Doğuma Hazırlık göğüs pompası herkese gerekli miii?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

denisada

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
270
297
kızlar ufak tefek hazırlıklar yapıyorum temmuzda doğum kısmetse .Göğüs pompası ön hazırlık olarak gerekli mi sizce ,yoksa doğumdan sonra ihtiyaç olursa mı alınmalı?Siz ne yapacaksınız?

kızlar ufak tefek hazırlıklar yapıyorum temmuzda doğum kısmetse .Göğüs pompası ön hazırlık olarak gerekli mi sizce ,yoksa doğumdan sonra ihtiyaç olursa mı alınmalı?Siz ne yapacaksınız?

bence hemen almaya gerek yok ..süt gelmezse zaten hastanede de veriyolarmış olmadı hemen alıncak bişey eczaneden canım :KK66:

Bende temmuzda doğum yapacağım. Süt sağma makinesini aldım ben, her hastanede verilir mi bilmiyorum bence onu doğum yapacağın hastaneye sor, hazırlıklı olursun.

Bende temmuzda doğum yapacağım. Süt sağma makinesini aldım ben, her hastanede verilir mi bilmiyorum bence onu doğum yapacağın hastaneye sor, hazırlıklı olursun.

tabiki hastanedeb hastanye değişir .ama bence o kadarda acil bir ihtiyac deil.gerek olduğunda da hemen bulunabilir birşey o yüzden bence

tabiki hastanedeb hastanye değişir .ama bence o kadarda acil bir ihtiyac deil.gerek olduğunda da hemen bulunabilir birşey o yüzden bence

kesinlikle her eczanede satılan bir ürün. O nedenle ulaşım olarak zor bir ürün değil, bende hafta sonu chiccodan alışveriş yaptık ordan hediye puanımız arasında malzemeleri tamamlarken onu da aldım. İnşallah çok sütüm olur da çok çok kullanırım :)

kesinlikle her eczanede satılan bir ürün. O nedenle ulaşım olarak zor bir ürün değil, bende hafta sonu chiccodan alışveriş yaptık ordan hediye puanımız arasında malzemeleri tamamlarken onu da aldım. İnşallah çok sütüm olur da çok çok kullanırım :)
Bende aynı şekilde chiccodan ucuz bir tane aldım bakalım ihtiyaç olacak mı?

Inşallah iihtiyaç olmaz canım :KK66:

Benim ilk gun sutum az geldi zaten bebekte hemen tutamadi. Esimi almaya gönderdik sut pompasi ici on sut sagici pompadan almis. Tabi hic bi ise yaramadi.

Sutunun hemen geleceginden cocugunun memeyi hemen tutacagindan eminsen alma.

Ama benim ikinci hamileligim. Valizimde olacak. Cocuga mama vermek istemiyorum.

Benim tavsiyem al ama paketi acma. Daha sonra iade edebilecegin bir yerden al. Gerek olmazsa verirsin.

X