Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ya kızlar ben de popom küçülsün istiyorum, büyük değil ama ben zayıf olduğum için popom çıkık duruyo hoşuma gitmiyo aslında çoğu kadının istediği şey ama ben hoşlanmıyorum inşallah ordaki yağlar mememe giderrrrr:):46: sıkılaşsın küçülsün :69::69: bunun için de bir telkin oluştursun parfait :) aslında sporla yapılabilir bu, ama ben sürekli devam edemem bırakırım pek sevmiyorum spor yapmayı, bırakınca da eskisinden beter olur diye korkuyorum

cnm büyüyle falla işimiz yok bizim biz müziğimizi dinliyoruz güzel düşünüyoruz önce Allahın izniyle tabi istiyoruz beynimize msj yolluyoruz inşallah da olucak memişlerimiz büyüyecek
Allah korusun benimde işim yok ama bu işte bilgisi olan biri amanında bahsetmişti de aslında hepsi düşüneden konsatrasyondan ibaret demişti kaba taslak. Bilinçaltının önemini vurgulamak açısından..

Kızlar yaa bugun yenı bı yerımın agrısını kesfettım:1: Koltuk altı asagısında yan kısımın sırtıma yakın olan bolumunde agrılar var ne alaka anlamadım her ıkı tarafımda da var bu agrı:44:

ay evet işte dün falan koltuk altlarım ağrıyor derken orayı kastediyordum daha önce öyle bir ağrı yaşadıysam belki ağır bişey kaldırınca olmuştur

Niliş senin bu telkinlerle ilgili bilgin fazla sana bişey sorcam.Bugün işyerimdeki müdürimize bahsettim telkin olayını ben meme büyütüyorum dedim:52: o da zayıflamak istiyor platesede başladı.dedimki bizde ( yani forumda;artık biz diyorum çünkü amaç aynı) zayıflama telkinide var sizde onu deneyin dedim valla kadıncağız bir hevesle indirdi yarın başlıcak acaba bu parfitin hazırladığı zayıflama telkiniyle ilgili bir bilgin var mı? Kadına önerdim ya içimde acaba oldu kendim yapsam bişey değilde:97:

yok canımm biz nasıl ki dinliyoruz ve memnunuz gelişmelerden, o da aynı şekilde memnun kalacaktır parfaitin yaptıkları da etkili ben ilişkinin etkisini de gördüm ilginçtir.. için rahat olsun yani :7:

Kızlar valla nilimmin dediği gibi Allahım önce sağlık versin,dün göğüs resimlerine bakarken kanserli bi kaç göğüs resmi çıktı karşıma da hala aklımdan atamadım,korktum.Aklımdan atmak istiyorum bişeyler söyleyin bana.Herşeyden önce şükürler olsun,sağlıklı olalım,yavaş büyüsünler varsın olsun.Sabredelim biz.:71:

evet yaa resim ararken ben de rastlamıştım, zor çıktı aklımdan, bu telkinin güzel yanı çok düşünülmüş özenle hazırlanmış, yanlış hatırlamıyorsam sağlıklı bir şekilde ibaresi geçiyor içinde.. Allah onlara da tüm hastalıklara da şifa versin, bize de önce sıhhat versin

ter bezlerınden olusuyo ne demek cnm :44: tam olarak acıklarmısın bılıyorsan eger? acayıp sekılde terleme oluyo bende zaten telkınden sonra tabı kokusuda cabası hıc bı stıck etkı etmıyo eskıden 3 4 gun rahat gıderdı sımdı dus aldıkdan sonra ertesı gun oluyo yaa:50: bencede dedıgın gıbı tatlım mesela acayıp kasınmalar oldu bı ara bende baldır ve popoda sımdı durdu hemde bacaklarımda acıyla bırlıkde oluyodu yanma ıcden boyle resmen yaglar gıdıyo dedım valla evet cnm yedıklerımız cook onemlı katılıyorum sana proteını ıhmal etmeyelım tabı hurmayıda:54:

