Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlarr telkını deneyen kac kısıyız yaa merak edıyorum 50 kısı varmıyız acaba ?

ay nez aynı şeylerimi düşünüyoruz ne:34::34: bende tam bunu soracaktım acaba bu güruh kaç kişi.. artık göğüs büyütme yöntemi diye bişey kalmayacak bizden sonra inşallah bütün arkadaşlarımı tavsiye ediyorum deli gibi dinliyorlar onlarda:66::66:

kızlar ben dün çok az dinleyebildim misafir wardı gece dinliyim dedim uyuyamdım çıkardım kulaklığı bu gece yine deniycem bakalım uykuya gecersem iyi olacak şuan dinliyorum ama saatim dolmıycak inş uyurum kulaklıkla

üzüm demişsiniz ben yazın üzüm zamanı yani tazesini yiyorum siyah we pembe olanından tadıda çok güzel çekirdeklerinide çiğniyorum yiyorum çıksada dinlerken yesek güzel olur

benim kulaklık gece düşüyo,onun için dinleyemiyorum..Bi de normal üzüm değil cnm kurt üzümü..:44:

benim kulaklık gece düşüyo,onun için dinleyemiyorum..Bi de normal üzüm değil cnm kurt üzümü..:44:

Kulağın arkasından tutturmalı kulaklıklar var canım. Üstteki uyurken rahatsız edebilir.Ama alttaki ideal canım :34:

PHILIPS-SHS-4700-Arkadan-Gecmeli-Kulaklik__37848970_0.jpg

Genius-GHP-%C4%B0200-kulakl%C4%B1k-ici-kulaklik.jpg

sanırım kıllanma yapmıyoda daha erken ve daha sert çıkartıyo gibi geldi bana poff zaten yeterince tüm vucudumda fazla fazla tüy var of yaa.

birde bende bi halsizlik var baş dönmesi hala var ayağa kalkınca daha çok gözüm kararıyo gibi yarın işe nasıl gitcem onu düşünüyorum şuan. yatsam dinlensem ii olur herkesi iyi gecelr bol büyümeler sabaha daha büyümüş bi memişim olursa moralim de süper olur :14:

kızlar bu dönemde vitamin alın bence,ben öyle yapıyorum,iyi hissediyorum.Ama sesi fazla açıp kulaklıkla dinleyince kendimi bi garip hissediyorum..:53:

Kızlar bu haftanın konuğu benim :37: hehee bana istediğiniz özel,sözel, tüzel soruyu sorabilirsiniz:52: cevap veremeyeceğim bişey olursa belirtirim zaten.

tünaydın kızlaar nasıl gidiyo büyüme işlerii:107: :80: :9:

Son düzenleme:
Kızlar yazarken dikkatimi çekti açtım baktım ne göreyim benim göğüsler sanki şaha kalkmış alttan dolmaya başlamış ve ucları yukarı doğru gibi.Bu arada benim sol göğsümde kist var o memem o yüzden sağa göre daha dik ve dolgun duruyordu şuan ikisi eşit gibi.Şuan yazarklen bile sallanıyorlar ve hafiften ağırlık hissediyorum.

cidden yazık etmiş kendine reyting için..:20:

Kesinlikle sirf reyting ve dikkat cekmek icin. Sanat icin soyunalara laf yok ama din icin giyinenlere bin bir türlü laf sayarlar ya iste bu cok agrima gidiyor.

Birde elmasekerime katiliyorum gösterecek biseyi dahi yok.

Rezilden de rezil bir durum bence.

Dip Not: Haftanin konugu dogandani yalniz birakmayaliiim :65:

cnm bu agrıların sebebi ne onu bulalım ne yaptın bugün sen iş falan agır kaldırdınmı ani hareket falan bende boyun fıtığı war benim agrılarım oluyor boynumda sırtımda kolumda o yüzden anlayamıyorum gösümdenmi agırıyo diye boynunu incitecek bişey yaptınmı yapmadıysan bu agrılar telkinden o zaman korkucak bişey yok
evet cnm yapmadım hıc bısey telkınden ben yazıyorum kı sızde de olunca aklınıza gelsın aa ıste telkınden demekkı dıye bugun azaldı bıraz daha ama hafıf var yıne boynumda sırtıma dogru vuruya agrısı ara ara :44:
sanırım kıllanma yapmıyoda daha erken ve daha sert çıkartıyo gibi geldi bana poff zaten yeterince tüm vucudumda fazla fazla tüy var of yaa.
Birde bende bi halsizlik var baş dönmesi hala var ayağa kalkınca daha çok gözüm kararıyo gibi yarın işe nasıl gitcem onu düşünüyorum şuan. Yatsam dinlensem ii olur herkesi iyi gecelr bol büyümeler sabaha daha büyümüş bi memişim olursa moralim de süper olur :14:
yok cnm yaa az da olsa cıkmayan yerdende cıkarıyo yada belırgınlestırıyo mesela baldırlar gıbı dogru sert ve cabukda cıkarıyo:50 aynen tatlım bende de oyle bugun azaldı ama dun cok tuhaf bı bas donmem vardı ozellıkle dınlerken oluyodu :43:
ay nez aynı şeylerimi düşünüyoruz ne:34::34: Bende tam bunu soracaktım acaba bu güruh kaç kişi.. Artık göğüs büyütme yöntemi diye bişey kalmayacak bizden sonra inşallah bütün arkadaşlarımı tavsiye ediyorum deli gibi dinliyorlar onlarda:66::66:
evet yaa bı uygulama baslatsak herkes mesela soyle ben 1 desem her yazan bı sayı artırıp yazsa kac kısı yapıyo anlasak demı:9: Kucuk goguse son dıyosun yanı:9:
kızlar bu dönemde vitamin alın bence,ben öyle yapıyorum,iyi hissediyorum.ama sesi fazla açıp kulaklıkla dinleyince kendimi bi garip hissediyorum..:53:
bende yaa bı tuhaf haller oluyo hayırlısı ınsallah :51: Meyve bol yemek lazım cnm haklısın:34:

kızlar telkinimi açtım başladım yne dinlemeye ama felaket bi baş ağrısı yapıyo bende kulaklıkla dinlemesem mi artık diyorum
kulaklıkla dınle dınleme bı donem yapıyo herkesde cnm ben ıkı gun rahat cekdım bas agrısı ama sonra gecıyo cnm merak etme sonra da tekrarlamadı yanı bas agrısı:34:

21 biteli 3 gün oldu ama bugün bi cıvıklıkmı desem eskiye dönüşmü desem bilemyorum :43: tekrar başladım ama cumadan pazartesiye kadar dinleyemicem of of artık pazartesi 2. 21re adam gibi başlarım offf offfffffffffffffffff

Back
X