• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskanilmiyorum

Konu sahibi bir kadın olarak beğenilmek dikkat çekmek istiyorsun bunu anlayabilirim ama senin daha hayati bir sorunun var. Bak evli degilsin cocugun yok sana bakacak biri de yok ama böyle gidersen 5 10 yıl sonra bakıma muhtaç olacaksın. Kendini öldürüyorsun. Kendine gel zayıflamak için elinden geleni yap. Diz eklemin, kemiklerin bu kadar yükü kaldıramaz. Vücudumuz bu kadar kiloyu kaldıracak şekilde tasarlanmadı. Bunların dışında herhangi basit şeyden ameliyat olsan Allah korusun hastalık durumun olsa her şey 2 kat daha zor olacak. Kilolu birine bakmak cok zor oluyor.
Kalbini kırmak için yazmadım ama henüz gençken hayatını düzene sokman gerekiyor. Yazık etme kendine.

1 ay önce doğum yaptım 25 kilo aldım gebelik sürecinde inanır mısınız şunu sordum kimse kilolarıyla mutlu olamaz tuvalet bile sıkıntı hele ki klozete oturuyorsa ayaklarımdaki bacaklarımdaki ödemlerden hiç bahsetmiyorum bile kendi ayakkabını giymemek bile çok yorucuydu benım ıcın
Kesinlikle öyle isteyen çaba harcayan versin tüm kilolar yok olsun benimde fikrim bu .Ha kişi bilerek almıştır mutludur onu bilemem benim tanıdığım kiloları ile mutlu biri yok Sonuçta ben yargılama yapmıyorum mutluyum deyip uydurmaya gerek yok diyorum ve inşallah ideal kiloya iner konu sahibide isteyen tüm insanlarda

Konu sahibi bir kadın olarak beğenilmek dikkat çekmek istiyorsun bunu anlayabilirim ama senin daha hayati bir sorunun var. Bak evli degilsin cocugun yok sana bakacak biri de yok ama böyle gidersen 5 10 yıl sonra bakıma muhtaç olacaksın. Kendini öldürüyorsun. Kendine gel zayıflamak için elinden geleni yap. Diz eklemin, kemiklerin bu kadar yükü kaldıramaz. Vücudumuz bu kadar kiloyu kaldıracak şekilde tasarlanmadı. Bunların dışında herhangi basit şeyden ameliyat olsan Allah korusun hastalık durumun olsa her şey 2 kat daha zor olacak. Kilolu birine bakmak cok zor oluyor.
Kalbini kırmak için yazmadım ama henüz gençken hayatını düzene sokman gerekiyor. Yazık etme kendine.
Kuzenlerimden biri 1,55 boya 92 kiloyken yürüyüşü bile değişmişti aşırı kilodan genetik hastalığından dolayı kilo almaya müsait bir yapısı var 1,5 sene önce diyete başladı 65 kiloya kadar indi şimdi biraz kilo aldı ama insan birşeyi gerçekten istemeyi kafaya koyarsa başaramayacağı şey çok azdır konu sahibi de umarım anlar bunu TLC de ağır yaşamlar programı var oraya çıkanlarla aynı kafa yapısında

Kuzenlerimden biri 1,55 boya 92 kiloyken yürüyüşü bile değişmişti aşırı kilodan genetik hastalığından dolayı kilo almaya müsait bir yapısı var 1,5 sene önce diyete başladı 65 kiloya kadar indi şimdi biraz kilo aldı ama insan birşeyi gerçekten istemeyi kafaya koyarsa başaramayacağı şey çok azdır konu sahibi de umarım anlar bunu TLC de ağır yaşamlar programı var oraya çıkanlarla aynı kafa yapısında
Benim arkadaşım da evde ders çalıştığı bir dönem 80 85 olmuş. Nefes alışım bile değişmişti yürürken tıkanıyordum zorlanıyordum çok fark ediyor vs demişti. Sonra verdi o kiloyu. Konu sahibi tüm maaşını kilo vermek için diyetisyen psikiyatrist spor salonu ve sağlıklı yiyeceklere ayırsa bile fazla harcamış olmaz. Çünkü böyle giderse hastane masrafı olarak çıkar o paralar.

Konu Sahibi ne yaptın
Tesekkur ederim sordugunuz icin♥️. Diyetisyene gittim benim durumuma gore ozel liste hazirladi ona basladim. 10 dk da olsa yurugus yap dedin yemek tarifleri verdi. Herseyi biranda kesemeyiz yavas yavas dedi önünde uzun bir yol var dedi Vucudumun 54% yag 😐.

Diyer taraftan insulin direnci ve seker hastaligim icin endokrinolog hap verdi. Sekerini duzeltir ve kilo verdirir dedi. Boyle basladik bakalim en zorda sabirli olmak…

Tesekkur ederim sordugunuz icin♥️. Diyetisyene gittim benim durumuma gore ozel liste hazirladi ona basladim. 10 dk da olsa yurugus yap dedin yemek tarifleri verdi. Herseyi biranda kesemeyiz yavas yavas dedi önünde uzun bir yol var dedi Vucudumun 54% yag 😐.

