Estetik ameliyat olcak arkadaslara bir önerim  var   özellikle Yurddisinda yasayan  arkadaslara   kesinlikle TV de reklami cikan doktorlara  reklami var diye güvenmesinler ben gecen sene aralik ayinda meme  diklestirme ameliyati oldum sözde ,gögüslerim eski durumuna döndü bile yani bicak altina yattima hic degmedi  durum berbat tabiki  meme basini yamuk yumuk kesmis dikis izleri igrenc duruyor meme, den doku almadigi icin icine kivirmis altda  hala ceviz büyüklügünde bir sislik var sirt üstü yatinca cok kötü görüniyor nerdeyse bir sene olucak hala dikislerin oldugu   yerden bazen iltihap geliyor .
Kollarimi yukari kaldirdigimda  meme basindan assagi dogru olan dikis büzülüyor  sanki iple büzgü yapmissin gibi  meme altina kivirdigi fazlalik bazen cok kötü kasiniyor  deli ediyor beni ...
Sonuc itibariyla dikkatli olun diyorum  ben Tv reklamlarina aldanip gitmistim  bir daha ameliyatimi yapan sahsi görmek istemiyorum ..
Burda (yurdisindayim ) Bir doktorla görüstüm  doktor bana düzeltebiliceni söyledi ...
Eger cesaretimi toplarsam ve parayida denklestirisem subat , mart gibi tekrar olucam iyi düsünin  her doktora güvenmeyin yapariz hallederiz dedilermi bilinki salliyolar ...
Hepinize  basarili  ameliyatlar ve saglam doktor diliyorum...