gogus capi nasil hesaplanir

Malaika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
150
35
35
Arkadaşlar göğüs capi nasıl hesaplanır bilen varsa bana yardımcı olabilir mi

Bi meme nin orta kısmından dış kısmına kol altına doğru ölçüde birde yukarıdan aşağı ölç belki öyle bi şeydir Merk ettim bende ölçeyim

Omuzdan meme ucuna 19-21 arası alttan 9 cm falan mis olması gereken .asıl ben cap nasil ölçülüyor onu merak ediyorum

Kusura bakma cnm cap dediğin Cup mı yoksa çap mı
A Cup, B Cup, C Cup sa hesabini yollayabilirim meme altının ölçüsünü yazarsan.

Çap Canım. Diğer dediğini eve gidince bi ölceyim de yazayım canım

Kusura bakma cnm cap dediğin Cup mı yoksa çap mı
A Cup, B Cup, C Cup sa hesabini yollayabilirim meme altının ölçüsünü yazarsan.
alttan 9-10 cm üsten28- 30 cm (meme ucuna kadar )çok düzgün ölcemedim ama böyle canım aşağı yukarı

Omuzdan meme ucuna 19-21 arası alttan 9 cm falan mis olması gereken .asıl ben cap nasil ölçülüyor onu merak ediyorum
Çap,sanırım (göğsün altından ölçerek),koltuk altından ortaya doğru göğüsün başlayıp,bittiği yer arası ölçülerek bulunuyor.doktor sanki bana 11.5 cm demişti.ama bende kullanılan protezin çapı 12.3 cm.ama göğüslerim eskiye nazaran daha birleşik duruyor.belki bu yüzden.

Çap,sanırım (göğsün altından ölçerek),koltuk altından ortaya doğru göğüsün başlayıp,bittiği yer arası ölçülerek bulunuyor.doktor sanki bana 11.5 cm demişti.ama bende kullanılan protezin çapı 12.3 cm.ama göğüslerim eskiye nazaran daha birleşik duruyor.belki bu yüzden.
sağol canım.doktor benim göğüs kafesim büyük olduğu halde ısrarla küçük takmak istiyor bende oluru kaçtır bunun diye ölçmek istedim.

sağol canım.doktor benim göğüs kafesim büyük olduğu halde ısrarla küçük takmak istiyor bende oluru kaçtır bunun diye ölçmek istedim.
Canım benim göğüs altım ameliyattan önce 72 cm di.şimdi meme daha aşağıdan başladığı için 70 cm.doktorum 300-350 arası olur demişti.ben 325 istedim.bence başka bir doktorla da görüş.

X