merhaba arkadaslar,
gogus pompasi alip almamak konusunda cok kararsizim suan calisiyorum ama dogumdan sonra donmeyecegim bi sene isime.. duzenli bi sekilde evde olmayacagim icin bilemiyorum alsam mi.. bugun de hepsiburada da kampanya gordum gogus pompasi mamajoo 200 tl lansinoh 250 tl idi.. sizce almali miyim? gerekli olacak midir bana? alirsam ne marka almaliyim onerileriniz var midir? bir de hastane cantasina koymam gerekir mi gogus pompasi?
merhaba arkadaslar,
gogus pompasi alip almamak konusunda cok kararsizim suan calisiyorum ama dogumdan sonra donmeyecegim bi sene isime.. duzenli bi sekilde evde olmayacagim icin bilemiyorum alsam mi.. bugun de hepsiburada da kampanya gordum gogus pompasi mamajoo 200 tl lansinoh 250 tl idi.. sizce almali miyim? gerekli olacak midir bana? alirsam ne marka almaliyim onerileriniz var midir? bir de hastane cantasina koymam gerekir mi gogus pompasi?
Doğumdan iki gün sonra süt kanallarım tıkandı hastanede dağıldı ama evde de düzenli kullanmam gerektiğinden ve çekiş gücü - zaman açısından elektrikli göğüs pompası almamı önerdiler ya da hastane tipi kiralayabilşrsşb internetten araştır göğüs ucu ölçüsüne göre başlık tercihi varmış bazılarının
merhaba arkadaslar,
Bence duruma göre karar ver gerekirse al..hiç gerekmeyebilir. .ben kızım iki gün sarılıktan yatmisti onun için kullanmıştım sarılık olmasaydı gerek olmayacaktı ..gerekirse alırsınız
Benim tavsiyem almalısın çünkü yenidoğan bebekler anne göğsünü tam bosaltamadiginda yeni süt üretimi olmuyomuş üstelik sarılık olma ihtimali olduğundan ememezse sagip verirsin. Ayrıca nolur nolmaz hastalık var sağlık var sagip buzluga koy çocuğunu emzirmemen gereken durumlar da kurtarıcı olur
Bence kesinlikle almalısınız, Lansinoh öneririm sağlam makina, içinden çıkan biberonu da anne memesi benzeri yani biberonu kullanınca emmesini etkilemeyecek biçimde yapılmış.Çekiş gücü makinalara göre iyi ama bir bebek kadar güçlü degil. Ben çok kullandım,deepfreze e yedekleme yaptım, sağmak hem sütü arttırıyor, hem tıkanmayı, mastiti engelliyor.
Bende hamileyken ihtiyaç olursa eşime aldırırım dedim. 2. Gün mastit oldum bebeğim ememedi sarılıktan 3. Gün yatırdılar.haftasonuydu eşim çok aradı zor buldu. Arada kalan zamanda bebeğim çok ağladı. Bendd çok pişman oldum almadığıma. Fazlasını sağmak gerekiyo zaten. Tekcell aldım çok memnunum. Fiyatı da şu an uygun.