Gögüs Iltihabi IMDAT...

ifsumnadial

Rütbem Yok:)
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
484
11
118
Avusturya
selam anneler ben maalesef gögüs iltihabi oldum.24 saat atesini cektim mecburen antibiyotik almak zorunda kaldim doktorum antibiyotigin süte girdigini ama bebege bi zarari olmadigi icin emzirebilecegimi söyledi emziriyorumda amaaaaa......
sütüm inanilmaz azaldi nerdeyse kesildi diyebilirim sadece geceleri doluyo sütüm gece uyaninca emziriyorum ve sagiyorum bile.ama gündüz olunca belki 2 kere ancak emzirebiliyorum sonra sütüm bitiyor.mecburen mama vermek zorunda kaliyorum bebegime günün geri kalaninda.allahtan mama verdikten sonra gögsümü aliyor geceleri bunun icin mutluyum.ama neden böyle oldugunu anlamadim.bu hastalikla tecrübesi olanlar paylasirsa cok sevinirim.ne yapmaliyim.süt yapabilecek herseyi yiyorum iciyorum rezene cayi dereotu vs.vs..

canim bu gogus iltihabindan ilk bebegimde cok cektim insallah ikincide yasamam ..
oglum 3 haftalikken bir basladi tam 4 hafta antibiyotik kullandim ..
benimde bi ara sutum azalmaya baslamisti cozum olarak doktorumun tek dedigi sey surekli emzir oldu ve ben surekli emzirdim
emzirmedigim zamanlar yani uzun uyudugu zamanar sutumu sagip dolaba koydum
ve hastanedeki hemsirenin tavsiyesiyle gogus kalkani kullanmaya basladim
internetten arastir kutu gibi birsey gogusun ucuna konuyor
hem gogus ucu kiyafete filan degmiyor hemde sut o kutulara damlamasi icin ama goguse baski yaptigi icinde acayip sut urettiriyor..
ben 5 aydan sonra bikip birakmistim kalkani cunku oraya surekli sut birikiyordu ve asiri sutum vardi
onu biraktigimda hemen farketti sutum epey azalmisti .. mutlaka denemeni tavsiye ederim ..
turkiyede 1 senedir filan yayginlasti bebek magzalarinda yada internette bulabilirsin ..

elif sena cevabin icin tesekkür ederim sütüm bugün daha iyi gelmeye basladi allahtan delilik yapip emzirmeyi birakmadim.emzirmeye devam ettim dedigim gibi bugün hic mama takviyesi yapmak zorunda kalmadan bebegimi doyurabildim cok sükür bir günlük antibiyotigim kaldi agrim sizim kalmadi allahtan ne pis biseymis...allah olan herkese sabir acil sifa versin

ayyyy o çok fena bişey benim aynı göğsümde iki kere oldu..ilkinde antibiyotiği bitirmemiştim
ondan tekrarladı heralde..dün bitti antibiyotiğim ama halen korkuyorum yine olur mu diye..göğsünde uzun süre süt bırakma canım..bebekler küçük olunca bitiremiyorlar sütü..o sebep oluyomuş..allah yardımcımız olsun..

Back
X