- 1 Mayıs 2017
- 1.225
- 1.283
- 133
- Konu Sahibi ---Lily---
- #41.341
Hanımlar selamlar herkese acaba iki çocukla ameliyat olan var mı çok zor oluyor mu acaba ya şimdi bebeğim bir aylık emiyor ama zorla emiyor zaten bir süre sonra muhtemelen bırakacak bende Kasım aralık gibi meme küçültme düşünüyorum büyük kızım 6 yaş olacak o zaman yani o zorlamaz de bebeğim 6-7 aylık olacak o ne olur bilmiyorum yani mutlaka bir hafta yanımda annem kaynanam biri gelir ama sonra ben çocuğumu kaldırıp indirebilecek miyim acaba nasıl oluyor süreç
Ben 2 çocukla oldum biri 5 diğeri 2 bucuk yaşındaydı. Eşim 3 hafta tüm ev işlerini yaptı. Bi de yaklaşık 3-4 ay küçük kızımı kaldırmadım. Yani ağrısı sızısı çok olmuyor ama yetersizliği oluyor malesef. Dikişlerin tutsun açılma olmasın diye bi süre dikkat etmekte fayda var.Bebeğin yürümeye başladığında yaptır derim bana sorarsan ki 2. Çocuğunmuş biliyorsundur ki bebekler yürüse de yaklaşık 3 yaşına gelene kadar yine de kucağa ihtiyaç duyuyorlar. Eğer ben hemen yaptırmam gerekiyor dayanamıyorum diyorsan en az 1 yaşında olmasını bekle yok ben bekleyebilirim diyorsan 2 bucuk 3 yaşından sonra yaptırman en mantıklısı.