Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

5 gündür gece gündüz bıkmadan dinliyorum bu gün sanki regli zamanımdaki gibi bi gerginlik bi şişlik acıma var kızlar doğru yoldamıyım :26: akşamlarıda çörekotu yağıyla masaj yapıyorum yağlar içinde en fazla etkisini gördüğüm için...arkadaşlarıma söyledim yaptığım şeyi ay bi dalga geçtiler benle ya:59: yok telkinle olacak işmiymiş falan umut fakirin ekmeği napalım yani,valla ben inanıyorum bıkmadan usanmadan devam edicem şu 2. 21'e bi gelebilsem ahhh ahhh bi gelebilsem..

bak ıste tum gecmısde yazılanları okumus olsan boyle olmazdı cnm bu yuzden dıyorum yenı baslayanlara okuyun dıye:34: Bı kac kez oldu hemde cnm cıvıma oluyo dolgunluk artyıo sonra toplanıyo bı sure sonra tekrar boyle boyle buyuyecek sanırım ama benım son gunlerde olmadı cıvıma beklemedeyım:9:

Ah keşke vaktim olsa da okuyabilsem, tam sınav haftasında başladım hiçbi şey yapamıyorum :44:
Ama sizin gelişmeleri okudukça da çok mutlu oluyorum, birbirimize moral veriyoruz :21:

5 gündür gece gündüz bıkmadan dinliyorum bu gün sanki regli zamanımdaki gibi bi gerginlik bi şişlik acıma var kızlar doğru yoldamıyım :26: Akşamlarıda çörekotu yağıyla masaj yapıyorum yağlar içinde en fazla etkisini gördüğüm için...arkadaşlarıma söyledim yaptığım şeyi ay bi dalga geçtiler benle ya:59: Yok telkinle olacak işmiymiş falan umut fakirin ekmeği napalım yani,valla ben inanıyorum bıkmadan usanmadan devam edicem şu 2. 21'e bi gelebilsem ahhh ahhh bi gelebilsem..

yerınde olsam corek otuyla falan masaj yapmam cnm masajın etkısı ters tepıyo sadece dınle gunde bı ıkı hurma ye sut ıc proteın al ama onun dısında hıc bısey yapma dınle yeterlı oluyo yagın etkısı gecıcı bu bır ıkıncı acayıp kıllanma yapıyo o yag hemen bırak derım cnm ben bak gunlerdır yaptıgım dınlemek ve yeyıp ıcmek bu vee cok guzel sonucda alıyorum sende oyle yap buyusunler o zaman o alay eden arkadasların gorsunler oluyo mu olmuyomu telkınle ok:34:

ah keşke vaktim olsa da okuyabilsem, tam sınav haftasında başladım hiçbi şey yapamıyorum :44:
Ama sizin gelişmeleri okudukça da çok mutlu oluyorum, birbirimize moral veriyoruz :21:

oyle olsun bakalım cnm neyse tekrar tekrar aynı seylere cvp verecez ne yapalım artık yeterkı herkes mutlu olsun ıstedıgı sonucu alsın:16:

yerınde olsam corek otuyla falan masaj yapmam cnm masajın etkısı ters tepıyo sadece dınle gunde bı ıkı hurma ye sut ıc proteın al ama onun dısında hıc bısey yapma dınle yeterlı oluyo yagın etkısı gecıcı bu bır ıkıncı acayıp kıllanma yapıyo o yag hemen bırak derım cnm ben bak gunlerdır yaptıgım dınlemek ve yeyıp ıcmek bu vee cok guzel sonucda alıyorum sende oyle yap buyusunler o zaman o alay eden arkadasların gorsunler oluyo mu olmuyomu telkınle ok:34:[/QUOTE ayy hemn bırakıyorum o halde büyütelim derken yumağa dönüşmesinler:18: inşallah dediğin gibi olur canım yaaa o dalga geçenlere utanmadan açcam gösterecem valla:1:

benimde göğsümde sırtımda boynumda ara ara sancı oluyor kızlar şimdi we sabah kalktığımda dolgun oluyorlar sonra cıvıyo gibi geliyo bana bide sütyen takıp çıkardığımda göğüslerimin altı ağırıyor ewde sütyen takmıyorum sizde takmayın kızlar memişler rahat etsin dimiiii:89:

