Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

:1::1::1: kacıncı gunun oldu bugun cnm senın gelısmeler nasıl:34:

Ben salı gecesi başladım dinlemeye ama o gece mp3ün şarjı bitince sanırım 4-5 saat dinledim.Onu saysam mı bilemedim.:97:Canım benim reglime 1 hafta kala genelde göğüslerim dolgunlaşıyo,bazen hafif ağrı olur,o yüzden şu an anlayamıyorum ne olduğunu.Ben bu konudaki net gelişmeleri 2 hafta sonra paylaşırım...

Ben salı gecesi başladım dinlemeye ama o gece mp3ün şarjı bitince sanırım 4-5 saat dinledim.Onu saysam mı bilemedim.:97:Canım benim reglime 1 hafta kala genelde göğüslerim dolgunlaşıyo,bazen hafif ağrı olur,o yüzden şu an anlayamıyorum ne olduğunu.Ben bu konudaki net gelişmeleri 2 hafta sonra paylaşırım...

tmm cnm regl sonrası soylersın artık gelısmelerı o zaman:34: ama ben kasıntı karıncalanma yada omuz kol boyun vs bu tarz belırtılerı de sormusdum ama henuz baslamamıs sende zaten cok yenı baslamıssın tatlım haklısın:32:

benim nette mi bişey var bu sayfada mı anlamadım yazılarınızı ben geç görüyorum dün gecede sayfada problem oldu iyi geceler diyemeden çıktım.Kızlar az önce kaymak üstüne pekmez sürüp ekmek dilimlerini mideye indirdim memelerime bakım yapıyorum memelerime pıt pıt yağ taş gibi göğüsler olsunnnn:21: öpüyorum sizleri ben yavaştan yatayım benim koca trip yapıyor sabahları geç kalkıyorum diye..Memeler büyüsün ben ona göstercem zaten ne yaptığımı:52: iyi geceler.

benim nette mi bişey var bu sayfada mı anlamadım yazılarınızı ben geç görüyorum dün gecede sayfada problem oldu iyi geceler diyemeden çıktım.Kızlar az önce kaymak üstüne pekmez sürüp ekmek dilimlerini mideye indirdim memelerime bakım yapıyorum memelerime pıt pıt yağ taş gibi göğüsler olsunnnn:21: öpüyorum sizleri ben yavaştan yatayım benim koca trip yapıyor sabahları geç kalkıyorum diye..Memeler büyüsün ben ona göstercem zaten ne yaptığımı:52: iyi geceler.

:9::9:ıyı geceler cnm umarım goguslere gıder baska bı yerlere de gıtmesınde :27: senın nettendır sorun cnm ben anında goruyorum yazıları:34: zaten anında da cvp verıyom ya:60:

:9: selam herkese :) benim bugün 2.günüm ben şu telkinlerin müziğin içine gömülü olduğunu falan anlamadan indirdim müziği ve dinlemeye başladım göğüslerimin ortasından bööle kımıl kımıl bişeyy oynaşmaya başladı yavaş yavaş yanlara göğüslerime doğru yayıldı o arada da sayfaları ilerleyip yorumları okuyorum hatta nerde bu sesli olan müzik diye araştırıyodum :))) meğer telkinler gömülüymüş ben ilk başka psikolojik mi acaba bendeki die düşünmüştüm ama ben sesli bişi ararken müzik göğüslerimde etki yapınca noluyorus oldum :D ağrım falan yok dün rahat 8 saat dinlemişimdir hiç kapatmadım çünkü müziği uyanıkken de uyurken de :) hafif hafif iğne batmaları oluyo göğsümde valla ben dolgun hissediyorum açıp bakıyorum arada sırada regl döemindeki gibi görünüyolar gözüme :) göğüslerimin uçları falan baya hisli oldu bu müzikle :))) ama 21 gün boyunca asla bırakmayacağım bu yöntemi

kızlar bende sadece müzik var sesli telkinlerin olduğu link kaçıncı sayfada bulamıyorum ben :2::2::2:

cnm bızım dınledıgımızde fon muzıgı zaten onun ıcınde gomulu ses yanı duymaman normal zaten dınlemen gerekende o dıger bı tane daha koymus parfaıt sanırım ama onu onermedı bunu dınlemen gerek oyle ondada cızırtı cok var yıne anlasılmıyo anlıcan:9:

canım kaçıncı günündesin sen, ben 5 teyim tık yok :14:

merak etme canim. ilk 12 gün bende de bir gelişme yok sanıyordum. aslında içerde gelişmeler başlıyor. ama herkeste farklı günlerde ortaya çıkıyor. 5. gün daha çok erken. asıl etkileri 21 günü tamamlayınca görüyorsun. sen umutlu ve mutlu olmaya devam et. bu çok önemli :34:

Back
X