Nezcim sen bugün memenin yapısını bilseydik keşke dediğin zaman bakmıştımda netten hatta sende bilgi koymuşsun ya bir sayfada ter ve yağ bezlerinden bahsetmiş memeyle ilgili hatta bizim kızlar ondan aşırı terlemeye başlamdı dedim ama inan tam hatırlamıyorum şimdide bulamıyorum o sayfayı.Galiba şeyde olabilirdi ergenlikte memenin büyümesiyle ter ve yağ bezleri salgılanmaya başlıyor sonra bu bezlerin büyümesi durunca memeninde büyümesi tamamlanmış mı oluyordu ne ama memenin büyümesiyle ter bezlerinin salgısının artşında doğru orantı vardı öyle yazıyordu.Özür dilerim net bilgi veremedim bugün telkin aşırı baş ağrısı yaptı:69:

Allah korusun benimde işim yok ama bu işte bilgisi olan biri amanında bahsetmişti de aslında hepsi düşüneden konsatrasyondan ibaret demişti kaba taslak. Bilinçaltının önemini vurgulamak açısından..

anladım cnm güzel düşünceyle isteyerek en önemliside Allahın izniyle herşeyi yaparız inş :16:

ya ben bunların hepsini okudum flat to fab kitabında ama çoook uzun
buraya kopyalasam da kitabi öncelikle ingilizce, ikincisi telif hakkından korkuyorum aslında
yokda soyle bıraz anlatsan cnm ozet gecsen olmazmı:26:
ay evet işte dün falan koltuk altlarım ağrıyor derken orayı kastediyordum daha önce öyle bir ağrı yaşadıysam belki ağır bişey kaldırınca olmuştur
benımde bugun oldu ıste cnm koltuk altı hızasından asagı gogusun yan kısmı sırta yakın yer ben daha once hıc boyle bı agrı yasamadım o bolgede tatlım telkınden:34: gogus bı cok yere baglantılı ya o yuzden sanırım tek gogusun kendısının acıması mantıksız zaten dıger sahte buyutme yontemlerınde oldugu gıbı:1:
yok canımm biz nasıl ki dinliyoruz ve memnunuz gelişmelerden, o da aynı şekilde memnun kalacaktır parfaitin yaptıkları da etkili ben ilişkinin etkisini de gördüm ilginçtir.. için rahat olsun yani :7:
ılıskının nasıl etkısını gordun pekı cnm karsıdakıne nasıl yansıyo tek sen dınlıyosun bende burda takıldım bıraz
nılımmmmm yazmıyon yazmıyon bırden bı baslıyon hızına yetısemıommmm:52::52:

Nilcim biliyorum fazla oluyorum ama kız yine aklıma kurt düşürdün ne ilişki telkini?? İlişkiyle ilgili telkini hatırladım şimdide sen nasıl bir ilişkide fayda gördün şekerim özel olmazsa anlatır mısın:82: aramızda sır kalacak inan kimseye demicem:52:

Son düzenleme:
Kızlaaar beni kovun bi yaa:9:Ders çalışamıyoruum:43:
Bu arada kahve isteyen var mı?:68:

Son düzenleme:
yokda soyle bıraz anlatsan cnm ozet gecsen olmazmı:26:

benımde bugun oldu ıste cnm koltuk altı hızasından asagı gogusun yan kısmı sırta yakın yer ben daha once hıc boyle bı agrı yasamadım o bolgede tatlım telkınden:34: gogus bı cok yere baglantılı ya o yuzden sanırım tek gogusun kendısının acıması mantıksız zaten dıger sahte buyutme yontemlerınde oldugu gıbı:1:

ılıskının nasıl etkısını gordun pekı cnm karsıdakıne nasıl yansıyo tek sen dınlıyosun bende burda takıldım bıraz
nılımmmmm yazmıyon yazmıyon bırden bı baslıyon hızına yetısemıommmm:52::52:

