Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Kızlar yaa bugun yenı bı yerımın agrısını kesfettım:1: Koltuk altı asagısında yan kısımın sırtıma yakın olan bolumunde agrılar var ne alaka anlamadım her ıkı tarafımda da var bu agrı:44:

Niliş senin bu telkinlerle ilgili bilgin fazla sana bişey sorcam.Bugün işyerimdeki müdürimize bahsettim telkin olayını ben meme büyütüyorum dedim:52: o da zayıflamak istiyor platesede başladı.dedimki bizde ( yani forumda;artık biz diyorum çünkü amaç aynı) zayıflama telkinide var sizde onu deneyin dedim valla kadıncağız bir hevesle indirdi yarın başlıcak acaba bu parfitin hazırladığı zayıflama telkiniyle ilgili bir bilgin var mı? Kadına önerdim ya içimde acaba oldu kendim yapsam bişey değilde:97:

niliş senin bu telkinlerle ilgili bilgin fazla sana bişey sorcam.bugün işyerimdeki müdürimize bahsettim telkin olayını ben meme büyütüyorum dedim:52: O da zayıflamak istiyor platesede başladı.dedimki bizde ( yani forumda;artık biz diyorum çünkü amaç aynı) zayıflama telkinide var sizde onu deneyin dedim valla kadıncağız bir hevesle indirdi yarın başlıcak acaba bu parfitin hazırladığı zayıflama telkiniyle ilgili bir bilgin var mı? Kadına önerdim ya içimde acaba oldu kendim yapsam bişey değilde:97:

nılımm e sormussun ama bende bısey demek ıstıyorum cnm zayıflama ıcın olanı sanırım bu konuda uzman olan arkadası yapmıstı yanlıs hatırlamıyosam yanı onunla bırlıkde yapmıslar :34: Etkısı ne olur bılmıyoruz gogusden sıra gelmedı kı dıger hıc bı telkıne:1:

nılımm e sormussun ama bende bısey demek ıstıyorum cnm zayıflama ıcın olanı sanırım bu konuda uzman olan arkadası yapmıstı yanlıs hatırlamıyosam yanı onunla bırlıkde yapmıslar :34: Etkısı ne olur bılmıyoruz gogusden sıra gelmedı kı dıger hıc bı telkıne:1:

hatunlar ben 2.21ide yarıladım hadi bakalım yağlı masajada devam ediyorum ve etkisinide görüyorum işte.

dogadan popo küçülme olayı nedir ya küçülüyomu yoksaaa konuya ortadan daldım amaa:66:

hatunlar ben 2.21ide yarıladım hadi bakalım yağlı masajada devam ediyorum ve etkisinide görüyorum işte.

etkısı tamamen gecıcı cnm yagın sonra pısman olacaksın benım cmler gerılemıs corek otunun etkısı gecmıs yanı 2 cm olmusdu oda gerı gıttı:44:sadece telkın yeterlı bence

Kızlar valla nilimmin dediği gibi Allahım önce sağlık versin,dün göğüs resimlerine bakarken kanserli bi kaç göğüs resmi çıktı karşıma da hala aklımdan atamadım,korktum.Aklımdan atmak istiyorum bişeyler söyleyin bana.Herşeyden önce şükürler olsun,sağlıklı olalım,yavaş büyüsünler varsın olsun.Sabredelim biz.:71:

etkısı tamamen gecıcı cnm yagın sonra pısman olacaksın benım cmler gerılemıs corek otunun etkısı gecmıs yanı 2 cm olmusdu oda gerı gıttı:44:sadece telkın yeterlı bence

cnm ben telkinide dinliyorum zaten. destekçim telkinim var hıııh

sana bedduam portakaldan büyük gögüslerin olur inşalahhhhhh

Kızlar valla nilimmin dediği gibi Allahım önce sağlık versin,dün göğüs resimlerine bakarken kanserli bi kaç göğüs resmi çıktı karşıma da hala aklımdan atamadım,korktum.Aklımdan atmak istiyorum bişeyler söyleyin bana.Herşeyden önce şükürler olsun,sağlıklı olalım,yavaş büyüsünler varsın olsun.Sabredelim biz.:71:

