Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu başlıkta sadece göğüs estetiği ve yan masraflar (ilaç vb.) fiyatları paylaşabilirsiniz.
Operasyon kaç TL'ye çıktı ? Ekstra ne masraflar ile karşılaştınız ?
Bircecim damla zamanla kayıp dönebilir dedi doktorum bende yuvarlak istemiştim. bence sen en az 300 cc taktır. diğerleri küçük olur. sizra benim 300cc o bile büyük durmuyor
Ocak son hafta Serdar Eren e ameliyat olucam, randevu ucreti 200 euro, operasyon hersey dahil 7000 euro, hayat boyu bir daha ameiyat olmam gerekmicekmis, degistirme yapilmiyormus 270 cc veya 300cc kas altına gogus altı kesisi ile yuvarlak silikon jel koyulacak ama silikonun detaylarini veya markasini bilmiyorum, ici mavi dısı da beyaz puruzlu gibiydi. benim endisem 270 veya 300 cc ile bedenim ne olucak, su an gogus olcum 85 gogus kafesim 75 cm, yani 10 cm fark AA kup oluyorum, 300 cc pek bi az geldi sizlerin yazısını okuyunca, boyum 1.69, 53 kg yum
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum silikon taktırmak istiyorum boyum 1.62 kilom 47 bana kaç cc iyi olur bi de istanbul ve izmir için doktor önerisine ihtiyacım var ,ameliyat olmuş yada bilen arkadaşlardan isim ve ücret yazan olusa çok sevinirim sevgiler