- Konu Sahibi ---Lily---
- #39.501
Oldukça farkettirdi açıkçası, gerginlik azaldı, korse sıkarken bol gelecek kadar bir küçülme gerçekleştiAnladım çok teşekkür ederim.Sanırım bende sizler gibi olabildiğince giyerim korseyi.Ödemimde yarın 1 hafta olacak ama azaldığını hissediyorum.Sizde ödem ne kadar fark ettirdi?Doktorum bana %5 %10 küçülür dedi.Birde dikiş yerlerimde uyuşukluk var ben ilk kez ameliyat oldum daha önce dikiş falan yaşamadığım için sanırım normalmiş.Hissetmiyorum çok garip
 verilen oran doğru, daha doğrusu küçülme demeyelim de ödemlerden dolayı oluşan şişlik azalınca olması gereken boyuta iniyor göğüsler
 verilen oran doğru, daha doğrusu küçülme demeyelim de ödemlerden dolayı oluşan şişlik azalınca olması gereken boyuta iniyor göğüsler  dikiş yerlerinde ve etrafında hissizlik ben de yaşadım, hissetmemek değil aslında hissediyordum ama bana ait gibi değildi dokular, tuhaf bir histi ama geçti hepsi
 dikiş yerlerinde ve etrafında hissizlik ben de yaşadım, hissetmemek değil aslında hissediyordum ama bana ait gibi değildi dokular, tuhaf bir histi ama geçti hepsi 
	 3 hafta dayan sonra ne istiyorsan yap dedi doktorum,gün sayıyorum
3 hafta dayan sonra ne istiyorsan yap dedi doktorum,gün sayıyorum Benimde hep içimde o sırtı çapraz elbiseler valla evde olsa bile giyebilmek çok mutluluk verici bir şey bence.
Benimde hep içimde o sırtı çapraz elbiseler valla evde olsa bile giyebilmek çok mutluluk verici bir şey bence. 
		 Bence giymesek bile o giyebilme ihtimali bile güzel
Bence giymesek bile o giyebilme ihtimali bile güzel
 Geriye dönük arattımda bizim gibi his kaybı yaşayan bir sürü kişi varmış.3 hafta sonra,3 ay sonra,6 ay sonra çoğu kişinin geri gelmiş
Geriye dönük arattımda bizim gibi his kaybı yaşayan bir sürü kişi varmış.3 hafta sonra,3 ay sonra,6 ay sonra çoğu kişinin geri gelmiş

yani 1-2 sigaraya denk geliyor anca ama dayanamıyorum yani öbür türlü çok stres oluyorum ve homini gırtlak yattığım yerden yemeğe dadanmak istemiyorum
yani 1-2 sigaraya denk geliyor anca ama dayanamıyorum yani öbür türlü çok stres oluyorum ve homini gırtlak yattığım yerden yemeğe dadanmak istemiyorum