Merhaba öncelikle hayırlısı olsun sizin adınıza

Benim E cup değildi 75D cup idi.Benden 250 250 toplam 500 gr çıkartılmış.Benim memelerim öyle çok çok çok devasa değildi ama bedenime göre çok büyük kalıyordu özelliklede boyun ağrısı

Aynı şekilde benimde 25 cm idi.Bende olabildiğince küçük istiyordum B cup dedim.Doktorumda dolu B-C başlangıcı cup yapacağım demişti ve yaptı.Ameliyattan çıktıktan sonra bir kaç gün çok tedirgin oldum çok mu küçük oldu diye ki gerçekten küçük istiyordum.Şuan 7. Haftama girmek üzereyim geçen haftada az daha küçültseydi keşke dedim ki hala daha olabilirdi ama ben çok memnunum.Özellikle eski görüntümün fotoğrafı yoktu,doktorumdan onu rica ettim.Attı ve dedim ki Allah beni çarpacak

Şuan çok memnunum sanki küçükmüşte implant koydurmuşum gibi oldu.İnşallah sizinde gönlünüzce olur herşey.Yalnız size verebileceğim tek tavsiye doktorunuza kararlıda olsanız(bende öyleydim ve pişman olmadım.) yinede gidip 1-2 doktorla daha görüşün.Çünkü ben başka doktorlara gittikçe kendi doktorumdan daha emin oldum ve aklıma gelmeyen soruları sorabildim