Bakıyorumda nez sende ilişkiye takılmışsın ben gibi:52: Seni tilki seniiii

Nezcim sen bugün memenin yapısını bilseydik keşke dediğin zaman bakmıştımda netten hatta sende bilgi koymuşsun ya bir sayfada ter ve yağ bezlerinden bahsetmiş memeyle ilgili hatta bizim kızlar ondan aşırı terlemeye başlamdı dedim ama inan tam hatırlamıyorum şimdide bulamıyorum o sayfayı.Galiba şeyde olabilirdi ergenlikte memenin büyümesiyle ter ve yağ bezleri salgılanmaya başlıyor sonra bu bezlerin büyümesi durunca memeninde büyümesi tamamlanmış mı oluyordu ne ama memenin büyümesiyle ter bezlerinin salgısının artşında doğru orantı vardı öyle yazıyordu.Özür dilerim net bilgi veremedim bugün telkin aşırı baş ağrısı yaptı:69:

evet nezin paylaştığı bilgilerde var hatta bana da ilginç geldi ve ondan terliyormuşuzzz da dedim :8:

:1: dun ornegın cnm kac saat surdu bu kemık uzerındekı agrıılar benım:9: gayet normal yanı bugunde koltuk altı hızasının asagı kısmının sırtıma yakın olan bolumu agrıdı baya:32:

hadi yaa salı günü de benim ağrıdı bütün gün. bende diyorum neden ağrıyo böle. demekki göğüsle alakalıymış

ya kızlar ben de popom küçülsün istiyorum, büyük değil ama ben zayıf olduğum için popom çıkık duruyo hoşuma gitmiyo aslında çoğu kadının istediği şey ama ben hoşlanmıyorum inşallah ordaki yağlar mememe giderrrrr:):46: sıkılaşsın küçülsün :69::69: bunun için de bir telkin oluştursun parfait :) aslında sporla yapılabilir bu, ama ben sürekli devam edemem bırakırım pek sevmiyorum spor yapmayı, bırakınca da eskisinden beter olur diye korkuyorum
cnm popo kucultmuyo suan ıcın ancak dedıgım gıbı resmen cıvıdı yayıldı kendını bırakdı dedım ne oluyo hanı zayfılamadan once et cıvır ya oyle oldu kasıntılar falanda oldu sonra sımdı gerı topladı kendını benımde cıkık dısa senın gıbı az bıraz daha kucultse super olurdu valla ama o bolgeden yag gıdıyo emınım cnm belırtıler onu gosterıyo suan oyle bı kuculme gozle gorulur yok ama olacak ınsallah:52: ben demısdım zaten baldır ve popo ıcın yapacakdı gelseydı bı hayırlısıyla:26:
tamam cnm az cok anladım sagol:34: donem donem bas agrısı oluyo cnm benım bu aralar yok cok sukur

:1:cıdden cok kotu bagımlıılık yapıyo burası acaba uc bes ay sonra buyudugunde ne yapacaz kızlar bılmıyorum yenı bı hedef belırleyıp aynı kadroyla devam etmemız lazım:9:

Son düzenleme:
kızlar gerçekten çok hızlısınızzz birkaç gün girmedim sayfalar uçmuş yinee :) göz gezdirdim herkesin iyi gidiyor ben de iyice heyecanlandım artık ptesi başlıyorum ama gece dinleyebilcem gündüz vaktim olmadığı için umarım yine etki eder gece de :/ benim göğüslerim Eklenti 199608 aynı bu yapıda yuvarlak ama malesef bundan küçük. aynen böyle olsun başka bir şey istemem tam vücuduma göree :))

Bişicik daha diyebilir miyim:9:Çenem düştü,coştum ben de,sınav stresinden olsa gerek.Nez sen hayıtta içmiş miydin bi ara?Yada kızlar siz?Ben bi ara başlamıştım ama bıraktım sonra.Uzun süre içip fayda gören var mı burda?

Aynen bende bi kalkamadım ama sen kalk güzelce ders çalış:34: bi gün şu net ortamında kahve içme imkanıda olsa keşke fal bile bakardık şimdi:52: Güya yorgunluktan ölüyorum, yüzümde yıkama jeli kurudu inanın hala forumdayım:27:

Son düzenleme:
Back
X