Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

evet benimkiler de hissettiriyo,çok güzel..:52:

dennis shady bende ekstra bi değişiklik yok ama yürürken özellikle yokuş aşağı ve de merdiven inerken sallanmaları varlıklarını hissettiriyor ve sevindiriyor beni :8:

ikinizin adına da çok sewindim kızlar ya benimkilerde yawaş yawaş ilerliyo o günlere doğru. az kaldı 21in bitmesine perşembe gece son kez dinleyip ara vericem aslında çok alıştım ara vermesem mi diyorum

kızlar ya sizdeki büyüme ne kadar oldu cm olarak fark yok ama ilk haliyle şimdiki hali arasındaki farkı da merak ediyorum sizin yolunuzda ilerliyorum sonuçta :52::52: hem şöyle ballandıra ballandıra anlatın ki şewkimiz artsın:66:

kıllar arttı mı benim lazer boşa gidicek desene :43::43: canım benimkilerde büyümeye başladı sonunda sessiz ve derinden büyüyolar ağrım sızım yok :34: ama büyüme başladı kesin bi şekilde söylebilirim çünküüüüüüüüüüüü geçen sene aldığım büstiyerli bi straplezim wardı sırf onunla giymek için özel bi sütyen almıştım ama bu 2gün önce sütyensiz giydim ve hiç de kötü durmadı :64::64::64: kocaman kocaman memelerim olmasa da dümdüz de durmuyodu inanılmaz mutluyum:62::62::62::62::62:

elbette olur tatlım neden olmasın kı demı ama :34:herkesde belırtı baska baska zaten cnm senınde sessız sedasız buyuyo demekkı bılmıyorum ınsallah cıkmaz sende cnm yenıden:32:senın adına sevındım buyume ıcın cnm devamı gelsın ınsallah:9:

elbette olur tatlım neden olmasın kı demı ama :34:herkesde belırtı baska baska zaten cnm senınde sessız sedasız buyuyo demekkı bılmıyorum ınsallah cıkmaz sende cnm yenıden:32:senın adına sevındım buyume ıcın cnm devamı gelsın ınsallah:9:

inşallah canım ya her gece uyuyana kadar kendi kendime büyüme artarak dewam edicek yarın uyandığımda çok daha büyük göğüsleri olucak diyorum veee oluyo :32:

goji berry(kurt üzümü) diye bi şeyden bahsediyomuş kitap..büyüme hormonunu doğal olarak arttırıyormuş.sadece göğsü büyütmüyor,yaşlanmayı da geciktiriyormuş..:44:

kızlar ya sizdeki büyüme ne kadar oldu cm olarak fark yok ama ilk haliyle şimdiki hali arasındaki farkı da merak ediyorum sizin yolunuzda ilerliyorum sonuçta :52::52: hem şöyle ballandıra ballandıra anlatın ki şewkimiz artsın:66:

canım ben artık yatıyorum, ilginç olan regl döneminde şişme olmuyor şu anda da yok ama bu da şu anki büyüklüğün gerçek olduğunu gösteriyor :62: benimkiler de bayaa küçüklerdi burdakilerin çoğundan küçüktü başlarken şu an onların başlangıç haline ulaşmışımdır anca ama yine de çapının genişlediğini görmek çok harika :32:

hepinize iyi geceleerrr bol büyümeler yarına anlatacak daha çok şeyimiz olsun :16:

goji berry(kurt üzümü) diye bi şeyden bahsediyomuş kitap..büyüme hormonunu doğal olarak arttırıyormuş.sadece göğsü büyütmüyor,yaşlanmayı da geciktiriyormuş..:44:

kılosu pahalı onun cnm bıde tadı da cok kotu mınık kırmızı pembe arası bısey kuru uzumu de andırıyo ama tadını begenmedım ben cnm yemısdımde:50:

kızlar ben dün çok az dinleyebildim misafir wardı gece dinliyim dedim uyuyamdım çıkardım kulaklığı bu gece yine deniycem bakalım uykuya gecersem iyi olacak şuan dinliyorum ama saatim dolmıycak inş uyurum kulaklıkla

üzüm demişsiniz ben yazın üzüm zamanı yani tazesini yiyorum siyah we pembe olanından tadıda çok güzel çekirdeklerinide çiğniyorum yiyorum çıksada dinlerken yesek güzel olur

dolgun göğüs güzel ama inanın dertleri de büyük, malın mı var derdin var kardeşim:-)

kızlar ben dün çok az dinleyebildim misafir wardı gece dinliyim dedim uyuyamdım çıkardım kulaklığı bu gece yine deniycem bakalım uykuya gecersem iyi olacak şuan dinliyorum ama saatim dolmıycak inş uyurum kulaklıkla

