Gögüs kafesi kemiklerim ağrıyor..

enesibel

2 prens annesi
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2012
1.228
2
108
38
slm kızlar son 3 gündür gögüs kafesi kemiklerim agrıyor sancısına dayanamıyorum sanki orda bi bıcak varda ben kımıldadaıkça batıyor...ilk hamileleigimde böyle bişeyle karşılaşmamaıştım benim gibi aynı sorunu yaşayan varmı yada etrafınızda duydugunuz.acaba nedendir ..doktor 1 ay önce bebek ters demişti eger dönmediyse oda batsa batabilirmi ne olur cvp

bebeğin dönmesi için erken zaten 30 yada 32 den sonra döner genelde.. hamileler çok üşür bende geceleri bıçak gibi saplanmayla uyanıyorum yelek giyip yatıyorum geçiyor acaba üşütüyor olabilir misin?

üşütmüşsündür büyük ihtimalle banada oluyor o an nefesim gidiyor sanki bıçak batması gibi daha karnına doğru olursa o da gaz sıkışması olabilir bi çok insan gaz sıkışmasını kalp krizi zannediyor üstlere vurabiliyor

benim de o haftalarda çok sık oluyordu bebek büyüdüğü için oraya baskı yapıyor böyle bi kaşınma hissi, ağrı, uyuşma vs oluyordu doktorum mide yanmasından dolayı da göğüs kafesin ağrıyor olabilir dedi ki aylardır mide yanma şikayeti yaşıyorum ben... ama göğüs kafei ağrım geçti çok şükür

Back
X