Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

benimkiler sabahtan beri hala ağrıyorlar. ve bi dolgunluk var hissedebiliyorum.
uçlarıda genişlemiş gibi sanki biraz :44:

kızlar ben telkini bazen annemin yanında açıyorum yemek yerken felan.annem bilmiyordu ilk başta normal müzik sanıyordu.birden durdu kızım benim göğüslerime birseyler oldu sızlıyorlar dedi.beni aldı bir gülme :27: annem kızıyor 'ben ne diyorum sen gülüyorsun' diye:53:....sonradan söyledim de benim yanımda dinleme benimkiler bana yetiyor da artıyor dedi :52: :52: :52:

koptumm bende babamın yanında dinliyorum :D adam normal müzik sanıyo annem şuan evde değil duysa çok takılır dalga geçer benimle babam da etki etmez inşallah ettiğini düsünemiyorum komediii :D

cnm ya hemen herkese yetişiyorsun,kendini parçalıyorsun adeta,moral bozmayalım diye:29:
evt cnm zaten en büyük tesellim herkeste olması...o yüzden çok garipsemedim . ama böyle elime cıvık cıvık gelince bi tuhaf oldum:53:
bi de hani bu göğüste yuvarlak bi tabaka varya;hani tutmaya çalışıyosun elden kaçıyo, sert bi şey; işte o da yumuşamış

Canım o yuvarlak şey bende öyle yumuşak değil ama işte o acıyor :44: ve sanki eskiye nazaran biraz genişlemişş :61:

İlk aranın bitmesine az kaldı canım yeni dolgunluğun gelmesine az kaldııııı :62:

benimkiler sabahtan beri hala ağrıyorlar. ve bi dolgunluk var hissedebiliyorum.
uçlarıda genişlemiş gibi sanki biraz :44:

Kız sanki benimkilerinde sanki uçları biraz genişledi mi ne bende öyle birşey farkettim :1:

Bu arada bugün göğsümdeki acı için ultrason çekildi birşey çıkmadı bakalım bayramdan sonra doktora göstereceğim sonuçları... Çoğu kişide olan birşey bu sanırım yaa sonradan geçiyor diyorlar ama benim içim rahat etsin :61:

cnm ya hemen herkese yetişiyorsun,kendini parçalıyorsun adeta,moral bozmayalım diye:29:
evt cnm zaten en büyük tesellim herkeste olması...o yüzden çok garipsemedim . ama böyle elime cıvık cıvık gelince bi tuhaf oldum:53:
bi de hani bu göğüste yuvarlak bi tabaka varya;hani tutmaya çalışıyosun elden kaçıyo, sert bi şey; işte o da yumuşamış

:53: bende de aynısı var!!!! şimdi okuyunca baktım da, cidden o sert tabaka da yumuşak! valla büyücekler galibaa:64: sanki bi tek kahverengi bölge büyüdü şuara öle geliyo gibi bana.. daha ilk 21 deyim zatennn, hadi hayırlısıı:)))

yaşasın geçmişi okudum geldim.saat 1den beri 5 saattir dinliorum.ilk günüm.eylül sonuna kadar uygulama planım var.
85 cm beden ölçüm; 90 meme ölçüm
bakalım ne kadar değişicek

Canım o yuvarlak şey bende öyle yumuşak değil ama işte o acıyor :44: ve sanki eskiye nazaran biraz genişlemişş :61:

İlk aranın bitmesine az kaldı canım yeni dolgunluğun gelmesine az kaldııııı :62:

Kız sanki benimkilerinde sanki uçları biraz genişledi mi ne bende öyle birşey farkettim :1:

Bu arada bugün göğsümdeki acı için ultrason çekildi birşey çıkmadı bakalım bayramdan sonra doktora göstereceğim sonuçları... Çoğu kişide olan birşey bu sanırım yaa sonradan geçiyor diyorlar ama benim içim rahat etsin :61:

inşallah cnm az kalmıştır dolgunluğa.
hani demiştim ya sana ilk 21 bitti yumuşamaya hazırlıklı olalım diye. işte başıma geldi şu an cıvıdılar sanki. yuvarlak sert tabakada yumuşamış:53:. ama İnşallah yeni dolgunluğun habercisi diye düşünüyıoruz. pazartesi başlıyoruz dimi2. 21 e hadi hayırlısı..
bu arada sonucunun kötü çıkmamasına sevndm tekrar geçmş olsn:38:

Son düzenleme:
inşallah cnm az kalmıştır dolgunluğa.
hani demiştim ya sana ilk 21 bitti yumuşamaya hazırlıklı olalım diye. işte başıma geldi şu an cıvıdılar sanki. yuvarlak sert tabakada yumuşamış:53:. ama İnşallah yeni dolgunluğun habercisi diye düşünüyıoruz

Benimkilerde şimdi yumuşacık canım ama moralini bozmaa emin ol geçecek :70:

Benim doktorlar niye hep erkek çıkıyor yaa hep erkeklere açıyorum :9: bugün de çok komik oldu odada kadın hemşire mi artık kimse biri vardı o bakacak sandım ultrasonla,ben tabi üzerimi çıkarmıştım odaya bir anda erkek girdi ben benim cicişleri kapadım ama meğer o bakacakmış annemle güldük :9: adam bişey demedi iyi :1: gelip kapıyı kapatınca anladım ki o bakacak ve mecburen açtım :77: :9::60:
Sağol canım benim :70: pazartesi sonuçları alacağım sonra doktor bakalım :61:

Son düzenleme:
Back
X