- 23 Ekim 2014
- 5
- 0
- 1
- 44
- Konu Sahibi papatyamm45
yanliz anlasilacaksa kendi tecrubem kendime kalsin paylasmaya degmez...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynısını ben yazacaktım..Doktorun adını her seferinde büyük harflerle yazmanız dikketimi çekti, niye acaba??
arkadaslar bu tecrubemi paylasmayabilirdim de ama oyle yapmadim paylastim cunku bende ameliyattan once tecrube edinmis kisilerin yorumlarina cok ihtiyacim vardi. bu yuzden benim gibi yorumlara ihtiyac duyanlari dusunerek paylasiyorum. ben bi nevi vatandaslik gorevi oldugunu dusunup paylastim ve ameliyat olmak isteyenlere yapdimci olacagini dusundum inanip inanmamak size kalmis. egerki tereddutunuz varsa size onerdigim doktora gider oncesi ve sonrasi resimlerimi de gorebilirsiniz tabiki. ben cok memnun kaldim. yeniden dogmus hissi yasatan ve beni bu kadar mutlu eden doktorun ismini degil buyuk harfle altin harflerle yazsam yine az. isterimki ameliyat olmak isteyenlerde benim gibi mutlu olsun ve benim gibi burada mutluluklarini paylassin....valla doktor ismi büyük arkadaşta şiir gibi yazmış derler ya öyle yazmış gerçekten inansakmı acaba.
arkadaslar bu tecrubemi paylasmayabilirdim de ama oyle yapmadim paylastim cunku bende ameliyattan once tecrube edinmis kisilerin yorumlarina cok ihtiyacim vardi. bu yuzden benim gibi yorumlara ihtiyac duyanlari dusunerek paylasiyorum. ben bi nevi vatandaslik gorevi oldugunu dusunup paylastim ve ameliyat olmak isteyenlere yapdimci olacagini dusundum inanip inanmamak size kalmis. egerki tereddutunuz varsa size onerdigim doktora gider oncesi ve sonrasi resimlerimi de gorebilirsiniz tabiki. ben cok memnun kaldim. yeniden dogmus hissi yasatan ve beni bu kadar mutlu eden doktorun ismini degil buyuk harfle altin harflerle yazsam yine az. isterimki ameliyat olmak isteyenlerde benim gibi mutlu olsun ve benim gibi burada mutluluklarini paylassin....
sizin paylastiklarinizla benimkinin arasindaki tek fark doktorumn adini buyuk harflerle yazmis olmam mi? bu cok sacma bir detay . sizin icin onemli olan benim tecrubem mi? yok sa bunun nasil yazildigi mi? valla ben gercek yasadigim tecrubemi paylastim dedigim gibi 26 eylul de ameliyat oldum. konuyla ilgilenenler kafasindaki soru isaretlerini gidermek amaciyla ameliyat oldugum hastaneye gidip o tarihte ameliyat olmus hastanin ( yani benim) resimlerini de gorebilir. oyle degil mi? benden bu kadar. genelde bizler kotu yorumlara inaniyoruz ama iyi yorumlara inanmamak gibi bir hissiyatimiz var.Bizler de paylaşıyoruz elbet memnuniyetimizi ve deneyimlerimizi ama niyeyse sizinki biraz farklı olmuş.
sonucu mukemmel olmasa inanin bunu paylasip hic kimseye sebep olmak gibi bir gunaha girmezdim.sizin paylastiklarinizla benimkinin arasindaki tek fark doktorumn adini buyuk harflerle yazmis olmam mi? bu cok sacma bir detay . sizin icin onemli olan benim tecrubem mi? yok sa bunun nasil yazildigi mi? valla ben gercek yasadigim tecrubemi paylastim dedigim gibi 26 eylul de ameliyat oldum. konuyla ilgilenenler kafasindaki soru isaretlerini gidermek amaciyla ameliyat oldugum hastaneye gidip o tarihte ameliyat olmus hastanin ( yani benim) resimlerini de gorebilir. oyle degil mi? benden bu kadar. genelde bizler kotu yorumlara inaniyoruz ama iyi yorumlara inanmamak gibi bir hissiyatimiz var.
neden reklamini yapayim ki sonucta doktor benim babamin oglu degil ve benim bundan hic bir cikarim yok. memnuniyetimi hangi doktora borclu oldugumu paylasmazsam bunlari arastiran arkadaslara nasil yardimci olabilirimki. ben ameliyat oncesi cok arastirdim ve bu konuyla ilgili cok sikinti cektim. benim gibi sikinti cekenlerin bos yere sikinti etmemelerini izah etmekten baska bir amacim yok. burasi eger bir paylasim sitesi ise konuyla ilgili merak edilen her detayi paylasabilmeliyiz. yok eger degilse burada bosa zaman kaybetmeye de gerek yok. ben insani olarak sosyal bir sorumluluk olarak paylastim. cunku operasyon oncesinde yasadigim sikintilari bilerek insanlara ayni hisle yardimci olmasi dusuncesiyle paylastim. eger bu bu kadar tepkiye neden olacsksa bundan sonra hic bir konuda yasadigim tecrubemi paylasma tarafi degilim. herkese iyi sanslar. son cevabimdir.)Ameliyat serüveninizi,tecrübelerinizi paylaşmanız çok hoş.İnsanları süreçlerimize bilgilendirmek için buradayız.AMA ... ,Doktorun ismini sürekli yazmanız ve büyük harflerle üzerine basa basa yazmanız reklam amaçlı gibi hissiyatı vermiş biraz.Arkadaşlarda bundan bahsediyor sanırım.İnanın,bu forumda niceleri böyle şeyler yaptı,üyelikleri silindi ve yollandı.. Sizde yanlış anlaşılmamak için bu konuya dikkat edin bence ! Bakın herkes doktorunun ismini veriyor,fotoyu hakkında güzel yorumlar yazıyor ama inanın banada sizinki biraz farklı olmuş gibi geldi.. Sorunsuz süreçleriniz olsun,geçmiş olsun![]()