canım o resmi bende gördüm sanırsam ya çok kötüydü :50:

cnm ben telkinide dinliyorum zaten. Destekçim telkinim var hıııh

[sıze="3"]sana bedduam portakaldan büyük gögüslerin olur inşalahhhhhh[/sıze]
valla sen bılırsın ama bosa kendını yoruyon ondan dıyorum bugun olctum uzun zamandan sonra kızlar 95 cm gelıyo ama eskısınden cook daha buyuk goguslerım sanırım dıger corek otunun falan etkısı gectı dıyorum :32:ama hıc uzulmedım sevındım aksıne zaten cm ın fazla cıkması gogusun buyuk olması demek de degıl :9: 4 cm de melodı buyutmusdu 2 cmde corek otu yagı suan 95 cm 99 a kadar cıkmısdı bı ara yanı telkın dıger gecıcı tum etkılerı yok edıyo ıcerden anlasılan:1::1:

valla sen bılırsın ama bosa kendını yoruyon ondan dıyorum bugun olctum uzun zamandan sonra kızlar 95 cm gelıyo ama eskısınden cook daha buyuk goguslerım sanırım dıger corek otunun falan etkısı gectı dıyorum :32:ama hıc uzulmedım sevındım aksıne zaten cm ın fazla cıkması gogusun buyuk olması demek de degıl :9: 4 cm de melodı buyutmusdu 2 cmde corek otu yagı suan 95 cm 99 a kadar cıkmısdı bı ara yanı telkın dıger gecıcı tum etkılerı yok edıyo ıcerden anlasılan:1::1:

saol beni düşündüğün için bitanemmmm

ben artık inanıyorum büyiceklerine yagı ve telkini destek için yapıyorum yani bi inancım var hemde çok büyük

:82:
Teşekkürler Nez sen öyle diyorsan içim rahatladı.Çünkü telkinden bahsedince kadıncağız zayıflamak için var mı diye sorunca söyledim.O zaman zayıflama telkinide uygulamaya giriyor gelişmeleri sizlere aktarırım:82:
dogadan popo küçülme olayı nedir ya küçülüyomu yoksaaa konuya ortadan daldım amaa:66:
Popo küçülme olayı bizce tabiii ( bu gidişle Ahmet Marankiden farkımız kalmıcak adam Ziraatçı ama maşallah her naneden anlıyor:27:) meme süt lobları dışında yağ ve ter bezlerinden oluşuyormuş ya ee vücutta bu telkini duyunca hemen eldeki malzemeleri kullanarak memeyi oluşturmaya başlıyor ben zayıf biri olduğum için benim yağ depoları karın ve popoda o yüzden onlarda azalmalar ve popomda baldırlarımda cıvımalar oldu.Ama korkacak bişey yok eğer senin başka yerlerinde fazlalık yağlar varsa oralardan başlar vücut ya da sen yağ yapacak şeyleri tüketerek vücuda destek sağlarsın.Bir telkin etki göstermeye başlarsa anlarsın demek istediğimi.Ben öyle yapıcam biraz daha fazla artırdım yediklerimi kalorimi yerkende bunalrın hepsi göğüslerimin büyümesi için diye niyet ediyorum.Kızlar büyü yaparken bile niyetin gücü ve olacağına inanmak çok önemli demek istediğim bilinçaltınıza doğru niyetler gönderin:82:

