Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

[ı]sanb canim simdi 80c mi kullaniyorsun yoksa b mi hala?

5 cm fark varmis nede olsa.. :nazar:

Birde regl döneminde gögüslerde büyüme yada dolgunlasma mi oluyor?
[/ı]

yok canım c denemedım hıc ama bı 5 yada 6 cm fark var reglde de az da olsa dolgunluk hassasıyet oluyo canım su an desteksız penye sütyen varya onu cok ii dolduruyo hatta tasıyo eskı sutyenlerım dar gelıyo ölcü olarak c kadar oldu dıyebılırım canım ama c olan sütyenım yok

yok canım c denemedım hıc ama bı 5 yada 6 cm fark var reglde de az da olsa dolgunluk hassasıyet oluyo canım su an desteksız penye sütyen varya onu cok ii dolduruyo hatta tasıyo eskı sutyenlerım dar gelıyo ölcü olarak c kadar oldu dıyebılırım canım ama c olan sütyenım yok

anladim canim :nazar:

kizlar su tarz ic giyim ariyorum..

ama bunun sirf sütyeni 28€..

biraz tuzlu gibime geldi..

daha uygununu bulabilirmiyim kizlar??

2413746.jpg

konuma da bakarsaniz sevinirim kizlar..

http://www.kadinlarkulubu.com/ic-giyim-gecelik-sabahlik-pijamalar/446361-ic-giyim-ariyorum-desteksiz-push-up-olmayan.html#post19421511

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sınava gireceğim sınıfta görevli olsanaaa:9: Göğüs büyütme arkadaşı olarak destek olurdun bana:43:

:52::52: inan benim de aklıma geldi aynı okulda olsak tanımayız bile birbirimizi, ööyle geçer sınav ama benim aklıma ilk ne geldi işin doğrusu, seni orda görsem direk göğüslerine bakardım ne durumda acaba diye, tanışma sebebi bu olunca :60:

:43::43::43::43::43::43:bundan sonra tum dızılerı yasaklıyoruz sana :9: neyse yarını bekleyecez artık :51:

ayy aslında bi tek ferihayı seyrediyorum başka hiç de dizim yok ama işte onu da merak ediyorum napiim :69: bugün de aklım hep burdaydı, sınavdan sonra arkadaşımın nikahı vardı oraya gittim, bi an önce dönsem de girsem kızlar naaptı ne kaynattı acaba bi de dersini yetiştirememiş öğretmen psikolojisiyle gidiim açıp kitabı anlatmaya başliim diye kuruyordum kafamda :9:

kızlar öncelikle merhaba,
bugun kalktığımda sağ göğsümün üstünde koltuk altıma yakın yerde kas ağrısı gibi bi ağrı vardı ama bu mümkün değil. gün içinde geçeceğini düşündüm ve ara ara dokunmasam bile sancıdı elimle dokunamıyorum. bi de az önce yemek yerken farkettim boğazımda boynumda. annem büyüme ağrıları olabilir dedi. ama ne bileyim göğüsle alakası var mıdır ?

kızlar bi fikriniz yok mu?:44:

canım 23 yasındayımm vede 54 kiloyum 167 boyundayım 17 18santim bende ii durdu fazlası güzel olmaz sarkar diye düsünüyorum görüntü olarak aynen fugy arkadasımızın avatarı gibi duruyo masallah diimm 21 gün boyunca azimle dınledım sınavlarım oldugu halde :1: vede garanti olsun bı 21 daha dinlicem insallah herkes istedıgı sonuca ulasır kızlar parfaite de dua etmeyı unutmayın:16: allah razı olsun ondan istese bu işten para da kazanırdı bu etkıyı elde etmek için kim bilir kac yıl ugrasırdım canım ve herkes istedıgı sonuca ulasacak allahın izniyle sizleri sevıyorum kızlar :64::64::64: İNSALLAH HERKESIN Kİ İSTEDIGI GIBI OLUR ALLAH GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSIN CANLARRR:66::66:

canım bişey sormak istiyorum. bu süreçte ağrı sızı falan çektinmi.

