Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon, nihayet bende anladimÇap Canım. Diğer dediğini eve gidince bi ölceyim de yazayım canım
alttan 9-10 cm üsten28- 30 cm (meme ucuna kadar )çok düzgün ölcemedim ama böyle canım aşağı yukarıKusura bakma cnm cap dediğin Cup mı yoksa çap mı
A Cup, B Cup, C Cup sa hesabini yollayabilirim meme altının ölçüsünü yazarsan.
Çap,sanırım (göğsün altından ölçerek),koltuk altından ortaya doğru göğüsün başlayıp,bittiği yer arası ölçülerek bulunuyor.doktor sanki bana 11.5 cm demişti.ama bende kullanılan protezin çapı 12.3 cm.ama göğüslerim eskiye nazaran daha birleşik duruyor.belki bu yüzden.Omuzdan meme ucuna 19-21 arası alttan 9 cm falan mis olması gereken .asıl ben cap nasil ölçülüyor onu merak ediyorum
sağol canım.doktor benim göğüs kafesim büyük olduğu halde ısrarla küçük takmak istiyor bende oluru kaçtır bunun diye ölçmek istedim.Çap,sanırım (göğsün altından ölçerek),koltuk altından ortaya doğru göğüsün başlayıp,bittiği yer arası ölçülerek bulunuyor.doktor sanki bana 11.5 cm demişti.ama bende kullanılan protezin çapı 12.3 cm.ama göğüslerim eskiye nazaran daha birleşik duruyor.belki bu yüzden.
Canım benim göğüs altım ameliyattan önce 72 cm di.şimdi meme daha aşağıdan başladığı için 70 cm.doktorum 300-350 arası olur demişti.ben 325 istedim.bence başka bir doktorla da görüş.sağol canım.doktor benim göğüs kafesim büyük olduğu halde ısrarla küçük takmak istiyor bende oluru kaçtır bunun diye ölçmek istedim.
Malaika merak ettim ölçebildinmi?