dinlemeye baslamadan önceki ölcülerim=alttan 74 üstten 86 yani 12cm seksenB desteksız kadardı...
21 günü doldurdum şimdıkı ölcülerim=alttan 74 üstten 91

17 cm tatataaaaaa
tabi reglımde işin içinde suan görüntü olarak fugy arkadasımızın avatar resmi ile bire bir kızlar

tabı o sütyen desteksız se cünkü ben desteksız dantelliyi dolu dolu dolduruyorum

ben etkısını 10 gün gectıkten sonra almaya basladım dolgunluk ence ve boyca büyüme oldu

reglle beraber suan istedıgım boyuttalar allaha binlerce şükür vede hazırlayan partfait arkadasımızdan allah binkere razı olsun istedıgım sonucu aldım sayılır kesın sonuc için bı 21 daha dınlıcem insallah suan kı halını korusun istıyorum

ve size tavsıyem günde iki tane hurma yıyın ben öle yaptım vede hergün ne kadar büyüdü dıye mıncıklamayın hergün ilgilenmeyın bilincaltınıza olumsuz sinyaller göndermeyın bende gelışmelerın durdugu günlerde oldu sabrettim son gün ölctüm

bugün süreklı aynaya bakıyorum oda arkadaslarımda bendekı gelısmelerı farkettı ve onlarda basladı hemde hemen

basta onlar inanmıyodu kendılerı gördüler sasırdılar hatta göğsüme bıle dokundular cooooookkk mutluyum

bol bol dua edıyorum partfaıte