Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Bakıyorumda nez sende ilişkiye takılmışsın ben gibi:52: Seni tilki seniiii
:69::69: hııııc oylesıne bı merak etmısdım de :69::69:
hadi yaa salı günü de benim ağrıdı bütün gün. bende diyorum neden ağrıyo böle. demekki göğüsle alakalıymış
bak gordun mu bıde yok bende artık belırtı dıyodun senınkıler senden habersız buyuyo tatlım:52:

cıdden cok kotu bagımlıılık yapıyo burası acaba uc bes ay sonra buyudugunde ne yapacaz kızlar bılmıyorum yenı bı hedef belırleyıp aynı kadroyla devam etmemız lazım

Ozaman da göğüs bakımı konusuna geçiş yaparız:9:Sarkmasını nasıl önleriz falan diye:9:

birileri cevaplamıştır diye hepsi bitsin de sonra cevaplayayım diyorum ama dayanamadım kızlar o sıkışan kalbiniz değil oradaki kas.... ya da oralarda yağlanma oluyorsa kemik üstü olduğu için daha çok acıyordur size kalbiniz ağrıyor gibi geliyordur

aaa bunu okuyunca ne hatırladım kızlar. benim kalp rahatsızlığım var. geçen yıl doktora gittiğimde kalbimden ultrasyon çeklidi. doktor aletin ucunu göğüs ve çevremde gezdirirken o kadar çok canım yandı ki... hatta biraz oflamıştım. siz bastırınca kalbim ağrıyo demiştim. o da ağrıyan kaalbiniz değil göğüs kaslarınız, büyümeyle alakalı demişti!!!! hatta rahatsız oluyosan kas gevşetici yazayım demişti. bende gerek yok dedim büyüme lafını duyunca :32:

ılıskının nasıl etkısını gordun pekı cnm karsıdakıne nasıl yansıyo tek sen dınlıyosun bende burda takıldım bıraz
nılımmmmm yazmıyon yazmıyon bırden bı baslıyon hızına yetısemıommmm:52::52:

:60: ben de aynı durumdayım nezcim gündüz fazla duramadım bilgisayar başında şimdi hepsini okuyorum ödevmiş gibi :9: sonunu bekleyene kadar dayanamadım cevaplamaya başlayayım dedim :1:
öncelikle tamam yazarım ordakileri buraya özet şeklinde ama şu anda uykum çok var yarın da erken kalkıcam, yarın akşam inş.
ilişki ilginçtir dinlerken hep karşı taraftan ilgi olmaya başladı ben özel bişey yapmadım yani desem ki ben o telkini alıp onunla daha çok ilgilendim falan.. gerçekten etki etti valla deneyin derimm ama ben hep hayırlısıysa ve hayırlısıyla olsun derim.. konu sapıyor farkındayım :9: aslında onu tam 21 gün dinlememiş olabilirimm yarım mı kaldı ne sanki bu telkini bırakınca hepsini bıraktım dinlenmek için..

Bişicik daha diyebilir miyim:9:Çenem düştü,coştum ben de,sınav stresinden olsa gerek.Nez sen hayıtta içmiş miydin bi ara?Yada kızlar siz?Ben bi ara başlamıştım ama bıraktım sonra.Uzun süre içip fayda gören var mı burda?
yok cnm ısırgan otu ıcmısdım ve bın pısman oldum ıctıgıme dısardan mudahaleyle gogus buyumuyo vucuda zarar verıyo bunlar kılları cogalttı sert yaptı bende o yuzden caylara karsıyım ben cnm
resmi koyamadım :( ama 352.sayfadaki 2 resimdi dediğim

$breasts.webp bu resım mı cnm

cıdden cok kotu bagımlıılık yapıyo burası acaba uc bes ay sonra buyudugunde ne yapacaz kızlar bılmıyorum yenı bı hedef belırleyıp aynı kadroyla devam etmemız lazım

Ozaman da göğüs bakımı konusuna geçiş yaparız:9:Sarkmasını nasıl önleriz falan diye:9:
yok yaa su popoları kucultsek daha ıyı olur sankı :69:

. ahh inş canım ya. o günleride görelim yeterki. kızlar zaten adağım var. kendime 80 beden dolgusuz südyen aldığım gün tavuk kesicem :)))))

Nilcim biliyorum fazla oluyorum ama kız yine aklıma kurt düşürdün ne ilişki telkini?? İlişkiyle ilgili telkini hatırladım şimdide sen nasıl bir ilişkide fayda gördün şekerim özel olmazsa anlatır mısın:82: aramızda sır kalacak inan kimseye demicem:52:

