Gogus diklestirme

Iyilesme suresi nedir? Genc yaslarda da bu ameliyati olaniniz var mi?

Selammm,

Derdini o kadar iyi anlıyorum ki ben ameliyat ile çözdüm sorunu. Maalesef kilo alıp vermeyle sarkan göğüsleri spor yapmak dikleştirmiyor. Ameliyat izleri yaklaşık 3 ay içinde geçiyor. Tabii ki hareketlerine çok dikkat etmen lazım, ani hareket ve yüksekten ağır bir şey indirmek yasak. kaynayan dikiş kullandıkları için mutlaka dikkat etmen gerekiyor zaten. Doktorun da iyiyse hiçbir sorun yaşamazsın. Ameliyat olalı 2 sene oldu ve inanılmaz memnunum. Ne askı izi problemim kaldı ne de sırt ağrım.

Selammm,

Derdini o kadar iyi anlıyorum ki ben ameliyat ile çözdüm sorunu. Maalesef kilo alıp vermeyle sarkan göğüsleri spor yapmak dikleştirmiyor. Ameliyat izleri yaklaşık 3 ay içinde geçiyor. Tabii ki hareketlerine çok dikkat etmen lazım, ani hareket ve yüksekten ağır bir şey indirmek yasak. kaynayan dikiş kullandıkları için mutlaka dikkat etmen gerekiyor zaten. Doktorun da iyiyse hiçbir sorun yaşamazsın. Ameliyat olalı 2 sene oldu ve inanılmaz memnunum. Ne askı izi problemim kaldı ne de sırt ağrım.

Ameliyatı nerede oldunuz? Ne kadara mal oldu. Ayrıca ne kadar sürede iyileştiniz öğrenebilirmiyim?

Kas calisiyorum ama cok az etki gorebildim. Ameliyata gerek duymayacak kadar kaldirmayi gogus kasi calisarak saglayabilir miyim??
Canım bende 22 yasindayim son 3 yildir ciddi spor yapıyorum goguslerim kilo vermeden önce 80 b yi dolduruyordu ama dik degildi. Sporla beraber goguslerimde hic bi dikleşme olmadi kas yapinca gogusler diklesiyor olsaydi emin ol benimkiler diklesirdi. Fakat sporla beraber kilo verildiginde daha sarkik bi gorunume donmedi. Anliycagin spor yaptığın zaman sarkmaz ama sarkmis gogus de diklesmez. Bende bu kis gogus dikleştirme düşünüyorum

Ben kilo vermeden once 90 d kucuk geliyordu 😔 18 yasindayim.
28 kilo verdim. Simdi 85 c giyiyorum. Kilo verirken cok spor yaptim ama gogus cok calismadim. Simdi calisiyorum ama cok gevsek ve sarkiklar :(

Arkadaşımın kızı oldu meme küçültmede önemli olan sonrası süt verebilmeniz ve en önemlisi göğüs başının hissinin kaybolmamasıymış.

3 sene önce evlenmeden yaptırdı gelinlik için. Şimdi çocuğu oldu ve rahatlıkla emziriyor

:4:Ameliyatı benim ameliyatlarımıda gerçekleştiren op.dr. Hakan demir yaptı.

Arkadaşımın kızı oldu meme küçültmede önemli olan sonrası süt verebilmeniz ve en önemlisi göğüs başının hissinin kaybolmamasıymış.

3 sene önce evlenmeden yaptırdı gelinlik için. Şimdi çocuğu oldu ve rahatlıkla emziriyor

:4:Ameliyatı benim ameliyatlarımıda gerçekleştiren op.dr. Hakan demir yaptı.

Sen naptin canim dr falan arastirdin mi veya aklinda bi kac isim var mi ben yavas yavas doktorlarla gorusmek istiyorum kismetse kisinda ameliyat düşünüyorum

Back
X