[/quote ayy hemn bırakıyorum o halde büyütelim derken yumağa dönüşmesinler:18: Inşallah dediğin gibi olur canım yaaa o dalga geçenlere utanmadan açcam gösterecem valla:1:
cnm kac saat dınlıyosun gunde ac goster valla:1: Bırak cnm dedıklerımı yap yeterlı oluyo:16:
benimde göğsümde sırtımda boynumda ara ara sancı oluyor kızlar şimdi we sabah kalktığımda dolgun oluyorlar sonra cıvıyo gibi geliyo bana bide sütyen takıp çıkardığımda göğüslerimin altı ağırıyor ewde sütyen takmıyorum sizde takmayın kızlar memişler rahat etsin dimiiii:89:

ben basından bu yana takmıyorum cnm zaten:9:sırt agrısı bende de oluyo donem donem boynum da o degısık kıramp oluyo ama tutulma agrısı bugun yok cok sukur cnm yaa

kıslar ben indiremiyorum neden bende istiyorum yahuu

cnm kac saat dınlıyosun gunde ac goster valla:1: Bırak cnm dedıklerımı yap yeterlı oluyo:16:

ben basından bu yana takmıyorum cnm zaten:9:sırt agrısı bende de oluyo donem donem boynum da o degısık kıramp oluyo ama tutulma agrısı bugun yok cok sukur cnm yaa

nezcim gün içinde sürekli kulaklıkla yaşıyorum diyebilirim..tv izlerken yürürken her daim dinliyorum..bütünleştim artık...gece yatarkende açık bırakıyorum bilgisayarı öyle dinliyorum uyurken oluyo diye okumuştum..yani saat olarak hiç bakmadım ama 6 saat kesin oluyodur..hatta geçiyodur ..fazlası zararlı:26: mı?

nezcim gün içinde sürekli kulaklıkla yaşıyorum diyebilirim..tv izlerken yürürken her daim dinliyorum..bütünleştim artık...gece yatarkende açık bırakıyorum bilgisayarı öyle dinliyorum uyurken oluyo diye okumuştum..yani saat olarak hiç bakmadım ama 6 saat kesin oluyodur..hatta geçiyodur ..fazlası zararlı:26: Mı?

saatlerı takıp ederek dınle 10 saatı gecırme cnm ok:34:

Kızlarrr kac kısı dınledıgımızı telkını anlamak amaclı bısey baslatıyorum lutfen arkamdan devam ederek gelın :26: Herkes son yazılan sayıyı takıp ederek yapsın ama 1 bennnnnnnn:9:

adı üstünde bu telkin dosyası kızlar astral seyehata çıkabilmek içinde böyle şeyler deniyordum bir ara.sizi kırmak istemem ama büyümüyo bence sadece kendiniziz büyümüş gibi telkin ediyorsunuz piskolojik yani:D

ama nezcim ya ben çocuklardan ötürü pek okadar saat dinleyemiyorum düzeltemedim gitti hep en uzun bu saatlerde dinliyorum 2 saat faln gündüzleri toplamda 2 saat bile olmuyodur napıcam yaa:50:

adı üstünde bu telkin dosyası kızlar astral seyehata çıkabilmek içinde böyle şeyler deniyordum bir ara.sizi kırmak istemem ama büyümüyo bence sadece kendiniziz büyümüş gibi telkin ediyorsunuz piskolojik yani:d
valla ben hadı oyle dıyelım buyudugunu zannedıyorum etrafımdakı ınsanlarda mı oyle cnm aynı evde yasadıgım ınsanlar da mı yanılıyo cok yanlıs dusunuyosun gozlerım gayet ıyı goruyo ellerım de gayet ıyı hıssedıyo kusura bakma cnm ama cokda guzel buyuyo
ama nezcim ya ben çocuklardan ötürü pek okadar saat dinleyemiyorum düzeltemedim gitti hep en uzun bu saatlerde dinliyorum 2 saat faln gündüzleri toplamda 2 saat bile olmuyodur napıcam yaa:50:

valla tatlım en az 6 saate tamamlamaya calıssan gece uykuda dınlesen yada gunduz ısın gucunu yaparken kulaklık kulagında dınle yemek yaparken otururken 24 saatten 6 saat elbet bulunur hemde 6 saatde tum ısını gucunu yıne yap yanı:34:

valla ben hadı oyle dıyelım buyudugunu zannedıyorum etrafımdakı ınsanlarda mı oyle cnm aynı evde yasadıgım ınsanlar da mı yanılıyo cok yanlıs dusunuyosun gozlerım gayet ıyı goruyo ellerım de gayet ıyı hıssedıyo kusura bakma cnm ama cokda guzel buyuyo

valla tatlım en az 6 saate tamamlamaya calıssan gece uykuda dınlesen yada gunduz ısın gucunu yaparken kulaklık kulagında dınle yemek yaparken otururken 24 saatten 6 saat elbet bulunur hemde 6 saatde tum ısını gucunu yıne yap yanı:34:

haklısın canımda bi kulaklık bile alamadım daha her çıktığımda alıcam diyorum unutup geliyorum ama yarın kesin alıcam:60:inşallah unutmazsam ama her dinlemeye başladıktan 10dk sonra göğüslerimde karıncalanma oluyo 5. günüm bugün ama sayılmaz dimi hani hiç 6 saati doldurmadım çünkü:50:

ya birde bişey sorucam ben bu telkini dinlerken üstten başka bir şarkı dinleyebilirmiyim yani ikisi aynı anda çalacak öylede oluyo diye okumuştum diğer telkinlerde bundada geçerlimiki

Back
X