:52: kızlar süpersiniz yaa günün bütün yorgunluğunu ve kötü enerjisini alıyor buraya gelip bunları okumak, anlattım demin de , bi de ben sağlık konusuyla bağlantılı olarak ben de takıntılıyımdır aslında biraz dedim ya, o telkin ilişki konusundaki takıntılarımı çözüyor ve ilişkin hakkında duru düşüncelere sahip oluyorsun sanırım, evren de bu durumu karşılıksız bırakmıyor ve ilişkin iyi olsun mu istiyorsun, al sana iyi ilişki diye ödüllendiriyor :16:
bilmiyorum tamamen tesadüf mü oldu da ben bi dahaki dinleme sezonumda haber veririm size :52:

aaa bunu okuyunca ne hatırladım kızlar. benim kalp rahatsızlığım var. geçen yıl doktora gittiğimde kalbimden ultrasyon çeklidi. doktor aletin ucunu göğüs ve çevremde gezdirirken o kadar çok canım yandı ki... hatta biraz oflamıştım. siz bastırınca kalbim ağrıyo demiştim. o da ağrıyan kaalbiniz değil göğüs kaslarınız, büyümeyle alakalı demişti!!!! hatta rahatsız oluyosan kas gevşetici yazayım demişti. bende gerek yok dedim büyüme lafını duyunca :32:
buyumeyı duyunca zaten akan sular duruyo:1: cnm ınsallah cektıgımız agrı sızıya degecek :34:
:60: ben de aynı durumdayım nezcim gündüz fazla duramadım bilgisayar başında şimdi hepsini okuyorum ödevmiş gibi :9: sonunu bekleyene kadar dayanamadım cevaplamaya başlayayım dedim :1:
öncelikle tamam yazarım ordakileri buraya özet şeklinde ama şu anda uykum çok var yarın da erken kalkıcam, yarın akşam inş.
ilişki ilginçtir dinlerken hep karşı taraftan ilgi olmaya başladı ben özel bişey yapmadım yani desem ki ben o telkini alıp onunla daha çok ilgilendim falan.. gerçekten etki etti valla deneyin derimm ama ben hep hayırlısıysa ve hayırlısıyla olsun derim.. konu sapıyor farkındayım :9: aslında onu tam 21 gün dinlememiş olabilirimm yarım mı kaldı ne sanki bu telkini bırakınca hepsini bıraktım dinlenmek için..
tamam tatlım aksam beklıyoruz yarın bılgılendırmenı:26: cok ılgıncmıs yaa denemeye deger:1:

:1:cıdden cok kotu bagımlıılık yapıyo burası acaba uc bes ay sonra buyudugunde ne yapacaz kızlar bılmıyorum yenı bı hedef belırleyıp aynı kadroyla devam etmemız lazım:9:

kesinlikleee :7: eve bir an önce gelip foruma bakma ihtiyacı duyuyorum resmen :9: yeni gelenlere tavsiyelerde bulunma moral verme ekibi kurarız başarmışlar olarak :66:

Bişicik daha diyebilir miyim:9:Çenem düştü,coştum ben de,sınav stresinden olsa gerek.Nez sen hayıtta içmiş miydin bi ara?Yada kızlar siz?Ben bi ara başlamıştım ama bıraktım sonra.Uzun süre içip fayda gören var mı burda?

ben çok içtim sonra bi ara tozunu baharat gibi herşey kullandım falan ama sanırım bir tek ben etki görmedim bi sürü insan gördüğü etkileri ballandıra ballandıra anlatırken ağzımın suyu akarak okudum :35:

kesinlikleee :7: eve bir an önce gelip foruma bakma ihtiyacı duyuyorum resmen :9: yeni gelenlere tavsiyelerde bulunma moral verme ekibi kurarız başarmışlar olarak :66:
:1::1: bıze ınanmayanlara ınat guzel guzel yazarız ayy benımkı 80 oldu benımkı 85 falan dıye :9: cıdden cok alıstıık yaa buyudukden sonra ne yapacaksak boyle kaynatıyoruz gunluk artık yenı konu buluruz ben popo kucultmeden yanayım:60:

ben çok içtim sonra bi ara tozunu baharat gibi herşey kullandım falan ama sanırım bir tek ben etki görmedim bi sürü insan gördüğü etkileri ballandıra ballandıra anlatırken ağzımın suyu akarak okudum :35:

artık ota cope yaga kreme karsıyız:1: canım yaa benım aynadan bakınca yuvarlak yukardan kendım bakınca ucgen gıbı anlam veremedım sekıl gun gun degısıyo resmen :52:sende de oylemı

Çok fazla terleme sorunu oldu mu sizde de? Bundan mıdır yoksa başka bir şeyden mi bilemedim

Çok fazla terleme sorunu oldu mu sizde de? Bundan mıdır yoksa başka bir şeyden mi bilemedim

evet tatlım tamamen bundan:1: hem terleme hemde ates basması oluyo menopoz gıbı bırden sıcak basıyo kapı pencere acmak gelıyo ıcınden bı dk falan suruyo gecıyo:9: ter bezlerı calısıyo ondan terleme arttı cnm

Back
X