kadar önemli bi mesele sanki başka yola baş koysaydık olurdu kesin bunca heves istek ve çabayla
Bi de ben şöyle de olumlu düşünmeye başladım,arada söndüğü zamanlarda güneş kar topluyor misali memişlerim yağ topluyor diyorum kendime Aslında bugün buldum bunu
bencede cnm yaa bıseyler oluyo ama ne gogusun nasıl buyudugu hakkında tam bılgısı olan varsa paylassın gogusun ıcı nasıl sekıl olarak falan da ozaman daha rahat gececek bu surec bence
Kardeş biz sonuçta bu telkinle yoktan bir hormon var edip göğüs büyütmüyoruzki bizim vücudumuzun öz ve öz hormonlarımızı kullanarak büyütüyoruz.En basiti kuantumla ilgilenirsen bilinçaltının önemini keşfedebilirsin.Bu işte bilinçaltımızı harekete geçiriyoruz....
haklısın valla canım ben dün mesela o hataya düştüm enerjimi boşa harcadım sinirlerim bozuldu, bugün bi hareket yok göğüslerimde ne sızlama ne kaşıntı ne ağrı ne hassasiyet.. dinlemeye başlayacaktım az kalsın 1 hafta geçmesini beklemeden :122: pazar günü bitiyor dinlenme sürem 2. 21 e başlayacağım
Üstteki resimde memenin iç yapısı yandan yapılan bir kesitte görülmektedir.
Meme dokusu temelde vücut ter bezlerinden türemiş bir yapıdır ve göğüs bölgesinde 2. ile 7. kaburgalar arasında yerleşmiştir. Dış kısmı cilt ile kaplı bu dokunun iç yapısında salgı bezleri, yağ dokusu ve bağ dokusu bulunur.
Meme dokusunun hemen arkasında bulunan pektoral kasın kılıfı ile arasında yer alan boşluk, meme dokusunu nispeten hareketli bir organ haline getirir.
Memelerin her birinde ortada meme başı adı verilen koyu renkli yuvarlak bir yapı vardır. Bu yapının ortasında da meme ucu adı verilen silindir şeklinde, sütün esas boşaldığı yapı yer alır.
Meme başında yer alan salgı bezleri kaygan bir sıvı salgılayarak bu bölgenin esnek kalmasını ve enfeksiyonlardan korunmasını sağlar.
Her meme, lob adı verilen 15-20 adet bağımsız süt üreten birimden oluşur. Her lob kendi içinde 20-40 adet daha ufak alt birime ayrılır. Bu alt birimler yine kendi içlerinde esas süt üreten hücrelerin toplandığı çok sayıda bölüme ayrılırlar.
Meme dokusu içinde üretilen sütü dışarıya taşımak için çok sayıda süt iletim kanal ve kanalcıkları bulunur. Böylece üretilen süt üretim yerinden kanalcıklara, kanalcıklar birleşerek daha büyük olan kanallara geçer. Kanallarda bulunan süt bebek emdikçe bebeğin dişetleri ve dudaklarının yaptığı baskıyla hemen meme başında yer alan süt depocuklarına (sinüs) ve buradan da meme ucunda yer alan çok sayıda minik deliklerden bebeğin ağız boşluğuna akar.
Memede süt üreten birimleri birbirine bağlayan ve meme dokusuna sağlamlık kazandıran yapılara Cooper bağları adı verilir.
Meme dokusu hem kan damarları hem de lenf dolaşım sistemi açısından oldukça gelişmiş bir yapıya sahiptir ve dokunun lenf kanalları koltukaltında yer alan lenf bezlerine taşınırlar.