alıntılarda hangi bitkiler yazılmış bilmiyorum ama ben daha önce dediğim gibi o kitabı baştan sona bir kaç kez hatim ettim ve uygulamaya da koyuldum yalnız o bitkiler Türkiye'de ha dedin mi bulunmuyor özellikle kızıl yonca (red clover) yok aktarlara da sordum kapsül halinde de aradım çemenotu (fenugreek) tozunu buluyorsun testere palmiyesi (saw palmetto) bulunuyor yalnız aynı gramajda değil ve de çemenotu tozunu o gramajda ayarlamak çok zor ayrıca özünün o miktarıyla tozunun o miktarı arasında da fark var ben kızıl yoncanın yerine şerbetçiotu koydum onu da kaynatarak kullandım ama onun da verilen miktarda olup olmadığından emin olamam tabii ki.. sonuç olarak onu Türkiye'de uygulamak çok zor ben öyle böyle 3 ay uyguladım, 4. ay boş geçin diyor vücut bitkilere karşı tekrar duyarlılık kazansın diye, bu ay 4. boş geçen ayım benim o araya telkini sıkıştırdım 3 ayda görmediğim etkiyi gördümm aynı şeyleri birebir kullanmayınca olmuyor yani mesela çemenotu özüyle (sıvısı) masaj yapın diyor ben yağını aldım ki aynı şey değil acayip sivilce yaptı hala izlerinin geçmesini bekliyorum GABA diye bişey öneriyor büyüme hormonu için o Türkiye'de yok, kurt üzümünü kadın söylemiyor o alıntıları yapan kız kurt üzümü de büyüme hormonu sağlıyor onu tavsiye edebilirim demişş o kızın yazdıklarını da birebir okumuştum zaten konu açılır açılmaz...
benden bu kadar ben telkini bulunca zaten o bitkilerdi masajdı hepsi boş diyorum çünkü çok zor uygulaması ordaki gibi burda da kapsüller olsa aynı özler olsa burda da kolay olur, ha bi de unutmadan masaj olarak Chi masajından bahsetmiş, o da 360 kez içe doğru çeviriyorsun göğüslerini ve günde iki kez ve çemen özsüz yapılırsa çook uzun sürede etki alacağınızı da söylemiş ama şunu hatırlatmak isterim masajı içe doğru tavsiye ediyor dışa doğru değil!!! dışa doğru olan küçültüyor çünkü

yapacak olanlar dikkat etsinler