ya arkadaslar qöğüslerime takıntım var sarkık hic değil büyüklüğündende hiç sıkıntım yok gayet normal orta derecede dik. ama dizilerde kızların qöğüslerine felan bakıyorm geceliklerini südyensiz giyiolar ama qöğüsler ben burdayım diyo doğal yöntemlerle biraz olsun dikleştirebilirmiyizzz ? silikonlu göğüsler çok dehşet duruo yalnız. doğal yöntemde var sanmıyorum ama ben genede konuyu açmak istedimm =)
yanlış yere açsanda yazayım ben...benim göğüslerin durumu da seninki gibi ve ben de aynen o dizilerdeki kadınların görüntüsüne hastayım ama şu da bir gerçek onlar silikon!!! ya da büstiyerle aşağıdan baskı vererek üst kısmı dolgun gösteriyorlar
kızlar bir arkadaşım var eskiden minnacık ama normal diklikte gogüsleri vardı.anacım gecen gun gordum silikon taktırmış.:tomato: gösterdi bana.çok acı cektım dedı ama ameliyatta.çamaşırı desteksiz olmasına rağmen çok yukardalardı ve muntazamdı.arkadaşımı gorunce bende yaptırmaya karar verdim.sadece ilk ay zorluk çekdim dedi.ameliyat olalı 7 ay olmuş.herhangi bir şikayeti yok.ayrıca gogus estetıgınde bılıyorsunuz secenekler ve teknıkler cok ılerledı.eskısı gibi patlama fılan olmuyor.bence hıc dusunmeden yapılması gereken bir estetik amelıyat.tabıkı ıhtıyacı olanlar ıcın