Göğüs Kanserimi yoksa kandırmacamı?

Kolunuzu başınızın arkasına getirin ve göğüsünüzü elinizle yoklayın. Banyoda daha çabuk anlaşılır genelde. Elinize azıcık sabun sürün ve göğüs çevrenize elinizi gezdirin. Yatarak da olabilir.Yine kolunuzu başınızın arkasına getirin. Bilmiyorum anlatabildim mi...
Muhtemelen kisttir. Çoğu bayanda var olabilen birşey. Zararsız ve geçiçidir.

$images.webp$images (1).webp

Kanser başlarda ağrımaz o yüzden sinsidir ancak doktorunda kadını erkeği olmaz. Lütfen yapmayın böyle hemen dr.unuzu haberdar edin.

Herkese hatırlatma yaptığım için size de yapayım. O hastalığın adı göğüs kanseri değil, meme kanseridir. Göğüs diye birşey yoktur onların tıbbi adı memedir.

Sağlık konusunda çekingelerimiz olmamalı.İhmaller olumsuz sonuçlara neden oluyor.

Bazen şişliklerde olabilir, ağrılarda.Bunun geçici olup olmadığını öğrenmenin tek yolu doktora gitmektir sizinde bildiğiniz gibi.

Forumda araştırma, arkadaşa sorma gibi teknikler sağlık için geçerli değil, hemen doktora git, kanser başta ağrımaz diye kesin bir kural da yok. Hiç vakit kaybetmeden doktorunla irtibat kur. Unutma muayene için bir kere ellenecek, hastalık geldi mi her yeri açıkta yaşıyor insanlar hastane yataklarında. Allah korusun, hemen git doktoruna hemen

Bilemedim simdi siskinlik varmi diye, saten goguz sis iste:26:

Doktor bir kadina gidemem ben, burda herkezin ozel kendine ayit doktoru var, baskasina gitsem oranin hastasi olmadigim icin bakmazlar.
Ayrica Dediginiz ozel hekim, hastahanede oluyor, oda doktorun vercegi bir belge olmali.. ve buranin sistemi okadar kotuki, ev doktoru kendisi anlamadan, etmeden kezinlikle hastahaneye yolayamaz:(

Bu sitresden olsa, mesella bir kac gunmu surer, yoksa haftami? adama bos bosuna gogsume dokundurmak istemiyorum ya...
yada siz bu anladigimin bir terimi varmi, biliyormusunuz? internetden arasdirsam?

nerede yaşıyorsunuz ? bu nasıl bir zihniyet ? çok kızgınım şuan doktor işini yapıyor sizin göğsünüze meraklı olduğunu sanmam :47::47::47:

adetiniz yakınsa, lenf bezleriniz şişmiş ve ağır yapıyor olabilir.
senede 1 kez bana olur bu.

adet olduktan sonra hala ağrı olursa mutlaka doktora gitmelisiniz.

doktorun kadını erkeği olmaz. onlar için sırt ile gögüs arasında hiç fark yoktur.

cnmm benm yıllar önce geldi başıma aynısı çok ağrıyordu bazen ara ara oluyordu hatta bana bazen ağrı arasında kramp gibi gelip geçiyordu.. yani biranda çok fena ağrıyıp 2 dakkada geçebiliyordu bazende yarım günde ağrıyabiliryordu... sonuç hiçbir dr.a gitmedim he bir kere gitmiştim birkaç aydır böyle diyerek oda bana daha çok küçük yaşın demişti ilgilnmeden gönderdi:47::47::47:.... ama sadece 5-6 ay böyle oldu stresim bitti ağrılarımda bitti... ozamanlar inanılmaz ötesi stresliydim (lise yeni bitmiş üniv.kazanamamış iş bulamamış(7 ay sonra bulduğu işde de çok ezilerek çalışan biri ilk iş toy luk falan düşün halimi işdende tembel demesinler diye çıkamamışdım o zaman oldu) üstüne milletin sen çalışkan çocuktun hep lisede takdir aldın ama niye böyle biranda tembel oldu bu cık cık cık laflarıyla ölmek isteyen biri )

ama aradan 3 yıl geçtikten sonra sağ göğsümde fibreadenom çıktı... şimdi 2 yıldır beraber yaşıyoruz fibim ve ben

benimde bazen ağrı olur bazen uç kısımlarda kaşıntı.kitle gibi bile hissediyorum.bazıları boş evhamlar.insan birde bu ağruyı kafaya takınca kolay geçmez.daha duyarlı olursun.davet edersin resmen.doktorla görüş derim ama hemen radyosyon alma.önce devlet doktoruyla görüş.gerksiz tetkikler istemez.geçmiş olsun canım.
bende acayip kalp çarpıntısı vardı üzun süredir.kalp diye korktum.ağrılar arttı.kalp doktoru hiç bişeyin yok.ruhsal dedi.bende birden bunu duyunca kalp çarppıntıları ciddi oranda azldı.hergün çekerdim oysa.

Hepinize tesekkur ederim!

Bu sabah doktorum beni hemen aldi. Yasim daha cok kucuk oldugunu soyledi, ancak herseyi beklememi soyledi. Bu yuzden izin kagidini verdi ve bende direk hastaneyle randevu aldim. En erken 3 hafta sonra yer var dedi.

Üşenseydim ve boyle gidip gitmemekde kararsiz olsaydim, daha cok zaman kaybi olacakdi, sayenizde durumu ciddiye almis oldum, bu yuzuden tekrar sagolun. Artik 3 hafta sonra belli olur. :)

Back
X