Göğüs hassasiyeti olmadan hamile kalan varmı

yosun4646

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
357
82
18
Kızlar merhaba benim çatlatma iğnesi sonrası 6. Günüm bugün ama bugüne kadar yaşadığım iğne dışında bi belirti olmadı kaşık ağrısı ara ara bel ağrısı sol ağırlık kremsi beyaz akıntı ama göğs ağrım olmade normal de kendim takip ettiğimde ovülasyon sonrası ağrı başlardı bu sefer başlamadı 11 ağustosta 8 haftalık düşük yaptım bu ayda 3 tane yumurtam olgundu bu anormal mi sizce normal mı çok korkuyorum tutmadı mı acaba diye yorum yapar mısınız

Canım ben hamile olduğumu hiç anlamadım bile.. hep adet belirtileri vardı. Sadece tek bir fark oda hiç akıntı olmadı adet günümden öncesi ve sonrası. 5 gün kadar kuru kaldı yani.. göğüs hassasiyetim hamile olduğumu öğrendikten sonra ara ara gelip kayboldu.. hala da öyle yani doğuma az kaldı

Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz yani benm anlamak istediğim belirti olarak göğüs ağrısı olmak zorunda mı hamile iken değilde hani göğüs ağrısı olmadan hamile kalan benim 7. Gün oldu iğneden sonra hala ağrı başlamadı

Sizde hamile olana kadar göğüs ağrınız yokmuydı yani

Hayır bende olmadı göğüs hassasiyeti onun için yazdım

5 gebelik yaşadım 5 de göğüs hassasiyetim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…