ayy konuları okumaya dalarsam bu akşam da vakit geçecek misafir de var fazla duramıycam ben yazmaya başliim
öncelikle göğüs büyümesinin tamamen hormonlara bağlı olduğuyla başlamış konuya, ki bunu biliyoruz zaten.. sonra göğsün yapısını anlatmaya başlamış aslında çok güzel de bi resim koymuş ama onu kopyalayamadım... burda da bildiğimiz şeyler meme ucundan içeri doğru süt kanalları, onlara bağlı süt bezleri onların dışında da yağ bezleri aralarda bağ dokuları mevcut.. süt bezleri göğüse dolgunluk sağlayan öğe ve yaş arttıkça yerini yağ bezlerine bırakıyormuş ve göğüsler dolgunluğunu kaybediyormuş... bağ dokular ağ gibi göğsü sarıyor ve süt bezlerini ve süt kanallarını destekliyor.. bunlar hamilelik veya kilo almayla gevşeyebiliyor ve daha sonra da tekrar eski haline dönmesi kolay değilmiş.. yaş arttıkça kopmalar da oluyormuş :( yağa gelince, göğsün büyüklüğününü hem süt bezleri hem yağ bezleri sağlar, ve burda vücudun ne kadar yağa sahip olduğuna bağlı diyor..
daha sonra hormonları ele alıyoruz; göğüs büyümesini sağlayan hormonlarımız östrojen, projesteron, prolaktin ve de büyüme hormonu
göğüs büyümesini ilk tetikleyen hormonumuz - prolaktin ve büyüme hormonuyla paralel olarak- östrojen hormonu ; ikinci olarak prolaktin hormonu giriyor devreye östrojen işini bitirince tabii çünkü projesteron östrojeni engelleyen bir hormon aslında.. her neyse o kadar derine girmiim projesteron da devreye girince göğüs büyümesinin son aşaması tamamlanıyor.. göğüs büyümesi 3-4 yılımızı alıyormuş ve 16 yaşlarında bitiyormuş...
bu göğsün ilk ve ana büyüme serüveni...

göğüslerimiz doğum yapıp emzirene kadar tam olarak büyümüş sayılmıyormuş.. hamilelik esnasındaki göğüs büyümesini projesteron tetikliyor,ve süt bezi ve kanallarının büyümesi için yağların bir kısmı gidiyormuş demek doğumdan sonra göğüslerim sarktı olayının kaynağı da bu.. hatta küçülmesi de mümkünmüş çünkü yağların yerini alan sütbezleri ve kanalları eski boyuna dönüyor yağ da gidince küçülüyor haliyle.. e bi yandan bağ dokusu da büyüme nedeniyle gevşedi, o da eski esnekliğine dönmüyor al sana bi sarkma sebebi daha..

hormonların birbiriyle uyumu önemli göğüs büyümesinde, östrojeni dengelemek, prolaktini yükseltmek, büyüme hormonunu yükseltmek ve testosteronu düşürmenin sonucu : göğüs büyümesi..

östrojen göğüs büyümesine sebep olan hormon ama ne kadar çok östrojen varsa o kadar büyük göğüslerimiz olur diye düşünülmemeli çünkü çok fazla östrojen salgılanması durumunda vücut alıcıları kendini koruma amacıyla kapatıyor.. onlar kapalı olunca da östrojen içeri girip göğüslere büyüme emri veremiyor yani denge bu yüzden önemli, östrojeni dengeleyen şey projesteron...
bu arada vücudun aşırı östrojen salgılamasını sağlayan nedenler var biri yapay hormonlar biri de etrafımızdaki bütün toksik maddeler.. eh aşırı östrojen de göğüs büyümesini engelliyor biliyoruz ki..
yani tekrar söylüyorum, denge çok önemli.. östrojen seviyemiz olması gereken aralığın en yükseğinde olacak ama daha fazla değil..
prolaktine geldikk.. prolaktin meme dokusunun oluşmasını sağlayan, meme içindeki yağ dokusunu arttıran, ve göğüsteki östrojen alıcılarını arttıran hormon, sürekli masaj yapın denmesinin sebebi prolaktini harekete geçirmesi.. emzirince de harekete geçiyor ayrıca.. (artık ne türlü düşünürseniz :P ) benim için şimdi bunların hepsi telkinle harekete geçiyor :60: - bu durumda cinsel hayatı olanlar tabii ki bizden bikaç adım önde kızlar, ayrıca bebek emzirenler de.. bu arada prolaktin ergenlik ve hamilelik-emzirme haricinde de kendiliğinden harekete geçmiyor, dışardan talep edilmesi lazım az önce dediğim masaj durumu..
büyüme hormonu tabii ergenlik çağında yığınla var vücudumuzda ama 30lu yaşlardan sonra desteklememiz gerekiyor .. yeme alışkanlığımız, egzersiz yapmamız ve uyku düzenimiz de etkiliyor ayrıca.. yeme alışkanlıklarının başında doğal gıdalarla beslenmeye özen gösterme ve kötü karbonhidratlardan uzak durma-pastane ürünleri bisküviler vs dışardan aldığımız her hamur işi.. beyaz un tuz ve şeker kesinlikle kaçınılması gerekenler büyüme hormonu açısından :68: ayrıca bunlar testosteronu da arttırıyor ki göğüs büyütmek istiyorsak kesinlikle en düşük seviyede olması gerekiyor testosteronun..
şimdilik bu kadar kızlar.. biraz daha inceleyeyim kitabı önemli bişeyler varsa anlatırım biraz daha :61:

kızlar benim göğüs aralarımda ve üstlerinde yağ bezeleri çoğaldı,başka hiçbir yerimde yok.Şaka gibi,Nez'de de olmuştu ama bende yoktu daha önce..:53:

Nilim en son yazdığın yazının ilk paragrafında aneyy sarkmalar beni anlatıyordu emzir boşal meselesi:84: Bu arada kızlar daha önceden demiştim kızlığımdan beri akne problemim var diye en etkili yöntemlerle bile gitmedi neyse bu sefer bi doktora daha gittim çünkü azdılar doktorda bana en son hormon testi vermişti bide yazında da dediğin gibi beyaz un şekerli ürün ve beyaz şeker yasak!! oyy bende kilo alayımda yine başlamıştım bunlara yine yasak anlaşılan memeleri büyütmek için başka nasıl kilo alcam o yolları düşüneyim popoda küçüldü..Tamda toplamaya başlamıştım yiyerek.

