Progesteron yükseliyor yumurtlama sonrası. Yani rahim duvarını kalınlaştıran hormon. O yüzden acıyor şuan. Adet olursanız acı azalır biter ama olmazsanız gebelik varsa devam ederKızlar benim yaklaşık 5 aydır regl öncesi göğüs hassasiyetim kayıp olmuştu ancak bu ay yumurtlamadan sonra yumurtlamada 3 Temmuz ile 6 Temmuz arasında oldu yani 6 Temmuz’da çatlamayı gördüm o günden sonra önce göğüs ucunda dokununca sızı ve şimdi göğsümde hafif sızı hissetmeye başladım hamilelik başlangıcı olabilir mi yani döllenme ile alakalı olabilir mi yoksa tekrardan göğüs hassasiyetim gelmeye mi başladı diyebiliriz sizce
Onu biliyorm ama sorduğum şu dediğim gibi 5 aydır kaybetmiştim ben o hassasiyeti bi anda olmamaya başladı ve bu ay 5 aydan sonra hissedince acaba hamilelik döllenme ile alakalı mı yoksa eski halime ni döndüm yine regl öncesi olduğu gibi ama hala mesela uçlarında var göğüs tamamında yok Buda ümitlendirdi beni bilmiyorum o yüzden sordumProgesteron yükseliyor yumurtlama sonrası. Yani rahim duvarını kalınlaştıran hormon. O yüzden acıyor şuan. Adet olursanız acı azalır biter ama olmazsanız gebelik varsa devam eder
Evet benimde her reglden 10 gün önce başlardı ağrı kanama ile sonlanırdı bu sefer 5 aydır hiç bir ağrı hissetmedim hassasiyet kayıp olmuştu işte şimdi başlayınca ve hala uçlarında var tamamında yok biraz ümitlendim ama diğer şekilde de olabilir tekrar regl öncesi duruma da geçmiş olabilirim bilemedim hangisine inansam diye teste de çok var sabırsızlık işteTatlim ben ogluma hamile oldugumu boyle ogrenmistim gogus hassasiyetim vardi agridan yatamiyordum. Ama regilkende goguslerimde dolgunluk cok degil biraz agri oluyor
Durumunuz ne oldu benim de normalde yumurtlama döneminde olur geçer regle 3-4 gün kala yine hassasiyet başlardı. Son birkaç aydır hiç olmuyordu. Yarın bat günü dünden beri hassasiyet başladı. Bnde bal çörek otu tarçından şüphelendimEvet benimde her reglden 10 gün önce başlardı ağrı kanama ile sonlanırdı bu sefer 5 aydır hiç bir ağrı hissetmedim hassasiyet kayıp olmuştu işte şimdi başlayınca ve hala uçlarında var tamamında yok biraz ümitlendim ama diğer şekilde de olabilir tekrar regl öncesi duruma da geçmiş olabilirim bilemedim hangisine inansam diye teste de çok var sabırsızlık işte
Gebeymiş hanımefendi başka bir konuda yazısını gördümDurumunuz ne oldu benim de normalde yumurtlama döneminde olur geçer regle 3-4 gün kala yine hassasiyet başlardı. Son birkaç aydır hiç olmuyordu. Yarın bat günü dünden beri hassasiyet başladı. Bnde bal çörek otu tarçından şüphelendim
Ayy çok sevindim en kısa zamanda Rabbim bize de nasip etsinGebeymiş hanımefendi başka bir konuda yazısını gördüm
Benim miSizin göğüs hassasiyetiniz ne durumda nasıl bir hassasiyet ve kaç gün kaldı regle
Ben pozitif gördüm çok şükür canım benim uzun zamandan sonra göğüs ucu ile başlamıştı belki sizinde öyle olmuştur inşallahDurumunuz ne oldu benim de normalde yumurtlama döneminde olur geçer regle 3-4 gün kala yine hassasiyet başlardı. Son birkaç aydır hiç olmuyordu. Yarın bat günü dünden beri hassasiyet başladı. Bnde bal çörek otu tarçından şüphelendim
Hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıxa alırsınız inşallahBen pozitif gördüm çok şükür canım benim uzun zamandan sonra göğüs ucu ile başlamıştı belki sizinde öyle olmuştur inşallah
Canım benm diğer gebelikte olmuştu ama bunda olmadı hiç birsey adete göre 6+4 ama geç döllenme ben 17-19. Günde yumurtladım 5+4 uyumlu sadece keseyi gördüm daha minicikti geçen pazartesi günü Allah razı olsun sizlerede nasip etsin inşallah ama daha öncekinde ceviz kabuğu gibi kahverengi idi çok açıktı 3 gün sürmüştü o gebeliğim kimyasala dönmüştü zatenHayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıxa alırsınız inşallah. Peki yerleşme kanaması oldu mu olduysa nasıldı?
Benim regl normalde 29 uydu halen gelen giden yok normalde tamamıydı artık sadece ucunda hassasiyet var o da böyle hafif baskı uyguladığımda oluyorSizin göğüs hassasiyetiniz ne durumda nasıl bir hassasiyet ve kaç gün kaldı regle
Reglim 29 undaydı halen olmadım göğsün tammaında vardı şimdi de sadece ucunda var hassasiyetBen pozitif gördüm çok şükür canım benim uzun zamandan sonra göğüs ucu ile başlamıştı belki sizinde öyle olmuştur inşallah
Evet öyle gün geçtikçe artıyor test yaptın mı canım çıkar varsa inşallahBenim regl normalde 29 uydu halen gelen giden yok normalde tamamıydı artık sadece ucunda hassasiyet var o da böyle hafif baskı uyguladığımda oluyor
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahCanım benm diğer gebelikte olmuştu ama bunda olmadı hiç birsey adete göre 6+4 ama geç döllenme ben 17-19. Günde yumurtladım 5+4 uyumlu sadece keseyi gördüm daha minicikti geçen pazartesi günü Allah razı olsun sizlerede nasip etsin inşallah ama daha öncekinde ceviz kabuğu gibi kahverengi idi çok açıktı 3 gün sürmüştü o gebeliğim kimyasala dönmüştü zaten
İnşallah Allah razı olsun doktorum dış gebelik olma ihtimali var dedi keseyi 28 de gördük betam yavaş artıyor diye anlamadım noluyor bendeRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kese göründüğünde dış gebelik ihtimali kalkıyor diye biliyordumİnşallah Allah razı olsun doktorum dış gebelik olma ihtimali var dedi keseyi 28 de gördük betam yavaş artıyor diye anlamadım noluyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?