- 26 Aralık 2013
- 22
- 4
- 88
- Konu Sahibi turkuazlove
-
Ben bir ay once karin germe oldum sezeryanda tek basima yataKtN kalkmam yardimsiz bir hafta sonra oldu ama karin germede ertesi gun kalkabildim yardimsiz ben yeni yeni dik yurumeye ve kendi mi ıyi hissetmeye basladim basit bi ameliyat degil ama dayalmiyacak kadarr acilida degil cok istiyorsaniz ameliyat sonrasi okadar mutlu hissediyosunuzki acilarin gececegini dusunup sabrediyosunuz ve cok agri hissetmeiyosunuzArkadaşlar merhaba
Nisan 9 da karın germe ve göğüs küçültme ameliyatı olacağım. Size tecrübe etmiş arkadaşlara sorularım olacak, yardımcı olursanız sevinirim.
1- Karın gerdirme ağrı acısı sezaryenle aynı mı?
2- 2 haftadır diyetteyim ve kendimi bitkin hissediyorum. Ameliyata olumsuz bir etkisi olurmu (sadece karbonhidrat tüketiyorum ve akşam yemeği yemiyorum)
3- 10 gün sonra işe başlamam gerekiyor. Masa başı çalışıyorum. Bu mümkün mü? Uzanma ihtimalim yok.
4- Son 1 hafta kaldı uyumadan önce duphalac şurup içiyorum. Sizde kullandınız mı?
5- Göğüs dokusu karın gerdirme ye göre daha hızlı iyileşiyormuş doğru mu?
Şimdiden teşekkür ederim
Korkmuyoruz ve oluyoruz. Gribim geçerse eğer ayın 21in de giriyorum ameliyataBende karın germe ameliyatı olmak istiyorduma ama iyileşme süreci beni çok caydırdı
Oldunuz mu ameliyat?Arkadaşlar merhaba
Nisan 9 da karın germe ve göğüs küçültme ameliyatı olacağım. Size tecrübe etmiş arkadaşlara sorularım olacak, yardımcı olursanız sevinirim.
1- Karın gerdirme ağrı acısı sezaryenle aynı mı?
2- 2 haftadır diyetteyim ve kendimi bitkin hissediyorum. Ameliyata olumsuz bir etkisi olurmu (sadece karbonhidrat tüketiyorum ve akşam yemeği yemiyorum)
3- 10 gün sonra işe başlamam gerekiyor. Masa başı çalışıyorum. Bu mümkün mü? Uzanma ihtimalim yok.
4- Son 1 hafta kaldı uyumadan önce duphalac şurup içiyorum. Sizde kullandınız mı?
5- Göğüs dokusu karın gerdirme ye göre daha hızlı iyileşiyormuş doğru mu?
Şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?