Kızlaaaaarrrr
Ayın 12sinde adet olmam lazım yani 5 gün var daha ayın 5inden Beri aşırı göğüs hassasiyetim var iç çamaşırı giyemiyorum eğilemiyorum yatamıyorum merdiven inemiyorum o derece hassaslar onun haricinde bugün kasık ağrım oldu hafif ayın 5inden önce de beyazımsı gibi sulu gibi bı akıntı geldi kokusuz sabahları aç uyanıyorum yemek yiyorum 3 saat sonra hiç yememiş gibi acikiyorum ama bı yandan da canım hiçbirsey istemiyor bu şekilde olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba
İnşallahMerhaba,
Yazdığınız şeylerin neredeyse hepsi ben de her regli öncesi oluyor.
Ama siz istiyorsunuz belli ki, inşallah hamilesinizdir
6 gün öncesi kan testi yaptım negatifti regli başlaması da ayın 12inde daha 3 gün var tekrar versem mı kiTest yap bu belirti hamilelik belirtisi olabilir benim oyleydi. Adetime bes gun varken yapmistim test positif di
Kan icin erken olabilir cnku ben bir gun gecikmeyle yapmistim 25 cikmisti her iki gun artiyor sonra. Sen bence sabah idrar testi yap. Adet gecikmesi olursa kan testi yap. Bize de haber et6 gün öncesi kan testi yaptım negatifti regli başlaması da ayın 12inde daha 3 gün var tekrar versem mı ki
İdrar testini yarın yapmayı düşünüyorum inşallah negatif görmem tek çizgi gorcem diye ödüm kopuyor.Kan icin erken olabilir cnku ben bir gun gecikmeyle yapmistim 25 cikmisti her iki gun artiyor sonra. Sen bence sabah idrar testi yap. Adet gecikmesi olursa kan testi yap. Bize de haber et
Sende ne gibi belirtiler olmuştu?Kan icin erken olabilir cnku ben bir gun gecikmeyle yapmistim 25 cikmisti her iki gun artiyor sonra. Sen bence sabah idrar testi yap. Adet gecikmesi olursa kan testi yap. Bize de haber et
Ağrı oluyordu adet dönemi ama bu kadar hassas olmuyordu yatakta sağa sola dönerken bile arabada tümsekte zıplarken bile ağrı var göğüs ucuna doğru agrıyorBu belirtilerin hemen hemen hepsi hamilelik belirtisi zaten ama regl zamanı da olabiliyor bu belirtiler. Normalde de regl olacağınız zaman yaşıyor muydunuz bu hassasiyetleri
Hamilelik olabilir ozaman baya belirtileri var çünkü istiyorsunuz da belli ki inşallah vardır diyelimAğrı oluyordu adet dönemi ama bu kadar hassas olmuyordu yatakta sağa sola dönerken bile arabada tümsekte zıplarken bile ağrı var göğüs ucuna doğru agrıyor
Evet 3 senedir bekliyorum doktorlara göre tüp bebekti ben herzaman allahımdan istedim inşallah olmuşturHamilelik olabilir ozaman baya belirtileri var çünkü istiyorsunuz da belli ki inşallah vardır diyelim
İnşallah canım güzel düşünelim güzel olsunEvet 3 senedir bekliyorum doktorlara göre tüp bebekti ben herzaman allahımdan istedim inşallah olmuştur
Gogus hassasiyeti bide adetime 6/5 gun kala adet gelecek gibi agri pembe akinti bide canim asiri derecede tursu cekmisti gittim yemistim ondan yaptim testi silik’cikmistiSende ne gibi belirtiler olmuştu?
Bende şuan düşük yapıyorum sanırsam göğüs hassasiyetim birden kesildi kanamam çok fazla gelmeye başladıGogus hassasiyeti bide adetime 6/5 gun kala adet gelecek gibi agri pembe akinti bide canim asiri derecede tursu cekmisti gittim yemistim ondan yaptim testi silik’cikmisti
Hadi ya cok gecmis olsunBende şuan düşük yapıyorum sanırsam göğüs hassasiyetim birden kesildi kanamam çok fazla gelmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?