2413746.jpg

valla bu sütyenlerin içine girebileceğim günü iple çekiyorum..:32:

ben de canım ben dee o sütyenlerden önce içine girecek göğüsleri istiyorumm :8: o zaman onlara ne istiyorlarsa alırım, helalinden valla haklarıdır memişlerimin :16:
tabii şimdi hakları değildir demiyorum tam göğüs ölçünde düz dantel sütyenler de göğsü güzel seksi gösteriyor tabii canlarıma herşey yakışır benimm :54:

Niliş kızz bak efkarlandım aklıma ne geldi:5::5: Giden sevgilinin geri dönmesini ve binlerce kez özür dilemesi için bir telkin var mı? Biliyorum garip ama :52:meme büyütme telkinini dinlerken mazi aklıma geldi gözlerim dolacak nerdeyse var mı kızzz?oyy oy

Nilim en son yazdığın yazının ilk paragrafında aneyy sarkmalar beni anlatıyordu emzir boşal meselesi:84: Bu arada kızlar daha önceden demiştim kızlığımdan beri akne problemim var diye en etkili yöntemlerle bile gitmedi neyse bu sefer bi doktora daha gittim çünkü azdılar doktorda bana en son hormon testi vermişti bide yazında da dediğin gibi beyaz un şekerli ürün ve beyaz şeker yasak!! oyy bende kilo alayımda yine başlamıştım bunlara yine yasak anlaşılan memeleri büyütmek için başka nasıl kilo alcam o yolları düşüneyim popoda küçüldü..Tamda toplamaya başlamıştım yiyerek.

canım evet kilo almak için en kolay yol onlardan geçiyor, ama onların göğüslere bi faydası yok o yüzden uzak duruyoruzz, onun yerine proteine yükleniyoruz, her öğünde muhakkak tüketmek gerekirmiş, et olsun, yoğurt olsun, peynir olsun süt olsun tüm öğünlere yayıp günlük olarak yüksek oranda protein yiyoruz onun dışında sağlıklı beslenme için ne gerekiyorsa onları yiyoruz mesela ben bunu okuyunca beyaz ekmeği bırakıp tam buğdaya ekmeğine geçtimm

Niliş kızz bak efkarlandım aklıma ne geldi:5::5: Giden sevgilinin geri dönmesini ve binlerce kez özür dilemesi için bir telkin var mı? Biliyorum garip ama :52:meme büyütme telkinini dinlerken mazi aklıma geldi gözlerim dolacak nerdeyse var mı kızzz?oyy oy

canım yaa o müzik çok depresif yapıyor insanı bi yandan da hormonlarımız değişiyor, anlıyorum seni.. o zaman ilişki telkinini ve çekiciliği de kat göğüs büyütmeyle beraber dinlee tavsiye ederim :34:

canım bişey sormak istiyorum. bu süreçte ağrı sızı falan çektinmi.

evet canım özellikle 3 gün cok agrım oldu ergenlıktekı gıbı dokununca agrıyodu hep sonrasında hafıfledı su anda da sağ göğsümün yakınlarında koltuk altı kısmında ilginc bı agrı var dokununca acıyo bı kac gündür var canım ilk önce sol büyümüstü simdi sag da devam edıyo buyume:21: belırtılerden bı kacını sayıım canım ilk önce ates basması falan oldu göğüslerim yanıyodu sonra saclarım ve yüzüm inanılmaz yaglanıyodu ve devam edıyo yaglanma tabı.. bıde reglm bı hafta erken oldu canım hemde premenstrual sendrom hıc yasamadım canım yanı bırden bıre regl oldum bu sabah:68: öncesınden hıc bısı anlamadım kadınlık hormanlarımı cıdden harekete gecırmıs :64:

kızlar benim göğüs aralarımda ve üstlerinde yağ bezeleri çoğaldı,başka hiçbir yerimde yok.Şaka gibi,Nez'de de olmuştu ama bende yoktu daha önce..:53:

e iyii büyümeyi tasdikleyen bir gelişme daha, ne güzel, biz de görelim o günleri :8:

nez nerde yaa bugün nezi gören oldumuuu

kızı bıktırıp kaçırttık sanırım yaa :59:

evet ben de merak ettim, niye giremedi acaba?? yok canım dün konuşmuştuk tamam yazmaya devam edicem demişti, kaçmamıştır ama ben girdiğimde yoktu gelmeyince merak ettim gerçekten :44:

Back
X