Bebek Beslenmesi göğüs pompası yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

kalbiminsahibio

YAĞMUR KÖMÜRCÜ
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
1.982
984
herkese merhaba.
öncelikle Allah hepimizin yavrularını bağışlasın.
ben manuel göğüs pompası kullanıyorum. fakat süt sağarken canım çok yanıyor.
acaba bişeyleri yanlış mı yapıyorum yoksa manuel pompalar genelde nac yakıyor mu?
elektrikli pompalar nasıl. süt sağarken can acıtıyor mu?

Manueller biraz daha can yakıyor gibi.sağmadan önce göğüs uçlarına biraz zeytinyağı sür,sağmaya yavaş yavaş başla hemen hızlı hızlı sağma ki göğsün biraz alışsın.dikkat et yara olmasın o zaman çok acıyor.elektrikliler biraz daha az can yakıyor çünkü hızını sabitleyebiliyorsun.

Bende ikiside var...oglum 11 aylik olacak 2 aylikken emmeyi birakti ve ben ozamandan beri süt sagip veriyorum...hala daha kaniyor yara oluyor...gecmiyor ne yaparsam yapayim...ama ilk zamanki gibi aci vermiyor alistim galiba :KK48:

bende elektronik kullanıyorum babam milkwayinkini hediye etmişti çok az sağabiliyordum snr aventi deniyim bir dedim şimdi işteyken 300 ml kadar çıkarabiliyorum meersem pompada sprun varmış manueli bırak derim nekadar çok sağıp köşene atarsan okadar çok süt içer bebeğin

lansinoh çiftli pompa en iyisi. çekim gücünü ayarlayabiliyorsunuz hiç acıtmıyor ve 15 dakikada işiniz bitiyor. ben onu kullandım çok rahat ettim

Kesinlikle elektronik pompa daha iyi ama her marka iyi değil. Ben ayarlanabilir seviyrli kullandim yara falan yapmadi ama o ariza yapti garantiden gelene kadar kraftin aldik maf etmisti uclarini bildgin kan sagdim .. Lansinoh krem kullandm birdaha ne yara gordm ne birsey

Oncelikle Allahim cocuklarimizi bize bagislasin onlara saglik versin. Bebegim 6 aylik daha once gunduzu birakti gece emiyirdu yaklasik uc haftadir da geceyi birakti simdi mama ve ek gida ile besliyorum. Benim istedigim mamadan cok kendi sutumu vermek. Sutumu az aldi diye hastalanmasindan korkuyorum. Uc haftadir sagmiyordum. Gogus pompasini yeni aldim sagmaya calisiyorum ama yok denecek kadar az geliyor. Cogalmasi icin ne yapabilirim. Lutfen yardim edermisinizzz.

X