Göğüs kafesi huzursuzluk hissi

behlulusko

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
200
Puanlar
23
Merhabalar. Göğüs kafesinde ve iki göğüs arası içten böyle saniyelik agrı gibi başlayıp içten huzursuzluk oluyo o bölgede iki gündür iki defa oldu sanki o saniyelik agrı git gide artıcakmış hissi kalp krizi hissi sanıyorum o an orada. Hiç olanınız oldu mu tarif edebildimmi bilmiyorum ama 😟😟

Son düzenleme:
kardiyolojiye bi görünün,o yönlendiriyor farklı bir durumsa

sigara ve kahve tüketiminiz var ise biraz azaltın çok ça su ve maydonoz tüketin çayı da azaltın yağsız yiyin stresten uzak duramasanızda umursamaz olun

kardiyolojiye bi görünün,o yönlendiriyor farklı bir durumsa
Dün kardiyolojiye başka kontrol için gittim ultasonla kalbime ve ekg baktılar ama akşamına birde bugun oldu böyle iki ortasından yayılan huzursuzluktu

oldu malesef ama bende tansiyonada bağlıydı bir süre ilaç kullandım sana tek tavsiyem geciktirmeden çaresine bakman bu gencecik yaşında kendini sakın strese sokma arkanda baban ölse nasip de önüne bak sonra ne vertigosu biter ne tansiyonu hemen doktora görün kötü alışkanlıkları bırak kimse için olmazsa sevdiklerin için...

oldu malesef ama bende tansiyonada bağlıydı bir süre ilaç kullandım sana tek tavsiyem geciktirmeden çaresine bakman bu gencecik yaşında kendini sakın strese sokma arkanda baban ölse nasip de önüne bak sonra ne vertigosu biter ne tansiyonu hemen doktora görün kötü alışkanlıkları bırak kimse için olmazsa sevdiklerin için...
Sigaram alkolum yok kahve az cay normal bazen az genellikle saglıklı beslenirim . Anksiyete panik atakta var ama kalp mi acaba diye düşünmüyo değilim. Midemde hassas . Çok kötü bi histi iki göğüs arası kalpten huzursuzluk hissiydi agrı artacak sandım Allah kimseye vermesin

Merhabalar. Göğüs kafesinde ve iki göğüs arası içten böyle saniyelik agrı gibi başlayıp içten huzursuzluk oluyo o bölgede iki gündür iki defa oldu sanki o saniyelik agrı git gide artıcakmış hissi kalp krizi hissi sanıyorum o an orada. Hiç olanınız oldu mu tarif edebildimmi bilmiyorum ama 😟😟
Yemek yerken de etkiliyor mu?

hemen kardiyolojiden randevu alın hiç geciktirmeden

Back
X