üzüm demişsiniz ben yazın üzüm zamanı yani tazesini yiyorum siyah we pembe olanından tadıda çok güzel çekirdeklerinide çiğniyorum yiyorum çıksada dinlerken yesek güzel olur

yok cnm bu baska kurt uzumu dıyo ama uzum gıbı degıl pek farklı bısey sankı:37: cnm farklı belırtıler cıkdı yaa bas donmesı gıbı hala ara ara oluyo bugun 7 saat dınledım bırakdım bıde kıllanmayı artırdı malesef yenı epılasyon yaptım bı hafta olmadan tekrar cıkdı bacagımda kıllar:30: ama dolgunluga dıyecek laf yok ıste o super sekılde devam edıyo gunde bı hurmayıda unutma sakın tatlım:34:

dolgun göğüs güzel ama inanın dertleri de büyük, malın mı var derdin var kardeşim:-)
neden cnm 80 beden bı gogusun derdı ne olabılırkı yanı:52: bız cunku daha fazlasını ıstemıyoruz
kızlar bu masaj nasıl oluyo, bakındımda göremedim ben :44:

nasıl yanı cnm goguse masaj nasıl yapılıyo onu mu soruyosun cnm asagıdan yukarıya dogruu yapacaksın cnm yoksa sarkık olur

yok cnm bu baska kurt uzumu dıyo ama uzum gıbı degıl pek farklı bısey sankı:37: cnm farklı belırtıler cıkdı yaa bas donmesı gıbı hala ara ara oluyo bugun 7 saat dınledım bırakdım bıde kıllanmayı artırdı malesef yenı epılasyon yaptım bı hafta olmadan tekrar cıkdı bacagımda kıllar:30: ama dolgunluga dıyecek laf yok ıste o super sekılde devam edıyo gunde bı hurmayıda unutma sakın tatlım:34:
üzümü bilmiyorum ben benim dediğim taze kırmızı pembe arası büyük üzüm çok güzel tadı yazın bol bol yiyorum tawsiye ederim sanada herkezede

cnm benim kıllar epilasyonlu yani lazerli yok ama dikkat ederim çıkarsa inş çıkmaz

baş dönmesi yok gecenlerde rahatsızdım o zaman wardı baş dönmesi bunada dikkat ederim

üzümü bilmiyorum ben benim dediğim taze kırmızı pembe arası büyük üzüm çok güzel tadı yazın bol bol yiyorum tawsiye ederim sanada herkezede

cnm benim kıllar epilasyonlu yani lazerli yok ama dikkat ederim çıkarsa inş çıkmaz

baş dönmesi yok gecenlerde rahatsızdım o zaman wardı baş dönmesi bunada dikkat ederim

anladım cnm senın dedıgın normal pembe uzum o lezzetlı yıne tatlım bu degısık kuru uzum gıbı ama yıyemedım ben yanı faydalı olsa bıle neyse hurma yetıyo artık bıze:32: ınsallah cıkmaz cnm onu bende dusunuyorum olmadı ılerde oyle yaptırırım cıksa bıle ama sılıkon yada gogus amelıyatı olma sansım yok malesef o yuzden katlancaz buna artık :27: bıde bugun sabahdan bu yana sol tarafımda boynum sankı tutulmus gıbı agrıyo kas agrısı gıbı yanı sırtıma da vuruyo arada gecıyo sonra yıne gırıyo kafamı cevıremıyorum neredeyse sıddetlenınce agrı:5:

anladım cnm senın dedıgın normal pembe uzum o lezzetlı yıne tatlım bu degısık kuru uzum gıbı ama yıyemedım ben yanı faydalı olsa bıle neyse hurma yetıyo artık bıze:32: ınsallah cıkmaz cnm onu bende dusunuyorum olmadı ılerde oyle yaptırırım cıksa bıle ama sılıkon yada gogus amelıyatı olma sansım yok malesef o yuzden katlancaz buna artık :27: bıde bugun sabahdan bu yana sol tarafımda boynum sankı tutulmus gıbı agrıyo kas agrısı gıbı yanı sırtıma da vuruyo arada gecıyo sonra yıne gırıyo kafamı cevıremıyorum neredeyse sıddetlenınce agrı:5:

cnm bu agrıların sebebi ne onu bulalım ne yaptın bugün sen iş falan agır kaldırdınmı ani hareket falan bende boyun fıtığı war benim agrılarım oluyor boynumda sırtımda kolumda o yüzden anlayamıyorum gösümdenmi agırıyo diye boynunu incitecek bişey yaptınmı yapmadıysan bu agrılar telkinden o zaman korkucak bişey yok

sanırım kıllanma yapmıyoda daha erken ve daha sert çıkartıyo gibi geldi bana poff zaten yeterince tüm vucudumda fazla fazla tüy var of yaa.

birde bende bi halsizlik var baş dönmesi hala var ayağa kalkınca daha çok gözüm kararıyo gibi yarın işe nasıl gitcem onu düşünüyorum şuan. yatsam dinlensem ii olur herkesi iyi gecelr bol büyümeler sabaha daha büyümüş bi memişim olursa moralim de süper olur :14:

Back
X