Diyer taraftan insulin direnci ve seker hastaligim icin endokrinolog hap verdi. Sekerini duzeltir ve kilo verdirir dedi. Boyle basladik bakalim en zorda sabirli olmak…
Ozempic diyordun

İğne tedavisini konuşmadınız mı

Ben 95 kilodan 1 senede 50ye düştüm, yemedim. Yemedim yemedim. Kuş kadar yedim. Ekmek şeker yemedim asla tek bir kere bile ödül denen şeyi tüketmedim. Sadece 2 öğün yedim ara öğün almadım. Bazı günler 1 öğün tek yedim.
Her gün saatlerce yürüdüm. Evde pilates yaptım.
İnsan isteyince olmayacak şey yok hanımefendi.
Ama diye başlayan hiçbir şeye inanmıyorum. Yaş geliyor artık sizce de başlamanız gerekmiyor mu?
Yemezseniz ölmezsiniz ama yerseniz hastalıklar peşinizi bırakmaz maalesef.
Bırakın şimdi kimse beni beğenmiyor naralarını. Çok düşünmek insanı tembelleştiren bir şeydir.
Düşünmeden başlayın..
Vallahi bravo...ama açlık krizini nasıl atlatıyordunuz..insan bazı yemeklere hayır diyemiyor ya..ekmek hiç mi yemediniz.. kahvaltıda ekmeğe peynir,Nutella falan süreyim hiç mi canınız çekmedi..ne yapıyorsanız anlatın ben de motive olmak istiyorum..77 kilo oldum ya..bugün arkadaşlar görüntülü aradı,ekranda görünmeye utandım vallahi

Iyi aksamlar,

Allah’im baska dert vermesin benim bir sorunum var kendimi KADIN gibi hissetmiyorum. 40 ka dogru gidiyorum ve 150+ kiloyum. Erkek arkadasim olmadi, begenen ama benim red ettigim olmadi, görücü olmadi. Universite okudum, guzel bir yerde calisiyorum ama begenilmiyorum.

Geçenlerde markette bir cocuk annesine « anne ben bu kadindan korktum » dedi cok kötü hissetim galiba canavar gibi duruyorum😭.

Yan komsum (adam 47 yaslarinda) ile apartman yöneticiligi yapiyoruz. Her ay onun evinde bulusuyoruz genelde aksam is cikisi. Esi evde oluyor ama hic yanimiza gelmiyor ya mutfakta ya odasinda. Yani bu adamla her ay 1-2 saat yanliz kaliyoruz insan kiskanmazmi esini ben rahatsizim o degil. Demek kiskanilmaya bile degmiyorum. Insan miyim bilmiyorum zaten kilomdan dolayi takan yok.

Sacma belki ama aklima takiliyo.

Bu arada yarin diyetisyene gidiyorum belki bu sefer olur. Ameliyat olamam bagirsak hastaligim var doktor önermedi…

Ben sizi anladım geçenler de böyle bir durum yaşadım aklıma siz geldiniz. Çalıştığım yerdeki adamın sevgilisi çok kısksnmış herkesi kıskanıyormuş bir iki isim söylediler güzel kızlar. Aralarında adamla en çok konuşan benim benim ismim geçmedi. Ya çok güvenilir duruyorum ya da kız güzel değil diye eledi beni

1.70boyundayim 98kilodan 65 kiloya düştüm 10 ayda spor Leslie ve aralıklı oruç diyeti yaparak bol su içerek sağlıklı beslenin kendinize hedefler koyun mesela ben her 5 kilo vermede ödül olarak yemek ismarlardim kendime istedigimnseyi yerdim sonra kaldığım yerden devam ettim...tabiki zor bir süreç ilk zamanlar çok aç yattım ama deydi inan her açlığa şu anda istesemde o kadar yiyemiyorum..sayısız diyet süreci yaşadık ama kesin karar beyinde bitirmek önemli bide size en uygun diyet hangisi kendinize göre ayarlamak ben aralıklı oruç yapmayi tercih ettim ve sağlıklı atıştırmalıklar yaptın kendim..emin olun siz kendinizi sevmez beğenmezseniz kimse beğenmez önce siz sonrası sonra

Sağlığınız elden gidebilir ama siz kadın kıskanmadı odaya gelmedi diyorsunuz. Bunlar şu an sizin umurunuzda olmamalı hiçbir şey sağlığınızdan önemli değil. Sadece sağlığınız için kilo verin lütfen.

Ozempic kullanmadan önce ozempic face denen şeyi araştırın derim. Yüzü aşırı çöktürüyormuş kullanan insanların resimlerini görmüştüm evet zayıflar ama yüzleri korkunç oluyor. Sağlıklı bir şekilde yavaş yavaş kilo vermeye çalışın doktor kontrolüyle.

Back
X