Göğüs pompası önerisi lütfen

Lansinohu denemiştim arkadaşımdan ama bana pratik gelmedi, ameda purely yours una tekli modeli bu, çok aşırı memnundum

Mükemmel anlatmışsın Allah senden razı olsun
Sakın sütünün gelmeyeceğini düşünme geliyor. Benim gelmesine rağmen kayınvalidem sütümün yetmediğini ve bebeğin aç olduğunu iddia etti 2 gün boyunca hastanede. Her seferinde eşim onu uyardı en son ben yükseldim sütünün geleceğine inan. Bu fizyolojik bir şey. Beyninde bitiyor gerçekten. Eğer sezaryen olursan ( benim bazı komplikasyonlar gelişti doğumhanede başlayan sürecim sezaryenle son buldu bebiş kaka yapmış hareketi çok azaldı) bol kahve iç su iç uyuşukluk geçince yürü kendini zorla. Sabit kalırsan süt gelmiyor bence. Yanında bulunsun tabi yinede. Bir de benim de meme uçlarım küçüktü. Lansinohun meme ucu çıkartan pompası var ondan edin belki böylece ucu çıkabilir. Çok güzel olacak bebeğini kucağına alınca Her şey gönlünce olsun

Evet herkes çok öneriyor sütü olsa bile bi insanın onun fazlasını mastit olmaması için sağması gerek bi de her zaman aynı oranda süt gelecek diye bir şey yok buz dolabına bile atıp 3 ay kullanan anneler var. Almak her türlü lazım ama elektrikli mi alsam eller serbest mi alsam onda aşırı kararsızım.

Bu kayınvalideler kafayı yemiş benimki derse bende kafedeyim onu kovarım çünkü zaten çok sinirli olucam inan kaldıramam böyle şeyleri şu an bile psikolojim bozuk. Meme ucu çıkarıcıyı aldım benimde ucum yok onu hastaneye götürmeyi düşünüyorum bi de silikon göğüs ucu da götürmeyi düşünüyorum ne olur ne olmaz diye tek sorun su sağma konusunda kararsız olmam

Tabii kesinlikle öyle fazlasını buzluğa koyarsınız çok iyi oluyor ben şahsen lansinoh elektrıklıden cok memnunum tavsıyemdır

Tabii kesinlikle öyle fazlasını buzluğa koyarsınız çok iyi oluyor ben şahsen lansinoh elektrıklıden cok memnunum tavsıyemdır
Ya herkes mochi eller serbest ve lasinohun elektrikliden memnun kaldım diyor yok mu ikisini de kullanmış olup birini önerecek kimse ? size çok teşekkür ederim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…