Ameliyat olacak arkadaşlar için yaşadıklarım doktorum özeldi sabah 8'de korka korka girdiğim ameliyattan 12'de uyandım günlerce ya anesteziden uyanamazsam diye korkulu rüyalar gördüm ama hiç korkacak birşey yokmuş 12'de gözümü açtım evet hemen kendime geldim ama çok fazla dikiş ağrım vardı sabah direnlerim çekildi anlık bir sızlama olarak düşünün ve taburcu oldum kollarımı çok rahat kullanabiliyordum ama çokta ağrım vardı sızlama batma yanma gibi 15 gün sonra dikişlerim alındı kahve rengi kısımda skar izi oluştu fito krem kullanmaya başladım her 3 günde bir pansumanım yapıldı derken 1 ay dolunca bu seferde iz kremine alerjim oldu birde onun için ilaç kullandım bir hafta sonra geçti daha sonra başka bir iz kremine geçtim buarada artık ödemlerim indi meme yumuşamaya başladı ve 2. ayı geçtim ve ilk sütyenimi aldım e cup kullanırken artık b oldum izlerim geçmeye başladı arkadaşlar basit bir ameliyat değil sonrasında en az 1 ay çok çok dikkat edilmesi gerekiliyor evet zorlu bir yol ama artık iyi ki yaptırmışım demeye o sırtımdaki rahatlığı hissetmeye başladım ameliyat olmaktan korkmayın benim yaşadıklarım bunlardı olan ve olacak arkadaşlar hepimize geçmiş olsun