:82:
Teşekkürler Nez sen öyle diyorsan içim rahatladı.Çünkü telkinden bahsedince kadıncağız zayıflamak için var mı diye sorunca söyledim.O zaman zayıflama telkinide uygulamaya giriyor gelişmeleri sizlere aktarırım:82:
cnm sımdı bakdımda o boy uzatmak ıcın mıs arkadasının yaptıgı :9:olsun yaa bız guvenıyoruz parfaıte ınsallah zayıflar ancak su sesı ya bence sıkılır bırakır cnm benım arkadasım denedı bır haftadan fazla dınleyemedı yanı:37:
Popo küçülme olayı bizce tabiii ( bu gidişle Ahmet Marankiden farkımız kalmıcak adam Ziraatçı ama maşallah her naneden anlıyor:27:) meme süt lobları dışında yağ ve ter bezlerinden oluşuyormuş ya ee vücutta bu telkini duyunca hemen eldeki malzemeleri kullanarak memeyi oluşturmaya başlıyor ben zayıf biri olduğum için benim yağ depoları karın ve popoda o yüzden onlarda azalmalar ve popomda baldırlarımda cıvımalar oldu.Ama korkacak bişey yok eğer senin başka yerlerinde fazlalık yağlar varsa oralardan başlar vücut ya da sen yağ yapacak şeyleri tüketerek vücuda destek sağlarsın.Bir telkin etki göstermeye başlarsa anlarsın demek istediğimi.Ben öyle yapıcam biraz daha fazla artırdım yediklerimi kalorimi yerkende bunalrın hepsi göğüslerimin büyümesi için diye niyet ediyorum.Kızlar büyü yaparken bile niyetin gücü ve olacağına inanmak çok önemli demek istediğim bilinçaltınıza doğru niyetler gönderin:82:

ter bezlerınden olusuyo ne demek cnm :44: tam olarak acıklarmısın bılıyorsan eger? acayıp sekılde terleme oluyo bende zaten telkınden sonra tabı kokusuda cabası hıc bı stıck etkı etmıyo eskıden 3 4 gun rahat gıderdı sımdı dus aldıkdan sonra ertesı gun oluyo yaa:50: bencede dedıgın gıbı tatlım mesela acayıp kasınmalar oldu bı ara bende baldır ve popoda sımdı durdu hemde bacaklarımda acıyla bırlıkde oluyodu yanma ıcden boyle resmen yaglar gıdıyo dedım valla evet cnm yedıklerımız cook onemlı katılıyorum sana proteını ıhmal etmeyelım tabı hurmayıda:54:

Teşekkürler :71::71: kalbimde agrı yapıyo :18: ama yinede dinlicem müzik çok hoşuma gitti benim 20tane arka arkaya koydum dinliyorum :40:

birileri cevaplamıştır diye hepsi bitsin de sonra cevaplayayım diyorum ama dayanamadım kızlar o sıkışan kalbiniz değil oradaki kas.... ya da oralarda yağlanma oluyorsa kemik üstü olduğu için daha çok acıyordur size kalbiniz ağrıyor gibi geliyordur

cnm büyüyle falla işimiz yok bizim biz müziğimizi dinliyoruz güzel düşünüyoruz önce Allahın izniyle tabi istiyoruz beynimize msj yolluyoruz inşallah da olucak memişlerimiz büyüyecek

bencede cnm yaa bıseyler oluyo ama ne gogusun nasıl buyudugu hakkında tam bılgısı olan varsa paylassın gogusun ıcı nasıl sekıl olarak falan da ozaman daha rahat gececek bu surec bence :34:

ya ben bunların hepsini okudum flat to fab kitabında ama çoook uzun
buraya kopyalasam da kitabi öncelikle ingilizce, ikincisi telif hakkından korkuyorum aslında

haklısın valla canım ben dün mesela o hataya düştüm enerjimi boşa harcadım sinirlerim bozuldu, bugün bi hareket yok göğüslerimde ne sızlama ne kaşıntı ne ağrı ne hassasiyet.. dinlemeye başlayacaktım az kalsın 1 hafta geçmesini beklemeden :122: pazar günü bitiyor dinlenme sürem 2. 21 e başlayacağım:62:

işte değmez diycem çok klişe bi laf olacak, bazı şeyleri görmezden gelmemiz gerekiyor yoksa benim de haddini bildiresim gelmiyor değil, biz mutluyuz istediğimizi elde ediyoruz önemli olan bu :65:

birileri cevaplamıştır diye hepsi bitsin de sonra cevaplayayım diyorum ama dayanamadım kızlar o sıkışan kalbiniz değil oradaki kas.... ya da oralarda yağlanma oluyorsa kemik üstü olduğu için daha çok acıyordur size kalbiniz ağrıyor gibi geliyordur

:1: dun ornegın cnm kac saat surdu bu kemık uzerındekı agrıılar benım:9: gayet normal yanı bugunde koltuk altı hızasının asagı kısmının sırtıma yakın olan bolumu agrıdı baya:32:

Back
X