kızlar bende gazetede bu formülü okudum ve hemen aktara gidip bu otları aldım ama aktar bana melek otuyla ogul otu aynı şey deyip bana ogul otu verdi eve geldim çayı yaptım içtim tadıda o kadar kötü degil ama daha sonra internetten baktım ogul otu ve melek otu farklı şeyler daha sonra başka aktarlarada gittim ama malesef melek otunu bulamadım içinizda başlayan varmı.
testere palmiyesi ile yam kökü dışındakiler rahatlıkla bulunabilir, bizim burdaki aktarda gördüm en azından...
yalnız nasıl bi ölçek kullanıcaz... zor iş. zaten bunların hepsi de bilinen hapların içinde olan bitkiler. ama kimse alıp da denemiyo o ayrı.
canım hergün sabah kahvaltıda içiyorum, hazır çayın poşetini de saklayıp sürüyorum, kompresten kastı nedir bilmiyom ama
1 ay oldu, şimdilik bir gelişme yok ama kullanan arkadaş 2,5 ay sonra etki etti dedi, henüz ümit varyerimseniben
bi de akşamları da içicem artık. k.ü.ç'e de yeniden başladım. şişmanlama umuduyla. göğüs için ondan medet ummuyorum:1no2:
he bi de malum günüm yaklaşsın yasmin'e başlıycam, gelişmeleri an be an aktarırım:)))
canım testere palimiyesi bizim bildigimiz saw palmetto... yani hali hazirda kullandigimiz canimcim... :1hug:
İşte size göğüs büyütücü bitkilerden hazırlanmış bir doz:
Bir tencereye yarım litre su koyup içine
250 gr. kadar çemen otu filizi atın.
Üzerine birer ya da ikişer çimdik anason, fesleğen, frenk kimyonu, dereotu, rezene, meyan kökü tozu, mercanköşk ve limon otu ekleyin. Hepsini karıştırıp kaynatın ve altını kapattıktan sonra soğumaya bırakın. Karışımın suyundan her gün 1-2 bardak için. Lezzet vermesi için limon suyu ve bal da ilave edebilirsiniz.
alıntı: Bustea, Güzellik Reçeteleri, güzellik sırları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?